Evlilerin değişen düşünceleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelinin kız, kayınvalidenin anne olamayacağını öğrendim
değişir sanıyodum yanılmışım :)

evlilik tamamıyla şans işi eğer hayatında her alanında şansı yakalıyosan evliliktede yakalarsın ben hayatımda hep iki tercih arasında kaldım hayatımın her alanında üniversteye giderken iki bölüm arasında tabii yanlış kararı verirdim sonra okul bitti iki iş teklifi vardı yine yanlış iş sonra eşimle evlilki olayı olmadan aile dostmuzun bi oğlu da istedi ve beni ynie yanlış tercihte bulundum ama bu tercihleri nasıl seçtim işte bence bu şans........

bekarken evlilikten çok şey beklememek en iyisi..sevgiden ziyade saygının çok önemli olduğunu öğrendim...bir de nişanlıyken ya da çıkarken ben şu huyunu değiştiririm demeyin çünkü asla değişmiyor..

Evliliği toz pembe Sanırdımmmm CADIARZU Tey tey teyyy nerdeeee sositososito
Hiç problem olmaz güllük gülistanlık geçer sanıodum hergünümmm :CüvCüv:
Onun ailesinin iyi veya kötü olması beni etkilemez diye dşünüyordum!! Hergece Bir ses duyup kocaman yataktan fırlayp aşağı inmesinde anladımmm!!

Bende sevgiliyken yada nişanlıyken ; evlenelimde düzelir demeyin diyenlere katılıyorum.
değişemiyorlar.Bu da büyük sorunların habercisi olabiliyor kanımca.

çoğu arkadaşıma katılıyorum,evlenmeden önce neyse sonrada o değişmiyorlar.Bir de evlenmeden önce eş adayınız ailesi ve sizin aranızdaki dengeyi kurabiliyor mu ona bakın,bu çok önemli.evlenmeden önce sürekli ailesini savunan bir adam evlendikten sonra da aynı oluyor.Ben şanslıyım bu konu da maşallah ama çevremde gördüğüm de böyle.

herşey değişiyor evlenmeden önce kuzu gibi oluyorlar iç yüzlerini göstermiyorlar sonrasında şaşırıp kalıyorsun bu kişimiydi benim nişanlım diyorsun yani ben kendi adıma konuşuyorum bizde çok sey değişti ama hep eksi olarak

evlilik öncesi ne istersin diye her soruşunda kayınvalidemin ve eşimin.. sonsuz saygı ve hoşgörü istiyorum demiştim. hatta bunu o kadar çok demiştim ki.. eşim ''bir yanlışımımı gördün'' diye sorardı.
maddi olarak hiçbir beklentim olmadığını defalarca söylemiştim.
bu konuda hiç yanılmadım.
şimdi çok şükür mutlu bir yuvam geniş bir ailem var.
kayınvalidem ve kayınpederim ile de çok iyi anlaşıyorum. ve iki ailede birbirini çok sever sayar.her önemli günde birliktedirler. fikir alışverişinde bulunurlar.
hiç sorun yaşamadan evlendim ve devamında böyle gidiyor Allah bozmasın.:nazar:
benim evlenicek olanlara tavsiyem yaptırımcı olmayın.
saygı gösterin sürekli dinleyin,hoşgörülü olun.
maddiyatçı değil , maneviyatçı olun.
onların işlerine karışmayın kendi işleriniz de kararlarınızda net olun onlarda size karışmasın.
umarım herkes daimi mutluluk dolu yuvalar kurar.

evlennmeden önce aşkımız herşeye yeter sanırdım,aşarız herşeyi beraberce sevgimizle ama sanırım ben ona o kadar çok aşıkmışım ki onun beni sevmediğini göremeyecek kadar kör olmuş gözlerim.gözlerim açıldığındaysa kendi sevgimin bittiğini ve karşımdaki adamın aslında beni sevmeyen saymayan beni hiçe sayan biri olduğunu gördüm ama maalesef iş işten geçti..:gitme: yeni evleneceklere tavsiyem aşktan sevgiden çok evleneceğiniz insanın çok basit gibi görünen ama aslında çok hayati önem taşıyan yönlerine dikkat edin.terbiyeli mi,küfür eder mi,içki içer mi,akşam yemekten sonra dışarı çıkma alışkanlığı var mı,yalan söyler mi? daha da olmadı ailesine bakın,evdeki hayat düzenine bakın o size ayna olmaya yetecektir bir çok konuda :oklava:

evleneceğim erkekle ilgili çok fazla hayaller kurmadım bir beyaz atlı prens düşlemedim hiç bir zaman.
eşim olan insanla ilk tanıştığım günden itibarende istediğim ve dile getirdiğim tek şey şuydu biz evlenirken bir aile kurmuş oluruz illa çocuk olması gerekmez aile olmak için ve bu aile başka ailelerin alt kümesi olmamalı demiştim ööyle sürek kaynana kayınpeder vs bana göre değil demiştim birde ne karar alınıyorsa ortak alıması gerektiğini tartışmalarda bir orta yol bulmaya çalışma uzlaşmaya gitme ve her zaman olmasa bile bazı bazı ev işlerinde yaredımcı olmasını beni tek başıma bırakmamasını istemişimdir.

2 yıldır böyle inş. devam eder değişmez:)

Back
X