• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilige çocuk için devam etmeli miyim.

Allah allah tıp tarihine geçecek olay.maşallah diyelim.bizim gibiler de çok, onlar gibiler de.olsun ben de başka konularda iyiyim.

Fazla kafaya takmak hormonları etkiliyor biliyorsun dimi? hamile kalamamanın en büyük nedenlerinden biri stres

Fazla kafaya takmak hormonları etkiliyor biliyorsun dimi? hamile kalamamanın en büyük nedenlerinden biri stres
işin garip tarafı tek tek kalem kalem bütün değerlere baktırdım çok az eksik ya da çok az fazla değer bile yok.senin çocuğun olmaz diyenlerin bile oluyor.bizim gibi bazı sorunu olmayan kadınların neden olmaz anlamak güç.her ay hamile kalandan bile daha iyi.benim kısmetim bu konuda açık değil sanirım başka bir açıklaması yok.hani bazı güzel kadınların ilişki yönünden şansı tutmaz ya bence onun gibi.tam kıslançlık bir durum.

Tiksindiğim bir adamla beraber olmayı bırak evlenmezdim bile hadi öyle bir hatay düştüm farkına varamadım ama baktım olmuyorsa boşanırdım. Birde tiksindiğiniz adamdan hadi 1 çocuk yaptınız neden 2. çocugu yaptınız ? Onlarada yazık sonuçta boşansanız ordan oraya sürekli bir değişim halinde olacaklar. Ve kusura bakmayın ama adamla aylar sonra birlikte oluyorsanız büyük ihtimal o ihtiyacını başka biriyle karşılıyordur diye aklıma geldi.
Çok isteksiz adamlar da var.bıkmadan usanmadan yazacağım.seks herkes için olmazsa olmaz bir ihtiyaç değil.öyle de olabilir ama olmayabilir de.sanki koca dünyada partnersiz adam yokmuş gibi konuşuyorsunuz.her taraf incel erkek dolu.kim ölmüş, kalmış.

Merhaba tüm yorumlari okumadim sadece konuyu okudum.
15 yıllık evlilik 7 yaş kızıyla yeni boşanmış bir kadin olarak söylüyorum.BOŞANİN
Neden mi bu kadar netim? 15 yıl istemediginiz sevmediginiz bir adamin size dokunmasina tahammül etmek hicbir kadınin yaşamamasi gereken bir duygu.Daha fazla bunu kendinize yapmayın.
Esiniz sizi seviuorsa anlayış gösterip zorluk çıkarmayacak ve çocuklarina babalik yaomaya devam edecektir zaten

Şuan geriye baktığımda ben de o küçücük halime o kadar üzülüyorum ki.sadece beni çok seviyordu.ben sevmesem de o beni seviyor en azından dedim hep.bir de çocuklar vardı.babalarina çok düşkünler bosansam ortada kavga gürültü yok diye beni suclarlar diye korktum hep.anneme anlattım geçenlerde.o da çok üzüldü boşan dedi.sonra babama anlatmış.babamda bu kadar dayandiysa bundan sonra da çocukları için dayansın demiş.ne yapacağımı şaşırdım gerçekten.
Ben bu sitede biraz sivri dilliyimdir ama kendimi tutamıyorum valla.15 sene nedir yaa gerçekten 15 sene.eski tecrübelerimden biliyorum.yeterince sevmediğim adama 1 gece katlanamadım evden kovdum gecenin köründe.aklım hayalim almıyor.bir de sevmediğim adamdan çocuk yapmak kadar korkunç bir duygu yok.gerçekten aklım almıyor sizin gibi insanları.amaç ne yani ? Eee tiksineceksin, iletişim kuramayacaksın, gram sevmediğin biriyle yaşayacaksın ? Neden yani ? Neden? Evlenmeyeni hapse mi atıyorlar bizim ülkede.empati kurmaya çalışıyorum ama yapamıyorum.babanızın yerinde ben de olsam aynı şeyi söylerdim valla.15 senesini bile isteye çöpe atan bir kadının hayatını adam mı düşünecek.sus otur demiş o da.

Çocuklarınız belki size şimdi hak vermeyebilir ama ilerde verecektir. Bu saatten sonra yapacağınız kendi hayatnıza bakmak. Sevgisiz yaşamak o kadar zor ki
Sevgisizsen neden çocuk yaptın deseler yine haklılar.her koşulda çocukların gözünde haksızsınız bahaneniz yok kabul edin.adam gibi eş seçseydiniz o zaman.çatır çatır evlenmeyi biliyorsunuz.boşanırken de kukumav kuşu gibi senelerce düşünüyorsunuz.keşke bu düşünme durumunu tam tersi evlenirken ve çocuk yaparken uygulasanız.resmen kadın düşmanı olacağım sizin gibi yuvarlanan taş gibi yaşayan kişiler yüzünden. Ondan sonra buralarda afili afili, dramatik darmatik anlatıyorsunuz matah şeylermiş gibi.sonra da burada yazik çok zeki hanımlar herkes evli bir ben kaldım diye dert yaniyor 😄.all işte neden herkes evli nedeni bu.😄

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgisizsen neden çocuk yaptın deseler yine haklılar.her koşulda çocukların gözünde haksızsınız bahaneniz yok kabul edin.adam gibi eş seçseydiniz o zaman.çatır çatır evlenmeyi biliyorsunuz.boşanırken de kukumav kuşu gibi senelerce düşünüyorsunuz.keşke bu düşünme durumunu tam tersi evlenirken ve çocuk yaparken uygulasanız.resmen kadın düşmanı olacağım sizin gibi yuvarlanan taş gibi yaşayan kişiler yüzünden. Ondan sonra buralarda afili afili, dramatik darmatik anlatıyorsunuz matah şeylermiş gibi.sonra da burada yazik çok zeki hanımlar herkes evli bir ben kaldım diye dert yaniyor 😄.all işte neden herkes evli nedeni bu.😄
Boşanmaların tek nedeni evlilik

Boşanmaların tek nedeni evlilik
O kadar da değil de.bu durum da yüzde yüz bile bile lades yani.ve sayıları da hiç az değil.evleneceğim hevesine gözünü kulağını kapatan kadınlar, boşanmayı düşünürken maşallah sana bana taş çıkartır yazdıklarıyla, anlatım tarzlarıyla.eee diyorum ki bu bilinci zekayı neden kimse evlenmeden önce kullanmıyor 😄.hiçbirimiz 19, 20 yaşlarında evlenmiyorum yani artık.

