Evliler nişanlılar sözlüler sorum size?

5adet görümcem var düşman başına .Eltim olsa küser eve almam konuşmam ama görümce olunca eve gelip gidiyokar ya da illa ki denk geliyorsun wşini ayıramazsın.Medela benim doğavak çocuğumun adı için bana o kafar kızdılar bu olacak diye ya da evime alacapım elyaya o olmaz bunu al.Sanki görümceleeim kocam .🤬🤬🤬🤬
[/QUO
ikisi de olmamalı :KK53:
Geç öğrendim 😭😭😭

Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
İnsan olsunlar önemlı olan bu .Her şey ınsanlıkla.Kötü çıkmazlar ınsallah

Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
Bir tane görümcem var dünya tatlısı biri.En ufak bir iğneleyici lafını duymadım yaşı benden büyük olmasına rağmen tecrübe ve birikimlerime çok güvenir tek derdi kardeşi ile mutlu olmam.Bu yüzden genelleme yapmak yanlış olur karşınızda ne tarz insan olduğuna bağlı inşallah sizde iyi insanlara denk gelmişsinizdir.

Neden elti sizce ikisiyle de sorun yaşamamışsınız sonuçta
Görümcelerimle yaşadım önceden, hem de kayınvalide yüzünden. Çünkü ne de olsa anne etkisi altında kalabilme potansiyeli var.
Zaman zaman anneleri etkilese de fena sayılmaz aramız.
Ama eltilerle hiç yaşamadım.

Önce de belirttiğim gibi, ille biri olsun diyeceksem elti olsun isterim. Aynı pozisyondasın eltiyle.

Herkes kendi aile dinamiğine göre cevap veriyor, ben de öyle :)
Bizim aramızda ayrım da yapmazlar,ondan da sorun yaşamadık.
Eltilerim iyidir ;)

Bana görümce daha tehlikeli geliyor ya. Elti elin kızı sonuçta eşinle bir bağı yok anlaşamazsan sadece bayramda seyranda görürsün ama görümce sıkıntılı bir tipse mesafe koymak falan daha zor. Sonuçta adamın kardeşi.

5 tane görümcem var düşman başına .Eltim olsa küser eve almam konuşmam ama görümce olunca eve gelip gidiyorlar ya da illa ki denk geliyorsun eşini ayıramazsın.Mesela benim doğacak çocuğumun adı için bana o kadar kızdılar bu olacak diye (hem de 10 yaş ufak yelloz töbe ya neyse 🤬🤬🤬 )ya da eve alacağım eşya ya bunu alacaksın .Düşman başına.Böyle bir aile olduklarını bilsem asla evlenmezdim.
Al benden de o kadar. Eşimden bile soğudum

Mesafeni koruduğun müddetçe bir karışmaması saygisizliklark olmaz sanıyorum

Ama olursa daha da uzak kalırsın oda senin işine gelir merak etme kendin ol ve herşeyi paylaşma lafta aile lafta abla kardeş ol. Gerçekten abla kardeş olmaz

Takılmayın böyle şeylere🤦🏻‍♀️ Siz baştan önyargıyla yaklaşırsanız elti de olsa görümce de olsa anlaşamazsınız.

Valla bitane görümcem var aramızda 10 yaş felan var bi sıkıntı yaşamadık içki dişli değiliz uzağız belki o yüzden bilemicem 😊

Görümceyim yengemle abla kardeş gibiyim bir kere kendisine kötülük etmemişimdir Allah bilir evliyim eltilerim var inanki eltilerde genelde şöyle bir olay var ne alsan kıskanıyorlar annemin eltileri de öyle kaç tane elti gördüysem hepsinde aynı problem var 😁 Allah görümcenin de eltinin de kalbi güzelini nasip etsin önemli olan eltilik görümcelik değil kalptir ama şunu unutma herkes kalbinin ekmeğini yer istediği kadar görümcen eltin kötülük yapsın sonunda Allah sana hakettiğini veriyor bunlara takılma mutlu ol kafaya takarsan kafayı yersin
+1 az once arkadasımla konusuyoduk. Sesı kötü gelıyodu sorunmu var dedım evet dedı. Basladı anlatmaya. Daha olmayan eltısını kıskanıyor. Neymiş efendım kaynı evlılık hazırlıgı yapıyor evı dört dortlukmuş. Kaynının evı kendı evınden güzelmiş. Agzım yere yapıstı resmen. Sanane dedım bundan. Nasıl banane dedı. Benım kocam onun gıbı hakkından cıkmıyor dedı

+1 az once arkadasımla konusuyoduk. Sesı kötü gelıyodu sorunmu var dedım evet dedı. Basladı anlatmaya. Daha olmayan eltısını kıskanıyor. Neymiş efendım kaynı evlılık hazırlıgı yapıyor evı dört dortlukmuş. Kaynının evı kendı evınden güzelmiş. Agzım yere yapıstı resmen. Sanane dedım bundan. Nasıl banane dedı. Benım kocam onun gıbı hakkından cıkmıyor dedı
Annemin bir komşusu var eltisinin düğünü daha güzel oldu diye Evi daha güzel diye şartları daha iyi diye bir çocuğunu da bırakıp ayrıldı boşanma davası devam ediyor kıskanan kadının eşi şöförlük yapıyor kıskandığı eltisinin eşi de inşaat mühendisi hayat şartları herkesin aynı olamaz ki o zaman yalıdaki yaşayanları da biz kıskanalım ne geçecekse elimize valla bende şaşıp kalıyorum ne desek boş anlatamıyorsun :110:

Annemin bir komşusu var eltisinin düğünü daha güzel oldu diye Evi daha güzel diye şartları daha iyi diye bir çocuğunu da bırakıp ayrıldı boşanma davası devam ediyor kıskanan kadının eşi şöförlük yapıyor kıskandığı eltisinin eşi de inşaat mühendisi hayat şartları herkesin aynı olamaz ki o zaman yalıdaki yaşayanları da biz kıskanalım ne geçecekse elimize valla bende şaşıp kalıyorum ne desek boş anlatamıyorsun :110:
Ya bu kıskanç ruhlu ınsanlar dunyada onların olsa hıcbısı sekılde mutlu olmazlar yıne bı kılıf bulurlar. Abımın esi bile daha sımdıden kıskanclıga basladı 14 yasındakı kaynıni

Back
X