evliler sorum size

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben eşimle hiç elektirik almadan evlendim işi vardı kariyeri vardı aldatmaz iyi huylu birisi diye aynı senin düşündüğün gibi...ilk başta çok sorun oluyo r şimdi olsa yine eşimle evlenmek isterim ama aşık olarak çünki ilk evleniğinde sevmek zaman alıyor daha ön plana aileler çıkıyor şimdi çok mutluyum ama aşk başka bence tabi hiç bitmemek şartıyla

ben eşimle hiç elektirik almadan evlendim işi vardı kariyeri vardı aldatmaz iyi huylu birisi diye aynı senin düşündüğün gibi...ilk başta çok sorun oluyo r şimdi olsa yine eşimle evlenmek isterim ama aşık olarak çünki ilk evleniğinde sevmek zaman alıyor daha ön plana aileler çıkıyor şimdi çok mutluyum ama aşk başka bence tabi hiç bitmemek şartıyla

hicbi zaman asik olarak sevemedin yani di mi
tamamen mantik evliligi
asik olmadiginiz biriyle nasil ayni yataga giriyorsunuz ben bunu hic mi hic anlamiyorum yalniz

benim hevesim kalmadi artik sanırım
biriyle tanisirsin, ayni sorular, ayni cevaplar...
benim hep su sekilde olur; biriyle tanisirim, hic cekmez beni sonra iyi insan bari arkadas kalalim derim ama o beni cok cok begenmistir, bisure belki sever diye bekler en sonunda vazgecer...

güzelim sen kafanda çizdiğin şeyleri,tanıştığın kişide görmüyo olmandan dolayı devam etmiyo arkadaşlıkların...sırf bu yüzdenmi hevesim kalmadı diyorsun yapma...yaşam süprizlerle dolu hiç ummadığın anda hiç ummadığın şeyleri yasatıyor hayat sana...sen haklısın mutlaka bir şey çekmeli insanı...hadi tip olmazda, bazı kriterlerin vardır huy ve kişilik bazında onların farkına varırsın ve o insanı çekici yapar sende...
madem öyle o halde kapılarını kapatma en azından aralık bırak derim.......................yerimseniben

elektrik diyeli hoşlanma diyelim bunlar olmadan olmaz bence işte evleneceğim erkek bu denmeli tabi tanıdıktan sonra ilk görüşte demekte yanlış
çok önemli bir iş iyi düşünüp doğru karar vermek lazım
ayrıca napçan evlenip bacım gez toz hayatını yaşaa

güzelim sen kafanda çizdiğin şeyleri,tanıştığın kişide görmüyo olmandan dolayı devam etmiyo arkadaşlıkların...sırf bu yüzdenmi hevesim kalmadı diyorsun yapma...yaşam süprizlerle dolu hiç ummadığın anda hiç ummadığın şeyleri yasatıyor hayat sana...sen haklısın mutlaka bir şey çekmeli insanı...hadi tip olmazda, bazı kriterlerin vardır huy ve kişilik bazında onların farkına varırsın ve o insanı çekici yapar sende...
madem öyle o halde kapılarını kapatma en azından aralık bırak derim.......................yerimseniben

kafamda hicbirsey cizmedim aslinda soyle olacak boyle olacak diye...
sadece cekici gelmiyor kimse
kiminin dis gorunusu ceker, kiminin zekasi, kiminin esprisi, kiminin sefkati vs...ama benim karsima ceken birisi cikmiyor uzun suredir hicbir yonuyle...belki de artik hevesim kalmadigi icin dedigim gibi...daha gencken daha cok cekerdi erkekler beni, simdi bakiyorum yabanci hep, elini bile tutamayacak kadar yabanci herkes...kimseyi kendime yakin hissetmiyorum o kadar...tabi paylasimlar arttikca olur bu birdenbire olmaz..yani ben uzaktan gordugum kadariyla konusuyorum...

