Evliler

doktor olma şartı var mı bu kocanın hani arkadaşının kıskandığın sevgilisi gibi mesela ona göre cevap verelim
doktor olsun dersen boynuzu evlendikten 2-3 sene sonra koyar haberiniz olsun.şurda 20 yıllık sağlıkçı olarak yazıyorum.100tanesinden anca 10 tanesi aldatmaz eşini öyle bir riske girmeye gerek varmı bence yoooookkk :)))) doktor olmayıversin de CQ olsun ne vara

Biz Lise 2 de tanıştık
Arkadaşımın sınıfındaydı
O beni görüp beğenmiş konuşmak istemişti ve arkadaşımdan bana haber yolladı
Bende görüşmeyi kabul ettim :)
6,5 yıldır da çıkıyoruz çok şükür
Hiç bir zaman da pişman olmadım, çok şüküüür bin şükür iyi ki hayatıma girmiş :nazar::KK68:

doktor olsun dersen boynuzu evlendikten 2-3 sene sonra koyar haberiniz olsun.şurda 20 yıllık sağlıkçı olarak yazıyorum.100tanesinden anca 10 tanesi aldatmaz eşini öyle bir riske girmeye gerek varmı bence yoooookkk :)))) doktor olmayıversin de CQ olsun ne vara
CQ nedir bilmediğimden sorıyorum

Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaş arkadaşın p. derler ya hani :) bizimki öyle oldu arkadaşlarımız tanıştırdı. Sağ olsunlar çok iyi yapmışlar. Ben de hep dua ettim arkadaşım da çok mutlu bir evlilik yapsın diye o da evli şimdi o da hamile <3 :)

üniversiteye başladığımda tanıştık o gün bugündür beraberiz :)

canım kocaaam :KK200:

Ben ortaokulda kendisiyle aynı okuldaydım :) O zaman arkadaş değildik. Sonra lisede de onunla karşılaştım. Çıkmaya başladık, veee 2005 te başlayan ilişki yıllara yenik düşmedi, 2015 te evlilikle taçlandı.
Kocayı ezelden buldum yani :KK70:

İnternette tanıştım tavla oynarken hiç düşünmüyodum aklımın ucundan geçmedi internette tanıştığım biriyle evleneceğim ama oldu nasip hersey ve internette bi vesile ama herkese de güven olmuyo iyi tanımak lazim

Eşlerinizle nerede ve nasıl tanıştınız? Bu koca nerede, nasıl bulunur? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Eşimi 3 yıl önce twitter'da buldum ben :KK70:. Siyasi bir meselede yaptığı yorumu görünce ilgimi çekmişti, ekledim o vasıtayla tanıştık. Konuştukça beni kendine bağladı vicdansız :KK48: Buluştuğumuzda ise sırılsıklam aşık ayrılmıştık. Sonra beraber üniversite okuduk. 3 yıl dünyanın en mutlu ilişkisini yaşadık. Üniversiteden dönüp mesleklerimizi elimize alıncada evlendik. 4 günlük taze gelinim şekerim :KK30: Evlenin evlenin, evlilik güzel :KK39:

Ben personel mudur yardimcisiydim
O hep fazladan sigara molasina çıkardı sürekli onu kestigim için görüyordum müdürüme söylüyordum bak bu yine gitti diyordum oda çatır çatır yazıyordu uyarıyı
benimkide bişeyler anlatma ayağına dibimden ayrılmıyordu tersliyordum hayla söyler huysuz diye :)

Back
X