Evliler, erkekler hep annelerine duskun mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne olduguna baglidir o, sonucta kadin yasli ben bile iptal ederim sinamayi eger önemli biseyse kayinvalidenin istegi, ama ertesigüne yapilabilcek biseyse planinizi bozmayin der zaten kendisi

benim eşim pek düşkün değildir sadece saygı gösterir...zaten resmidir ailesiyle aile yapısı böyle benim aile yapım sıcaktır eşime garip gelmişti önce tabi kendi yetişme tarzına göre ama oda şimdi bizimkilere karşı kendi ailesine oranla kat kat sıcak davranıyo :)

Kızlar hiç merak etmeyin evlilikte yıllar geçtikte, erkeklerin yaşları ilerledikçe huyları değişiyor.Şimdiki düşkünlükleri eminim kalmıyacak çünkü yorgun düşecekler her dediklerini yapmaktan.Önceden düşkün olmayanlar da sonradan üstlerine düşüyor.Size de bu muhabbet nereden çıktı diye şaşırmak kalıyor.

tabi ki annesine düşkündür. ama abartmaz. annesi dr.a gidecekse benimde gitmemi ister kendi müsaitse o da gelir.
hergün annesini ararım. telde konuşuruz. herhangi bir sıkıntı varsa eşime söylerim halleder.
ama anneme git demez. anneside hafta da bir kez gelir günü saaati bellidir.
çok seviyeli anlayışlı bir beraberliğimiz vardır. ailesiyle aram iyidir çok severim. onlarda beni severler. ayrı bir aile olduğumuzun farkındalar:)

keşke normal bi aile olsa ben kalabalığı görüşmeyi çok severim ama maşallah işleri güçleri kavga laf sokma o yüzden eşimi bile soğuttular kendilerinden

Bizde kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz çok şükür böyle problemimiz yok benimle evli diye annesiyle arasına mesafe koyamaz sonuçta herkezin yeri ayrıdır.Eşim evde bana nasıl davranıyorsa kaynanamın yanındada annemin yanındada başka bir yerdede aynı davranır. Bu konuda çok şanlıyım Allah bozmasın :nazar:

Benim kaynanam ogluna duskundur (tek oglan) ama cok icindeki sevgiyi disariya yansitamayan biridir kendisi...
Oyle spontane haraketlerde bulunmazdi, cok rahatsiz edici bi sekilde de yaklasmazdi..
Esim hic te oyle annesine duskun degildir.. Bazen bu konuda ona cok kizardim..
Yani daha yakin ol, anneni sev, cok gorme diye..
Simdi hic te kizmiyorum kaydirigubbakcemile3

Saka bi yana simdi kaynanamla ayni ortamda bulunmak istemiyorum da oyle diyorum
Ama rahatsiz etmedigi ve esler on planda tutuldugu surece, ana-ogul arasinda ki duskunluk ve baglilik cok guzel birsey bence..

benim kayinvalidem gibide kimsede yoktur herhalde esim bana ne alirsa kayinvalidemde aynisini kendine ister ben 25yasindayi kayinvalide63 esimde annesine cok düskün kirilmasin diye alir birde evin tek oglu ama esim beni cok kirdi suandada bosanmayi düsünüyoruz ama iki cocugumuz var son bir deneme süresindeyiz bana esim bir laf etti 3sene icimden cikmadi halada cikmadi ama cok kirildim annemi kircagima esimi kirarim dedi

benim kayinvalidem gibide kimsede yoktur herhalde esim bana ne alirsa kayinvalidemde aynisini kendine ister ben 25yasindayi kayinvalide63 esimde annesine cok düskün kirilmasin diye alir birde evin tek oglu ama esim beni cok kirdi suandada bosanmayi düsünüyoruz ama iki cocugumuz var son bir deneme süresindeyiz bana esim bir laf etti 3sene icimden cikmadi halada cikmadi ama cok kirildim annemi kircagima esimi kirarim dedi

Okuyunca cok uzuldum canim..
Benimde icime otururdu oyle bir cumle..
Cocuklarinizda varmis, insallah kiymetini daha iyi anlar..
Annelerimiz bas tacimiz tabii ki, kirmamak lazim
ama dogruyu yanlisi da ayirt etmemiz lazim
kocaman insanlariz
sende bir annesin sonucta
sende esin gibi davranip annene gore davransaydin
evlilik diye birsey kalmazdi, hep baskasini memnun etmek icin ugrasirdik, esler arka planda kalirdi.. bu arada annelerde evlendikten sonra 'baskasi' oluyorlar..