sonucta erkegin de o paylasimi istemesi, yaklasmasi lazim ama bakiyorum herkes isinde gucunde, sonra bakiyorsun evlenmis sessiz sedasiz...

sanirim herkes kendi okul ya da aile cevresinden eskiden tanidigi kisileri seciyor

valla ben sevdığımle ewlendım ama suan kı dusuncem severek dıl mantık ewlılığı yapmayı tercıh ederdım

valla ben eşimle ilk tanıştığımda hiç bi hoşlanma olmamıştı fakat arkadaşlarla beraber bi yerlere gittiğimizde artık bakışlarımız kaçınılmaz olmuştu ve 3 yıl arkadaşlığımız devam etti ve sonunda evlendik çok mutluyum iyiki böyle bir eşe sahibim

sadece sorunu okudum ve cevap veriyorum...öhöm öhöm ben görücü usulü evlendim.ilk karşılaşmamızda hiç yüzüne bakmamıştım sözlüyken sokakta görsem tanımam dermişim...3 karşılaşmamızda sözlendik zati...diyeceğim o ki yani tabi yüzüne bakılacak kadar olsun ama dış güzellik geçici be gülüm...sen onun tipiyle değil huyu ve karakteriyle ömrünü süreceksin... sana dünyayı dar eden birine çat bakim dünya yakışıklısı olsun para eder mi...ben şanlıydım ama bana yakışıklısı denk geldi yani benim gözümde...eğer onunla mutluysan senin kıymetini biliyor sana değer veriyor seni koruyup kolluyorsa ahanda işte o en yakışıklı ve en uygun koca adayı...

heee ayrıca severek evlenenlere bakıyorumda belkide çoğundan daha düşkünüz daha çok seviyoruz birbirimizi...bitane o yaa ıyyy şişkom benim özledim şimdi.

:asigim: biz eşimle 2 yıl normal arkadaştık daha sonra farkettik ki birbirimizden hoşlanıyoruz flort etmeye başladık 4.sene evlendik ve birbirimizi çok seviyoruz..

ben de aşık olmadım hep birgün biter bıkar benden dedim ama 4 yıl çıktık ve 3 yıl oldu evliyiz zaman geçirmek gülmek alışveriş yapmak eğlenmek için harika biri ama çocuktan farkı yok normalde çok zayıf karakterli.yani anlıycağan aşık olsaydım herşey için çabalardım ama benim bu evlilikten umudum yok.özel yaşantıda harika ama sorumluluğa ve baba olmaya asla hazır değil
yani yanlış kişiymiş. görünüşede sakın aldanma

bende aşık olmadim..ilk görüşü geçin,nişanlanirken bile şüphelerim hat safhadaydi (biz taniştiktan 1.5 ay sonra direk nişan yaptik)..ama emin oldugum tek birşey vardi..huzur..eşimleyken cok huzurluydum..6 ay kadar peşimde koşturdugu vakitlerde hiç çekici,yakişikli gelmemişti gözüme..yani tipini begenmedim..ama ilk kez karşilikli oturdugumuzda herkesin elektrik dedigi şeymi oldu bilemicem ama cok keyifle kalkmiştim o masadan..derken 1.5 senelik nişanlilik süresinde hep o huzur artti içimde..derken onu iyice tanidim..sonra sevdim..yani kelimeleri bir siraya koyarsam sira şöyle olustu..

begenmemek-tanişmak-huzur-tanimak-sevmek-evlilik (elektirikte o arada bi yerde oldu işte :roflol: )

veriyorum firsat veriyorum da elektrik olmayinca birlikte zaman guzel de gecmiyo ki bacım

sade kahve cim,biran seni kardeşim piglet_06 sandım kız...hem aynı meslektensiniz hemde aynı düşünüyorsunuz...benzerlik anca bu kadar olur canımcım...
sevgiler...Şeniz

