Evliler sararmis atlet giyemez mi 😳

Türkçe yazdım ama neyse :KK66:
Anlamadım anlamında değil, o ne saçma laftır öyle ya anlamında :işsiz:
Evlenince ayrı bir boyuta geçiliyor herhalde, her şey yenilenmek zorunda diye düşünenler sanırım boyut atladigini sanıyor.:deli:

kayınvalideler herşeyi gelinden daha iyi düşünürler bu böyledir.
Benim kayınvalidem 'makinen dolmuyorsa getir beyazlarını ben yıkayayım' demişliği var.. öyle düşüncelidir!
o_O

düşünsenize bende götürüyormuşum :duduk:

Anlamadım anlamında değil, o ne saçma laftır öyle ya anlamında :işsiz:
Evlenince ayrı bir boyuta geçiliyor herhalde, her şey yenilenmek zorunda diye düşünenler sanırım boyut atladigini sanıyor.:deli:
He evet öyle polemiğe girecek yerlerim ağırıyor sararmış atletlerinizle mutluluklar o zaman :KK66:

Merhaba kizlar size evlilligimin 7 gununde yaşadığım bir olayi anlatmak istedim.kisin evlendik borcumuz coktu evde gecrdik balayi surecini.esim 10 gun falan izin aldi.4.gun kaynim aradi babamlar sizi bekliyir el opmeye abi .kiziyor arkanizdan dedi.kis dugunu oldugu icinde esimde bende asiri hasta olduk.5.gun esimin ailesine gttik. Bizi doktora goturduler. Kayin validem esimin atletini görmüş esim bekarliktan kalma atletini giymis o gun.kizim alinmadin demi dedi.bende ne icin anne dedim. Oglum hastaneye gderken babsinin atletini verdim .simdi evli ya ayip kacar oyle atletle hastanede fakan acilir ustu basi dedi.ben şok.sari atlet dediysemde kar beyazi degil sanirim bekarken renklilerle atmis haff rengi soluk
evliyim kocamin 5 tane bembeyaz gomlegini masmavi yaptim. kuru temizlemeye verdim temizlediler. olur insanlik hali sari da olur beyaz da olur pembe de olur... saglik olsun...

Haklı bekarlıktan kalan atleti giymesin bi zahmet artık ;)
sebebini merak ettim. polemik icin degil. evlenince her kiyafeti yenilediniz mi siz? yani gercekten su zamanin turkiyesinde okadar butceye sahip misiniz? hala bekarken kullandigim (7 senelik evliyim) atleti sutyeni ic camasirini pijamayi vs kullaniyorum esim de oyle. hatta mutlu oluyorum heyttt be 2 bebe dogurdum hala icine girebiliyorum diye...

Asıl çamaşır suyu sarartır :KK48:
Beyazlarımı :KK70: o ayakkabinin plastik yerlerinde ve mobilya beyazinda geçerli hanımefendi. Camasir suyunun amacı budur beyazlatmak 😃 misal regl olunca camasir suyuna basarim ki beyazlasin gomleklerde ayni sekilde biraz sulandirip koyarım. Bence kullanim talimatını gozden gecirin tekrar :KK70:

Evleneli 4 yılı asti hergun tum kiyefetlerini dipten basa utuler koyarim.ise gtmeye yakin kalkar giyer gider.oyle alismis bende arada soylensemde yapıyorum hergun
Arkadaşım 4 yıl mı 4 gün mü kışın evlendiğinize göre de en az 4 ay olmuş.Bizi bi' aydınlat. Farklı yorumlarda farklı süreler yazmışsın.

Konuyu anlatırken evliliğin 4. günü yazmışsın.4 sayısının uğuruna mı inanıyorsun nedir yahu ?

Arkadaşım 4 yıl mı 4 gün mü kışın evlendiğinize göre de en az 4 ay olmuş.Bizi bi' aydınlat. Farklı yorumlarda farklı süreler yazmışsın.

Konuyu anlatırken evliliğin 4. günü yazmışsın.4 sayısının uğuruna mı inanıyorsun nedir yahu ?
Mevzu 4 yıl önce evlendikten 5 gün sonra olmuş.
Konuyu açan 4 yıl, ortalama 4 ay sonra konuyu açmış 😃😃

Kayimvalidenizin alinmadin degil mi alinma ifadeleri bnce alin bnim oglum sari atlet giymis vay bana vaylar bna efektli bi soylem tarzindaysa ayip etmis olabilir insanlik hali degistrdiyse de ne var bunda alinacak ama laf sokmak amacli soylememistr insallah yoksa cok uyuz olurummmm :KK20:

Beyazlarımı :KK70: o ayakkabinin plastik yerlerinde ve mobilya beyazinda geçerli hanımefendi. Camasir suyunun amacı budur beyazlatmak 😃 misal regl olunca camasir suyuna basarim ki beyazlasin gomleklerde ayni sekilde biraz sulandirip koyarım. Bence kullanim talimatını gozden gecirin tekrar :KK70:

Hayır yanlışınız var. Biliyorsunuz sanıp espriyle karşılık verirsiniz sandım ama mecbur açıklayacağım. :KK48:

Çamaşır suyu lekeyi çıkarır ama beyaz kumaşı genel olarak sarartır. Çamaşır suyunun amacı beyazlatmak değildir. O bir pazarlama yalanıdır..

