- 31 Ocak 2020
- 76
- 152
- 8
- 45
- Konu Sahibi Kacinkurrasii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kulaklarımla şahit olduğum eltiler arasında geçen konu aynen şu şekilde; en küçük eltiye daha yeni evlenmiş büyüğü diyor ki daha ortada bebek falan yok yeni evlenmiş kızcağız doğum yapınca ucuz hastanede yap diyor halbuki eşlerinin paraları da işi de ayrı insanları anlamakta bazen gerçekten zorlanıyorumYa bu kıskanç ruhlu ınsanlar dunyada onların olsa hıcbısı sekılde mutlu olmazlar yıne bı kılıf bulurlar. Abımın esi bile daha sımdıden kıskanclıga basladı 14 yasındakı kaynıni
Eltim yok ama olmasını da hiç istemezdim iyi ki yok. Bir tane görümcem var, gayet iyi bir insan ve kendi halinde birisi. Kendisini severim,iyi de anlaşırız!Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
Çok fazla takılma canım ben bile mesafe koydum arama gerçekten enteresan eltiler, çok kıskançlık oluyor adı üstünde el-ti el yani çok ta tiye almamak lazım. bir söylüyorum bir bakıyorum millete bin olarak geçmiş aşırı değişik insanlar var Allah herkesin kalbine güzellik nasip etsin herşeyden önceGörümcenin iyi olma ihtimali var şansın varsa lakin elti konusunda böyle birşey olacağını sanmıyorum varsada çok nadirdir. Benim bir tane eltim var görümcem yok. Eltiden eltiye asla eş olmuyor bunu öğrendim yıllarca eltimle şöyle yaparım böyle iyi anlaşırız diye hayal ederken kız telefonla arayıp halimi hatrimi bile sormayan birisi hiçbir kötülük görmediği halde evlilik zor insanlar enteresan
Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
eltim yok 2 tane dünya tatlısı görümcem var ikisinide severim öz kardeşlerimden farklı değiller benim için.Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler