Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kayinvalidem gibide kimsede yoktur herhalde esim bana ne alirsa kayinvalidemde aynisini kendine ister ben 25yasindayi kayinvalide63 esimde annesine cok düskün kirilmasin diye alir birde evin tek oglu ama esim beni cok kirdi suandada bosanmayi düsünüyoruz ama iki cocugumuz var son bir deneme süresindeyiz bana esim bir laf etti 3sene icimden cikmadi halada cikmadi ama cok kirildim annemi kircagima esimi kirarim dedi
tsk ederim ama böyle kayinvalideler ogluna iyilik yapmiyor dahada kötüsü yuvasini yikiyor
kendi kayinvalidesinden bir cektiyse simdi gelinine bin cektiriyor sekiz aylik hamileyken izine gittim ayni evde hamile oldugum halde mutfaga girmemi yasakladi benden büyük capta isler bekledi hamileyim onu yapamam dedigimde is yoksa bogazda yok dedi birde cam silme hali yikama gibi agir islerdi erken dogum olur ben nasil yaparim bu seninde torunun dedigimde sekiz aylik olmus erken dogsada bisey olmaz dedi
kendi kayinvalidesinden bir cektiyse simdi gelinine bin cektiriyor sekiz aylik hamileyken izine gittim ayni evde hamile oldugum halde mutfaga girmemi yasakladi benden büyük capta isler bekledi hamileyim onu yapamam dedigimde is yoksa bogazda yok dedi birde cam silme hali yikama gibi agir islerdi erken dogum olur ben nasil yaparim bu seninde torunun dedigimde sekiz aylik olmus erken dogsada bisey olmaz dedi
okurken ben sinir oldum ya yokmu ordan ayrılmak gibi bir durumunkendi kayinvalidesinden bir cektiyse simdi gelinine bin cektiriyor sekiz aylik hamileyken izine gittim ayni evde hamile oldugum halde mutfaga girmemi yasakladi benden büyük capta isler bekledi hamileyim onu yapamam dedigimde is yoksa bogazda yok dedi birde cam silme hali yikama gibi agir islerdi erken dogum olur ben nasil yaparim bu seninde torunun dedigimde sekiz aylik olmus erken dogsada bisey olmaz dedi