• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğe 2 ay kala öyle üzgünüm ki..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eskiden hastalıkları sebebiyle çalışamıyorduk. Şimdi iyi bir maaşla çalışıyoruz elhamdülillah.. nişanlım hep benim yanımda duran beni kimseye ezdirmeyen birisi bilmiyorum haklı olabilirsiniz tabiki
yazan arkadaş kesinlikle haklı en ufal şeyi bile söyleme ihtimalleri var

anneniz bana masumlar apartmanı Hasibe yi hatırlattı

hiç sordunuz mu annenize neden? diye
üvey evlat olmayasınız
babanız nerelerde?

annemi yalnız bırakmak istemiyorum hep yanında olmak istiyorum destek olmak istiyorum.
Benzer şeyler yaptığı için annemle görüşmüyorum 2,5 senedir. Ablamı gelin olup çıkacağı gün ağlattı, diğerinin nişanında bayılma numarası yaptı düğünden sonra hepimizin burnundan getirdi. Benim ne sözüme geldi ne kınama ne de nikahıma. Kınamı eşimin teyzesi yaktı ve ben yinede sıktım kendimi ağlamadım o duyupta sevinmesin diye. Eşimle eşimin ailesi nikahtan sonra “Gidip elini öpelim bitsin küslük” diye güç bela ikna ettiler,kalktık onun yaşadığı şehre gittik,bizim geleceğimizi duyunca evden gitmiş…Orada artık ben onun için son noktayı koydum. Anne bile olsa kimsenin size ve eşiniz olacak kişiye bunları yaşatmaya hakkı yok. Ama siz halen daha gelmiş “bırakmak istemiyorum” vs. diyorsunuz. O zaman hiç evlenmeyin oturun ömür boyu annenizle, o adamcağızın suçu ne de kendisine ve ailesine yapılan hakaretleri çekiyor ? Muhtemelen sizi sevdiği için.
Ki anneniz size kötü davranıp horladığı değer vermediği halde halen daha bunu söyleyebiliyorsanız demek ki tam tersi davransa neler olurdu kim bilir…
Evet annedir değerlidir hakkı büyüktür ama siz artık eşinizle bir aile olacaksınız. Evinize girip kapınızı kapattığınızda ikiniz olacaksınız. O yüzden onu ve ailesini hiç suçu yokken ezdirmeyin annenize. Tavrınızı mesafenizi koyun. Aynı şeyi eşinizin annesi size yapsa herkes size burada “sakın evlenme,ayrıl,sizi annesine ezdiren adamdan olmaz” derdi. Gerekirse annenizle muhattap etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X