Benim eşim benim ayaklarımı yerden kesmedi. Yani aşık olmadım ama çok sakin efendi yakışıklı ve çok dürüsttü.Ondan hoşlandım, kendimi güvende ve çok huzurlu hissettim yanında. Ama bana evlenme teklif ettiğinde ailecek gelecekleri zaman sanki bir anda soğudum. Bi kararsız kaldım bi tuhaf oldum sonradan kendime geldim ve ondan iyisini bulamayacağımı düşündüm Çok şükür 7 yıldır hiç de beni yanıltmadı.Karakter herşeyden önce gelir. Can çıkar huy çıkmaz. Oturup konuştugunda ortak noktalarınız varsa bu bir ışıktır.

kesinlikle katılıyorum elektirik aldıklarımın hiçbiri yok yanımda karakterlerin uyuşması çok ama çok önemli...

valla kızlar bence evlenirken mantıkla hreket edin derim.aşık olup gözlerinizin kör olmasını istemeyin.2007 kasım da evlendim 2008 kasımdayız ayrıldım..aşık olduğum için gözlerim ve kulaklarım kapandı.kendime geldiğimde artık eve tıkanmış evli bi kadın olduğumu farkettim..kişilik olarak tamamen birbirimize zıttık ama aşıkken bunu ikimizde farkedemedik(gerçi flört ederken zıtlıklar çekiyo)..aynı evde yaşamak çok farklı.ben derimki duygularınızı deil mantığınızı dinleyin

valla kızlar bence evlenirken mantıkla hreket edin derim.aşık olup gözlerinizin kör olmasını istemeyin.2007 kasım da evlendim 2008 kasımdayız ayrıldım..aşık olduğum için gözlerim ve kulaklarım kapandı.kendime geldiğimde artık eve tıkanmış evli bi kadın olduğumu farkettim..kişilik olarak tamamen birbirimize zıttık ama aşıkken bunu ikimizde farkedemedik(gerçi flört ederken zıtlıklar çekiyo)..aynı evde yaşamak çok farklı.ben derimki duygularınızı deil mantığınızı dinleyin

ben de kendime cok benzeyen kisilerden sıkılıyorum aslinda, farkli kisiliklerden daha cok etkileniyorum...evlilikte zit ta olsa yurumez mi? illa benzer mi olmali kisilikler?

ben eşimle ilk tanıştıgımızda çok itici gelmişti bana olan ilgisi beni çok sıkıyordu ilk zamanlar fakat daha sonra tutumu hoşuma gitti .elektrik alma olmadı ama bir dönem görüştükten sonra ortak noktamızın oldugunu anladıgımızda evllendim. dürüst,beni mutlu edecegine ininidım şimdi mutluyuz haa zaman zaman maddi zorluklar oluyor tabii ama tuxu diyoruz. canım gercekten zor bir durum umarım hayatının insanını biran önce karşına cıkar

ben de kendime cok benzeyen kisilerden sıkılıyorum aslinda, farkli kisiliklerden daha cok etkileniyorum...evlilikte zit ta olsa yurumez mi? illa benzer mi olmali kisilikler?

diyorum ya flört ederken zıtlıklar çekiyo..belkide hoşumuza giden imkansız ilşkilerdir bilemiyorum.
birde evlenmek gibi ciddi bir karar aliyorsaniz mutlaka büyüklerinizin fikirlerini önemseyin..sizin göremediklerinizi onlar her zaman görür.

ben sevgilimle sırf huyu iyi diye çıkmaya başlamıştım.yakışıklı değildi tipim hiiç değildi ama iyi huyluydu çirkin bir insan değil ama en azından benim tipim değildi.ama zamanla sevdim hatta aşık oldum ve tipi tipim olmaya başladı.bence öncelikle huy önemli tanıyıp sevdikten sonra insan herşeyiyle bütün olarak seviyor zaten..5 sene oldu hala aşığım hala sanki yeni çıkmaya başlamış gibiyiz..allah güzellikten önce iyi insanlarla karşılaştırsın bizi..

Back
X