Evliler nişanlılar sözlüler sorum size?

Eltim yok bir görümcem var iyidir
İyi olmasa da ben iyi sınırlarında olmasını sağlayacak mesafede tutardım
Eltim olsaydı da aynısını yapardım. Siz de öyle yapın mesafe olunca kimse kimsenin özeline müdahale edemiyor sinir bozamıyor

İkisinin de iyi kötü oldugunu varsayarsak gorumce daha fenadir cunku kan bagi var ama elti dedigin dış kapinin mandali oluyor. :)

Ben gorumcelerimden biriyle gorusmuyorum mesela ama eşim ayda yilda bir de olsa gorusur cunku onlar kardeşler, biz gorumceyle aramizda anlasamadik diye onlar birbirlerinin yüzünü gormeyecek derecede silemiyorlar elbet. Kardesini silmesi icin daha agir bir olay olmasi lazim.

Bnde bi görümce var evlerden ırak, kaynana kızına öyle tapar ki hiç bi işi gücü olmayan kızının bi mertebesi olsun diye yerini kızına devretti sayesinde kaynanalığa yükseldi, bide küçük bizden! Neyse ki artık herkesin gözünden düştü ama çenesi kitlenmedi

Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
taraflardan biri ille kötü olmak zorunda mı?

Benim de 2 tane benden buyuk görümcem var eltim yok. 5 aylik evliyiz ama ablalarim sagolsun iyilerdir. Bizimde enişteler cok sıkıntı . Herkesin kisiligi farklidir nasil olur bilmem görümceleriniz

Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler

Elti yada görümce kişiyle alakalı tamamen. Eski sözlümün kız kardeşi vardı tam bir melek görünümlü şeytandı. Öyle bir görümce düşman başına 🤭
Şuan evliyim hem görümcem hem eltim var sağolsun lar ikiside gayet iyidir ben hayatımdan memnunum 🙏

Görümcem yok bir eltim var onla da mesafeli ama iyiyiz.Görümcem olsa da öyle olurduk sanırım.

Benim görümcem çok sıkıntılı bir kadın.Aslinda kişilikle alakalı elti ile de çok problemler oluyor ama mmmbejim yok mesela görümce sıkıntılı yani benim.

Görümceyim yengemle abla kardeş gibiyim bir kere kendisine kötülük etmemişimdir Allah bilir evliyim eltilerim var inanki eltilerde genelde şöyle bir olay var ne alsan kıskanıyorlar annemin eltileri de öyle kaç tane elti gördüysem hepsinde aynı problem var 😁 Allah görümcenin de eltinin de kalbi güzelini nasip etsin önemli olan eltilik görümcelik değil kalptir ama şunu unutma herkes kalbinin ekmeğini yer istediği kadar görümcen eltin kötülük yapsın sonunda Allah sana hakettiğini veriyor bunlara takılma mutlu ol kafaya takarsan kafayı yersin

bizim gelinimiz de evlenmeden önce çok korkmuş o kadar görumce olacak, nasıl anlaşırız, falan herkes gözunu korkutmuş, mutlaka sorun çıkar diye, sağolsun kendisi çok iyi kalpli bir kız, biz de ailecek kimseyi eleştirip kuçuk gören laf sokan insanlar değiliz, karşılıklı olarak hiçbir sorun çıkmadı, kaç yıldır evli maşallah bir kere kırılmış değiliz hepimiz birbirimize, çok da yakın oturuyoruz sık göruşuyoruz, kardeş gibi olduk, iki taraf da iyi niyetliyse, sorun çıkarma odaklı değilse hiç sorun çıkmıyor. korkma.
sen iyi niyetli ol her halukarda, iyi duşunen ol, eğer onlar kötu niyetliyse eşin gerçek yuzlerini eninde sonunda görur, onlar da iyi niyetliyse kardeş gibi geçinip gidersiniz, iyi niyetli olmaktan asla zarar gelmez.

2 görümcem var eltim yok.. biri benden büyük digeri 5 yaş küçük.. iletişimimiz iyi.. çok sık görüşemiyoruz whatsaptan yazışıyoruz
Küçük olan beni örnek alır bazı konularda, bunu da açıktan söyler. Fikir sorar, akıl danışır.

Genel olarak iyiyiz yani.. bir araya geldiğimizde muhabbetleri sıkmaz. ki kayınvalidemle oldukça mesafeliyim

valla bende bie gorumce var 10 tane eltiye bedel
eltiyle istersen gorusmeyip mesafe koyabiliyosunda gorumceye olmuyo

Haha tek çocukla evleneceğim 1-2 yıla. İkisi de olmayacak. Ama ben de tek çocuğum. İleride çocuğumuz olursa teyzesi, dayısı, halası, amcası ve hatta kuzeni olmayacak. Bu kısmı üzücü.

Back
X