bir ay sonra dugunum var. Agdaya baslayalim 4 ay oldu öncesinde hilet kullaniyodum ama suann agdadan da memnun degilim cok aci çekiyorum ve kasiliyorum aldirikrn ama iki hafftaya tuyler eskisi gibi iki haftada agdalik konuma gelsin diye bekliyorum ama evlenince bole rahat edemem esim yakinlasmak isteyince rahatsiz olicam epilasyon larin tras basligini kullanan varmi hergun ole almak bana mantikli geliyor evlilrr napiosunuz nasil oluyor bu durum?
Lazer uygulaması yaptıranlar. Hanilelikten sonra bi değişiklik oldumu? Hamilelikte hormonlar değişiyor ya. Doğumdan sonra geri çıktımı tüyler ?
Lazer uygulaması yapıldıktan sonra tekrar hamilelik yalşanırsa etkisi geçermi ? Yeniden tüyler çıkarmı ?Merhaba,
Hamile kalmayı planlayan hastalarımıza, doğumdan sonra ve hatta emzirme dönemleri geçtikten sonra lazer uygulamasını tavsiye ediyoruz. Hormonel açıdan değişimin yaşandığı bu dönemler atlatıldıktan sonra lazer uygulaması yapıldığı takdirde, etkili sonuçlar alabilirsiniz. Doğumdan sonra mutlaka tüyler çıkar diyemeyiz ama garanti altına almak amacıyla sonra yapılmasını öneriyoruz.
Lazer uygulaması yapıldıktan sonra tekrar hamilelik yalşanırsa etkisi geçermi ? Yeniden tüyler çıkarmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?