- 24 Ocak 2017
- 138
- 49
- 18
- 35
- Konu Sahibi Depresifkiz
Arkadaslar ben 5 ay oldu evleneli ama halen alisamadim evlilige.Evlenmeden cok rahattım her gun disardaydim annemle yaşıyordum herseyle o ilgileniyirdu simdi evlenip sehir disina geldim ilkkz ayrildim annemden her gun isten cik eve git yemek yap bulasik yika hayatim bundan ibaret oldu bu bni cok sıkıyor eskiden suslenir gezerdim simdi onu bile canim istemiyo sanki ozgurlugum herseyim gitti arkadasim yok bi gidecegim akrabam yok hemen cevre edinen biri degilim bide kendimi ev is arasinda sikismis hissediyorum esimi seviyorum ama boyle deli gibi asik degilim bi kere asik oldum mesela oyle gorunce heycandan olmuyorum ama iyi bi es seviyrm saygi duyuyorum.Ama farkliyiz mesela ben hep disardaydim rahattim simdi o rahatligim gitti esimde evdebolmayi seviyo bni muzige gotur diyrm eglenmk istyrm diyrm gidip kareoke yapardım faln ona ters geliyo ben biraz uç yasadim sanirim ben bunlari anlatmak istemiyrm ama degisik fantaziket yapalim diyorum esim cinsel yonden cok istekli degil o 30 bn 27 yasindayim bn cok istekliyim o siradan tek duze yasiyo heycansiz ne bileyim evlilik hayati mi sikici geldi esimle mi uyumsusuz bilmiyrm esim bunun disinda mukemmel biri ama ask heycan ne kadar onemli evlilikte nasil alisirim evlilige siz neler yapiyorsunuz ve esimi cinsel yonden nasil istekli hale getiririm tavsiyelere ihtycm var hersey giyiyorum muzik aciyrm vs genelde bn istiyrm bn istyrm ki bn demeden boyle atesli olsun atsin yataga falan planli programli o trsekkurler