Evlilere bir soru :)

hilarite

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
322
625
303
İzmir
Merhaba kızlarrr nasılsınızzzz öncelikleee ;)) Az önce kocanıza nasıl cilve yaparsınız başlığını okuyodummm:1: Evli değilimm prova niyetine :17: Amaaaa şeyy göğüs ölçüsü de mühimm bişey tabi di mii benimkiler çok minişşş :17: Onlarla nasıl yapayım ki işveee adam bakacakk mesela geceliğin içi dümdüzzz :1::1: :19:

Cilve O demek Degildir ki canim , o seninle evlenmisse zaten , herseyinle seviyordur ..
bir insan dogustan cilveli olur , benim gibi : ) sonradan , ha dur simdi bi cilve yapiyim diye bir sey olmaz yani..

Cilve O demek Degildir ki canim , o seninle evlenmisse zaten , herseyinle seviyordur ..
bir insan dogustan cilveli olur , benim gibi : ) sonradan , ha dur simdi bi cilve yapiyim diye bir sey olmaz yani..

Doğru söylüyosun da canımm evlenmeden önce nerden bilsinn destek mestek falan :14: Evleninceeee şapka düştü kel göründü olcak yaaaa offfff :19::19: Hiç evlenmesem mi acaba :4:

Ay canım ya takıldığın şey bu mu?
Merak etme evlendikten sonra biraz büyüyorlar
hem seni seven böyle sevmiş
bunları düşünerekten komplekse sokma kendini

o başlık benim bildiğim başlıksa orda ençok yazan arkadaş da göğüslerine silikon taktırmak istiyordu ama anlattıkları değme koca memelilere taş çıkartırdı, yani cilvenin işvenin ölçülerle falan ilgisi yok, takma kafana. kendine güven, bu bir kadını en çekici yapan şeylerden biri bence. ayrıca aşk insanın gözünü kör eder başkasında görünce ıyy dediğin bişeyi sevdiğin yapınca ayne şekeeer dersin. ayrıca erkekler böyle şeylere çok takmıyor, sen takıp adamın gözüne sokma yeter.

ALLAH iyiliğini versin kız emi:9:
evet haklısın doğuştan gelir cilve dediğin şey tabi birde karşıda kine karşı istekten gelir :23:

Back
X