Çamaşır suyu aslında çamaşırda pek etkili değildir. Ben onu tuvalet temizliğinde hijyen amaçlı kullanırım ancak.
Beyazlatmak için karbonat, limon tuzu, soda, küp şeker, aspirin (deterjan olan) gibi ürünler etkilidir. Instagram sağolsun..

Üslubum gayet mizansendi ama siz küçük düşürdüm sandınız. :KK48:
Bence siz bilgilerinizi gözden geçirin.. :KK66:

Hayır yanlışınız var. Biliyorsunuz sanıp espriyle karşılık verirsiniz sandım ama mecbur açıklayacağım. :KK48:

Çamaşır suyu lekeyi çıkarır ama beyaz kumaşı genel olarak sarartır. Çamaşır suyunun amacı beyazlatmak değildir. O bir pazarlama yalanıdır..

Çamaşır suyu aslında çamaşırda pek etkili değildir. Ben onu tuvalet temizliğinde hijyen amaçlı kullanırım ancak.
Beyazlatmak için karbonat, limon tuzu, soda, küp şeker, aspirin (deterjan olan) gibi ürünler etkilidir. Instagram sağolsun..

Üslubum gayet mizansendi ama siz küçük düşürdüm sandınız. :KK48:
Bence siz bilgilerinizi gözden geçirin.. :KK66:
Küçük düşürdünüz sanmadim. Gelip evimde camasir yikasaydinz bunlar ne deyip sanabilirdim 😃😃 Direk bildiğim bilgiyi sundum. Nerden cikardiniz küçük düşürdügünuzu sandigimi. Çamaşır suyu olmazsa olmazimdir. Anneminde,benimde tuvalet ve mikrop barindiracak yerlere sulandirmadan çamaşır beyazlatmak için sulandirip kullanılır. Biz böyle yaparız. Ne siz ne ben kac yillik hijyen ve çamaşır anlayisimizi degistirmeyiz diye düşünüyorum.😃 Sulandirmazsaniz evet sarartabilir sulandirirsiniz pampak yapar.
Neyse herkesin beyazi kendine neticede:KK53:
Teşekkürler :halay:

Küçük düşürdünüz sanmadim. Gelip evimde camasir yikasaydinz bunlar ne deyip sanabilirdim 😃😃 Direk bildiğim bilgiyi sundum. Nerden cikardiniz küçük düşürdügünuzu sandigimi. Çamaşır suyu olmazsa olmazimdir. Anneminde,benimde tuvalet ve mikrop barindiracak yerlere sulandirmadan çamaşır beyazlatmak için sulandirip kullanılır. Biz böyle yaparız. Ne siz ne ben kac yillik hijyen ve çamaşır anlayisimizi degistirmeyiz diye düşünüyorum.😃 Sulandirmazsaniz evet sarartabilir sulandirirsiniz pampak yapar.
Neyse herkesin beyazi kendine neticede:KK53:
Teşekkürler :halay:

Benim beyazım, senin beyazın..
Peki.. :KK70:

Beyaz olan herşey bir süre sonra sararıyor , siz nasıl koruyorsunuz rengini ?

Bendeki beyazlar sararmiyor en fazla rengi kiriklasiyor, zamanla olursa onu da atiyorum, kullanmiyorum. 90 degil 60 derecede yikiyorum, karbonat, sirke kullaniyorum ve beyazlarla atiyorum sadece. Beyazlari çok sicak yikamak aksine renginin donmesini daha hizli hale getiriyor.
Mevzu sadece atlet degil beyaz olan gomlek, tisortleri nasilsa sarariyor diye o sekilde kullaniyor musunuz?

sebebini merak ettim. polemik icin degil. evlenince her kiyafeti yenilediniz mi siz? yani gercekten su zamanin turkiyesinde okadar butceye sahip misiniz? hala bekarken kullandigim (7 senelik evliyim) atleti sutyeni ic camasirini pijamayi vs kullaniyorum esim de oyle. hatta mutlu oluyorum heyttt be 2 bebe dogurdum hala icine girebiliyorum diye...
Ben zaten atlet giymiyorum sacma sapan renklere bürünüyor kimse sararmış atlet giymesin ha bekarlıktan kalma evlilikten annesi bence haklı sapsarı atletle dr a mı gidecekti valla üzülüyorum dr lara

Bibi " eskimiş " manasinda soylemistir bunu. Yoksa saglam kiyafetleri sirf bekarken alindi diye herkes atmiyordur diye dusunuyorum. Ama rengi dönmüş eskimis şeyleri herkes kullanmak istemeyebilir.

Back
X