Evliliğe 2.sans

Cok kısa süren evliliğim oldu, çok efendi biriyle evlendiğimi düşünmüştüm, sessiz atın tekmesi sert olur derler ya ,aynen öyle oldu. Arada tanışmak isteyenler oluyor, ama gelen gideni aratirsa diye korkuyrium, bir yandanda mutlu aile görsem imreniyorum,çocuğumun olmasinida istiyorum, kaderimin kötü olduğunu düşünmeye başladım . En son biri geldi, tanisayim dedim, hoşlanmıştim neyseki içi dışı birdi ,bastan ne olduğunu belli etti. Sizcede gelen gideni aratirmi, yada ben hazır değilim. Tanışmak istediğim kişinin iside iyiydi, ama çok içki içtiğini söyledi, ben gibi biri lazımmış ,onu düzeltmek için ben de bıraktım, ben uğraşamam artık. Sizce doğrumu yapmışım, umudumu kesmeye başladım bu evlilik konusunda. Ama bu şahsa siz olsaniz şans verirmiydiniz, içkiye çok para gidiyormuş birde bunu söylüyor.
Neden bir başkasını düzeltmekle uğraşasınız, koca adamın iradesi yok mu? Ben şans vermezdim.

Cok kısa süren evliliğim oldu, çok efendi biriyle evlendiğimi düşünmüştüm, sessiz atın tekmesi sert olur derler ya ,aynen öyle oldu. Arada tanışmak isteyenler oluyor, ama gelen gideni aratirsa diye korkuyrium, bir yandanda mutlu aile görsem imreniyorum,çocuğumun olmasinida istiyorum, kaderimin kötü olduğunu düşünmeye başladım . En son biri geldi, tanisayim dedim, hoşlanmıştim neyseki içi dışı birdi ,bastan ne olduğunu belli etti. Sizcede gelen gideni aratirmi, yada ben hazır değilim. Tanışmak istediğim kişinin iside iyiydi, ama çok içki içtiğini söyledi, ben gibi biri lazımmış ,onu düzeltmek için ben de bıraktım, ben uğraşamam artık. Sizce doğrumu yapmışım, umudumu kesmeye başladım bu evlilik konusunda. Ama bu şahsa siz olsaniz şans verirmiydiniz, içkiye çok para gidiyormuş birde bunu söylüyor.
Bence evlilik işini şimdilik rafa kaldırdım. Kendinizi tanıyın kendinize sahip çıkın sevin değer verin. Böyle erkekte mutluluk aramak her türlü mutsuzluk getirir. Sağlıklı bir seçim yapabilecek psikolojide göremedim sizi.

Tanışmak istediğim kişinin iside iyiydi, ama çok içki içtiğini söyledi, ben gibi biri lazımmış ,onu düzeltmek için ben de bıraktım, ben uğraşamam artık. Sizce doğrumu yapmışım
Doğru yapmışsın tabiki de bacım. Belli bir yaşa gelmiş adam bi zahmet irade sahibi olup kendi kendini düzeltsin. Sen terapist misin de onu düzelteceksin. Olmuş adamları hayatına al düzeltip değiştirmek zorunda kalacağın adamları alma. Adam kendine, kendisini düzeltecek kadın arıyor hey Allah'ım ya..
Bu arada yaşında 26 sanırım. Daha genceciksin. Elbet karşına işte bu tam evlenebileceğim adam dediğin biri çıkacaktır. Acele etme, kendini bir şeylere geç kalıyormuş gibi hissetme. Bu duygular seni hataya sürükler sadece. Doğru kişi aklında soru işareti bırakmaz emin ol buna.

Ben de alkol kullanan biriyim ama çok tüketmem yerini bilirim arada keyfine içerim. Götüyle içenle asla olmaz ama.

Ben de sık sık alkol kullanan biriyim. Her dışarı çıktığında kafelerde publarda alkol tüketmiyorsa çok para gitmesi bağımlı demek ekkdjd çünkü evet bir mekana gidersin tek kokteyle 800-900 ödersin evet biraz sarsar ama öyle güzel yerler geziyimci değilse adam ya tarlacıdır ya da bağımlı.

Ya illaki vardir boyle mevzular ama boyle soranlar olunca acaba diyorum dalgami geciyolar.
Yoksa adam nasil biri oldugunu soylemis bunun dusunulecek tarafi var mi.sizde iciyosaniz sorun etmessiniz .yok siz icmiyosaniz zaten kabul etmessiniz.

İçmesi değil sıkıntı bence. Duzelecekse kendi aklı yok mu, en gıcık olduğum şeydir ailesinin adam edemediğini birinin başına bela ederler uğraş dur. Hiiccc gerek yok kaç, uzaklaş.

Back
X