Evliler nişanlılar sözlüler sorum size?

Ya bu kıskanç ruhlu ınsanlar dunyada onların olsa hıcbısı sekılde mutlu olmazlar yıne bı kılıf bulurlar. Abımın esi bile daha sımdıden kıskanclıga basladı 14 yasındakı kaynıni
Kulaklarımla şahit olduğum eltiler arasında geçen konu aynen şu şekilde; en küçük eltiye daha yeni evlenmiş büyüğü diyor ki daha ortada bebek falan yok yeni evlenmiş kızcağız doğum yapınca ucuz hastanede yap diyor halbuki eşlerinin paraları da işi de ayrı insanları anlamakta bazen gerçekten zorlanıyorum

Görümce bir yerde eşle kan bağı olduğu için, size, çocuklarınıza değer verebilir. Elti adı üstünde Eltidir. Eltinin umrunda olma şansınız yok.

Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
Eltim yok ama olmasını da hiç istemezdim iyi ki yok. Bir tane görümcem var, gayet iyi bir insan ve kendi halinde birisi. Kendisini severim,iyi de anlaşırız!

Elti görümce farkı yok bence, insan olup olmama gibi iki ayrım var sadece.

Hani derler ya insanlar aslında ikiye ayrılır; iyi insanlar kötü insanlar. Bu kadar basit. Bir tane görümcem var eltim yok mesela. Ama görümcem berbat birisi, görüşmüyorum. Eltim yok ama insan olan biri olsaydı eltim yada görümcem olsaydı fark etmezdi. Kimisi görümce akraba sonuçta iyi olabilir ama elti el yabancı demiş. Bu tarz şeyler çok saçma, karşınızdaki iyi biriyse yedi kat yabancı da olsa iyi olursunuz karşılıklı.

Kendinizi şartlamayın, iyi de olsalar fazla yüz göz olmayın. Aranızda belli bir mesafe olsun,işin sırrı bu . Kimse kimseyle can ciğer olmak zorunda değil ama saygılı olmak zorunda.

Benim eltim yok görümcem var ve görümcemle çok iyi geçiniriz. Eltim hiç olmadığı için bilmiyorum ama bazen iyi ki de yok diyorum. Bilemiyorum eltilerin arasında bir kıskançlık durumu olur gibime geliyor. Ama görümce ile hele iyi anlaşıyorsanız candır.

Eltim yok. İki tane Görümcem var. Biri genç kız biri de çocuk. Çok çok seviyorum ikisini de. Eltim olsa kafa dengi olursa onu da severim diye düşünüyorum.

Görümcenin iyi olma ihtimali var şansın varsa lakin elti konusunda böyle birşey olacağını sanmıyorum varsada çok nadirdir. Benim bir tane eltim var görümcem yok. Eltiden eltiye asla eş olmuyor bunu öğrendim yıllarca eltimle şöyle yaparım böyle iyi anlaşırız diye hayal ederken kız telefonla arayıp halimi hatrimi bile sormayan birisi hiçbir kötülük görmediği halde evlilik zor insanlar enteresan

Görümcenin iyi olma ihtimali var şansın varsa lakin elti konusunda böyle birşey olacağını sanmıyorum varsada çok nadirdir. Benim bir tane eltim var görümcem yok. Eltiden eltiye asla eş olmuyor bunu öğrendim yıllarca eltimle şöyle yaparım böyle iyi anlaşırız diye hayal ederken kız telefonla arayıp halimi hatrimi bile sormayan birisi hiçbir kötülük görmediği halde evlilik zor insanlar enteresan
Çok fazla takılma canım ben bile mesafe koydum arama gerçekten enteresan eltiler, çok kıskançlık oluyor adı üstünde el-ti el yani çok ta tiye almamak lazım. bir söylüyorum bir bakıyorum millete bin olarak geçmiş aşırı değişik insanlar var Allah herkesin kalbine güzellik nasip etsin herşeyden önce

Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler

Üç görümcem ve bir eltim var, yedi yıldır sorun yaşamadık
Mesafeyi bilirsen sorun olmaz
Ha mesafeden kastımda çok uzaklık, çok soğukluk değildir

Bu kişilikleri ile alakalı bir durum , elti yada görümce pozisyonuna girince kötü olacak diye önyargı oluşturmayın kendinize. Bir görümcem var kendi kardeşimden farkı yok ikimizde aramızdaki saygıyı ve sevgiyi koruyacak yapıdayız ama kv ile öyle değil, bazen şaşırıyorum görümcemin kv nin kızı olmasına :)

İnsanın karakterine göre değişir bu, 6-7 aylık bir görümceyim 😂 ve aramızdaki ilişki olması gerektiği kadar mesafeli gayet iyi anlaşıyoruz sohbet ediyoruz belki bizim aramizdaki yas farkından da bu kadar mesafe vardir

Hahaha bu nasıl bir genellemedir?

Bir eltim var, ki kendisini elti olarak bile adlandırmak istemiyorum. Düğünüme davet etmeyeceğim, öyle söyleyeyim. Önceki ilişkimde de müstakbel görümcem vardı nefret ettiğim. Tabi bunu elti-görümce diye genellemek tamamiyle yanlış.

Sizi sevmek zorunda değiller elbette ama size saygı gösterecek kişiler olmaları yeterli. Adı elti olmuş, görümce olmuş, kaynana olmuş bunun bir önemi yok.

eltim yok 2 tane dünya tatlısı görümcem var ikisinide severim öz kardeşlerimden farklı değiller benim için.

Benimki tek çocuk ama annemin bi görümcesi bi eltisi var.eltiyle kardeş gibiler görümceyle mesafeliler yaptıklarından ötürü ama genelleme yapılamaz yani

Görümcelerim var hepsini çok severim hep benden yana olurlar ağladığımda üzüldüğümde abilerine kızarlar

Back
X