Evliler sararmis atlet giyemez mi 😳

Merhaba kizlar size evlilligimin 7 gununde yaşadığım bir olayi anlatmak istedim.kisin evlendik borcumuz coktu evde gecrdik balayi surecini.esim 10 gun falan izin aldi.4.gun kaynim aradi babamlar sizi bekliyir el opmeye abi .kiziyor arkanizdan dedi.kis dugunu oldugu icinde esimde bende asiri hasta olduk.5.gun esimin ailesine gttik. Bizi doktora goturduler. Kayin validem esimin atletini görmüş esim bekarliktan kalma atletini giymis o gun.kizim alinmadin demi dedi.bende ne icin anne dedim. Oglum hastaneye gderken babsinin atletini verdim .simdi evli ya ayip kacar oyle atletle hastanede fakan acilir ustu basi dedi.ben şok.sari atlet dediysemde kar beyazi degil sanirim bekarken renklilerle atmis haff rengi soluk
Bu mu? Siz nolur benim derdimi bir okuyun :cry:Benim kayın validem bana böyle düzgünce bir şey söylese elini öperim.

Benim annemin de meshur uyarısı aman kizim icinize guzel yeni temiz camasirlar giyin Allah korusun basinjza bisey gelirde hastaneye giderseniz rezil olursunuz der hep 😁😁😁
Haaa bide tüylü olmayın sakın teyzem geçenlerde bacagını kırdı afedersiniz o günde agda yapcak ıs tabi genç Dr sondayı takmış teyzeyzem yerin dibinde :skandal:

Bendeki beyazlar sararmiyor en fazla rengi kiriklasiyor, zamanla olursa onu da atiyorum, kullanmiyorum. 90 degil 60 derecede yikiyorum, karbonat, sirke kullaniyorum ve beyazlarla atiyorum sadece. Beyazlari çok sicak yikamak aksine renginin donmesini daha hizli hale getiriyor.
Mevzu sadece atlet degil beyaz olan gomlek, tisortleri nasilsa sarariyor diye o sekilde kullaniyor musunuz?
Bende sadece iç çamaşır ve havluları 60 derecede yıkarım . Etmatik -sodamatik - sirke kullanırım . Sararmadan kasıt zaten renginin hafif dönmesi , ilk gün ki gibi bembeyaz kalmaz asla . Muhakkak renkleri döner .
Tişörtlerin rengi dönerse evde iş yaparken vs giyiyorum . Yani atmıyorum İsraf geliyor bana . Kaldı ki tişört ve gömlekleri daha hassas programda yıkadığımdan onların renkleri dönene kadar zaten yıpranmış oluyorlar . Onlarda şimdiye kadar sorun yaşamadım .

Başka sebepten giymediklerimi geri dönüşüm kutusuna ararım ama sırf rengi biraz döndü diye atmam , evet kullanmaya devam ederim .

Bende sadece iç çamaşır ve havluları 60 derecede yıkarım . Etmatik -sodamatik - sirke kullanırım . Sararmadan kasıt zaten renginin hafif dönmesi , ilk gün ki gibi bembeyaz kalmaz asla . Muhakkak renkleri döner .
Tişörtlerin rengi dönerse evde iş yaparken vs giyiyorum . Yani atmıyorum İsraf geliyor bana . Kaldı ki tişört ve gömlekleri daha hassas programda yıkadığımdan onların renkleri dönene kadar zaten yıpranmış oluyorlar . Onlarda şimdiye kadar sorun yaşamadım .

Başka sebepten giymediklerimi geri dönüşüm kutusuna ararım ama sırf rengi biraz döndü diye atmam , evet kullanmaya devam ederim .

Evde iş yaparken giyince israf olmuyor mu? Sonucta disarida giydiniz tisortunuzu ev kiyafeti yapinca yerine yeni bir tane aliyorsunuzdur. Ne fark etti?

Benim ev kiyafetlerim yeterince var. Rengi donmus ve eskimisleri evde giyerim diye biriktirmiyorum. Oyle yapacak olsam dolabim eski kiyafet istifi olurdu.

Evde iş yaparken giyince israf olmuyor mu? Sonucta disarida giydiniz tisortunuzu ev kiyafeti yapinca yerine yeni bir tane aliyorsunuzdur. Ne fark etti?

Benim ev kiyafetlerim yeterince var. Rengi donmus ve eskimisleri evde giyerim diye biriktirmiyorum. Oyle yapacak olsam dolabim eski kiyafet istifi olurdu.
Yoo niye israf olsun , temizlik yaptığımda giyiyorum sonra çıkarıyorum kirliye atıyorum . Duş ve daha temiz daha yeni kıyafetler giyorum ardından . Zaten önceki mesajımda da yazmışım iş yaparken giyerim diye . Siz nedense ev kıyafeti olarak algılamışsınız .

Arkadaşım 4 yıl mı 4 gün mü kışın evlendiğinize göre de en az 4 ay olmuş.Bizi bi' aydınlat. Farklı yorumlarda farklı süreler yazmışsın.

Konuyu anlatırken evliliğin 4. günü yazmışsın.4 sayısının uğuruna mı inanıyorsun nedir yahu ?
Canim 4 yil onceki olayi yazdim.onzamanlar bayaga canimi sıkmıştım icime oturmustu.oyle sizle paylasim dedim.simdi dusununce tabi niye okadar canimi sikmisim diyorum. Orda sanki bakici gibi ima hissetmiştim sanirim . Yada sanki ben pis biriymisim gıbı morelim bozulmsutu bayaga.

sebebini merak ettim. polemik icin degil. evlenince her kiyafeti yenilediniz mi siz? yani gercekten su zamanin turkiyesinde okadar butceye sahip misiniz? hala bekarken kullandigim (7 senelik evliyim) atleti sutyeni ic camasirini pijamayi vs kullaniyorum esim de oyle. hatta mutlu oluyorum heyttt be 2 bebe dogurdum hala icine girebiliyorum diye...
Bende bekarlik kiyafetlerimi ic camasrlarimi hala giyiyorum. Kiyamiyoru. Atmaya daha yeni gibiler cunku.

Ne komik değil mi. Evlendikten sonra adamların kıyafetleri eşlerinden soruluyor. Sanki sabahları biz gidiriyoruz :KK70:

Aaa olur mu kadının ilk görevi adamın iç çamaşırlarına kadar her sabah kontroldür...akşam da banyosunu yaptırıp sütünü içirip uyutman lazım

Evlenince erkekler camasir yikama kazalarina bagli pembe atlet, pembe corap giyebiliyorlar. En fenasi kisin giyecegi icligin pespembe olusu. Konu sahibi kv nizin dediginden bakicilik imasi sezmis olabilirsiniz. Ama nesil farki var. O insanlarin yetistigi zaman ve kultur oyleydi. Sanki onu demis gibi. Arkasindan cayinin sekerini de karistiracaksin geliyorsa konu sizin dusundugunuz gibi.

Back
X