Hakkinda hayirlisi olsun canim..

tsk ederim ama böyle kayinvalideler ogluna iyilik yapmiyor dahada kötüsü yuvasini yikiyor

tsk ederim ama böyle kayinvalideler ogluna iyilik yapmiyor dahada kötüsü yuvasini yikiyor

Iste bunu anlamayacak kadar cahil olan kadinlari hic mi hic anlamiyorum..
Sanki kendileri gelin olmadilar zamaninda :olmaz:

Siz ayrilirsaniz yine o uzulecek ama hic kendinden pay cikarmiyacak.. :kızgın:

kendi kayinvalidesinden bir cektiyse simdi gelinine bin cektiriyor sekiz aylik hamileyken izine gittim ayni evde hamile oldugum halde mutfaga girmemi yasakladi benden büyük capta isler bekledi hamileyim onu yapamam dedigimde is yoksa bogazda yok dedi birde cam silme hali yikama gibi agir islerdi erken dogum olur ben nasil yaparim bu seninde torunun dedigimde sekiz aylik olmus erken dogsada bisey olmaz dedi

kendi kayinvalidesinden bir cektiyse simdi gelinine bin cektiriyor sekiz aylik hamileyken izine gittim ayni evde hamile oldugum halde mutfaga girmemi yasakladi benden büyük capta isler bekledi hamileyim onu yapamam dedigimde is yoksa bogazda yok dedi birde cam silme hali yikama gibi agir islerdi erken dogum olur ben nasil yaparim bu seninde torunun dedigimde sekiz aylik olmus erken dogsada bisey olmaz dedi

aaaa bu ne saçmalık yaa.mecbur değilsen durma canm o kadının evinde bi dak bile.yani senin yerinde olsam konuşmam ve zorda kalmadıkça yüzünü görmem..ne cahillik kayınvalideler var yaa..yuhh

Nasıl böyle birşey söyler yarabbim ben olsam o halıları alır kafasına geçirirdim ne kadar ayıp insan kıyamaz o halde halı mı yıkarttırılır kötükedihüso

Evliliğimizin ilk yıllarında eşimde biraz düşkündü annesine ama abartacak gibi değildi rahatsız olmadım bazen
Ama yıllar içinde benim haklı olduğum şeyleri görüncede bana hak verdi çok fazla sürtüşmemiz olmadı k.validemle iyiliklerinide gördüm şimdi yukarıda allah var .
Aramızda sorun çıkınca bile kendim hallediyorum artık yırtıldım ben biraz 22 yıllık bir evlilik hayatım var ama hatalıysamda hatamı bilirim.
Erkekleri bu kadar düşkün yapan da aslında bizleriz dozunu ayarlamak çok önemli arkadaşlar yeni evli arkadaşlar biraz sabır lütfen ileride mutlaka sizleri anlayacaktır eşleriniz ama kendinizide sakın ezdirmeyin

benim eşimde annesine düşkündür
ama bu beni hiç rahatsız etmez
annesi bana da düşkün çünkü,
eşim annesinin yanında bana farklı davranmaz
sevdiğini hep hissettirir
umarım oğlumda bana düşkün olur

okurken ben sinir oldum ya yokmu ordan ayrılmak gibi bir durumun

benim eşim de çok düşkündür annesine babasına kardeşine. ilk başlarda onlar da bana düşkündü can ciğer kuzu sarmasıydık yani. ama sonra bizim bebek doğunca herşey tersine döndü.

annesini çok sever ama öyle bağımlılık derecede düşkünlüğü yoktur.bazen ben derim ne zamandır gitmedik hadi annenlre gidelim kalalım derim oda yok sen istersen git der.öyledir yani.

Back
X