O kadar da değil de.bu durum da yüzde yüz bile bile lades yani.ve sayıları da hiç az değil.evleneceğim hevesine gözünü kulağını kapatan kadınlar, boşanmayı düşünürken maşallah sana bana taş çıkartır yazdıklarıyla, anlatım tarzlarıyla.eee diyorum ki bu bilinci zekayı neden kimse evlenmeden önce kullanmıyor 😄.hiçbirimiz 19, 20 yaşlarında evlenmiyorum yani artık.

Olay ney biliyor musun herkes evliliğe aynı gözde bakmıyor. Ben mantık ağırlıklı olarak evlendim. Eşimi seviyorum ama deli gibi gözüm kör olarak değil. severek evlenmeye çalıştım ama olmadı ve yeter dedim eşimle evlendim. Çok şükür iyiyiz seviyoruz birbirimizi ve saygılıyız.
Bir bölümü gerçekten artık yaşım geldi hadi evleneyim mantığı ile evleniyor. Onlar da bu mantıkla evlendiği için en az iki çocuk yapıyorlar. Kardeşi olsun ki bu hayatta yalnız kalması diye. E bu mantıkla evlenince boşanmak çok büyük bir olay oluyor

bir bölümü çok erken yaşta evleniyor çok aşık olarak bunlar ise işi gücü olmayan eşini eline bakan taraf. Eşine aşırı aşık olduğu için aşkı saplantılı. Eşi aldatsa bile suçu karşı tarafa bulurlar. Kocasını eve bağlamak için 1 2 3 çocuk diye devam ederler. Bunların boşanması için kafaya DANK etmesi lazım. Bu da ortalama 35 40 yaşlarına tekabül ediyor

diğer kişiler ise gerçekten sevgi saygı üzerine evleniyor bunlar da boşanmıyor zaten. Ha boşanırlarsa da tek celsede adamı kapı dışarı ediyor

O yüzden Ferhanscığım her evliliğin dinamiği farklı

Olay ney biliyor musun herkes evliliğe aynı gözde bakmıyor. Ben mantık ağırlıklı olarak evlendim. Eşimi seviyorum ama deli gibi gözüm kör olarak değil. severek evlenmeye çalıştım ama olmadı ve yeter dedim eşimle evlendim. Çok şükür iyiyiz seviyoruz birbirimizi ve saygılıyız.
Bir bölümü gerçekten artık yaşım geldi hadi evleneyim mantığı ile evleniyor. Onlar da bu mantıkla evlendiği için en az iki çocuk yapıyorlar. Kardeşi olsun ki bu hayatta yalnız kalması diye. E bu mantıkla evlenince boşanmak çok büyük bir olay oluyor

bir bölümü çok erken yaşta evleniyor çok aşık olarak bunlar ise işi gücü olmayan eşini eline bakan taraf. Eşine aşırı aşık olduğu için aşkı saplantılı. Eşi aldatsa bile suçu karşı tarafa bulurlar. Kocasını eve bağlamak için 1 2 3 çocuk diye devam ederler. Bunların boşanması için kafaya DANK etmesi lazım. Bu da ortalama 35 40 yaşlarına tekabül ediyor

diğer kişiler ise gerçekten sevgi saygı üzerine evleniyor bunlar da boşanmıyor zaten. Ha boşanırlarsa da tek celsede adamı kapı dışarı ediyor

O yüzden Ferhanscığım her evliliğin dinamiği farklı
Güzel anlatmışsın ama bence gerek yok bunlara.

ne kadar üzüldüm konunuza
kimbilir kırk yılda bir de olsa yaklaştığında ne kadar acı çekmişsinizdir :KK43:

düşünüyorum da eşimle sorunum olmamasına rağmen çok sinirli olduğumda ona dokunsun yanımda solusun bile istemiyorum
ki siz yıllarca

kendiniz için en doğru kararı verin inşallah.. çocuklarınız kaç yaşında kız mı erkek mi?cocukl

ne kadar üzüldüm konunuza
kimbilir kırk yılda bir de olsa yaklaştığında ne kadar acı çekmişsinizdir :KK43:

düşünüyorum da eşimle sorunum olmamasına rağmen çok sinirli olduğumda ona dokunsun yanımda solusun bile istemiyorum
ki siz yıllarca

kendiniz için en doğru kararı verin inşallah.. çocuklarınız kaç yaşında kız mı erkek

Ben o zaman ailemden uzak bir şehre atanmıştım.surekli bana gözümüz arkada kalıyor ,seni merak ediyoruz.yokmu gorustugun biri evlensen diyorlardı.zorlama olmadı ama ben de bundan etkilendim sanırım.hemen evet dedim.
Saçma sapan düşünceler.milyonlarca kadın yanlız yaşıyor birşey olduğu yok.çağdışı düşüncere boyun eğmemeliyiz artık.ne varmış aklı kalacak.şimdi kızı 15 senedir sevmediği bir adamla yaşıyor ve baba olacak kişi aman ne olacak sıksın dişini diye hayatını sevgisiz saygısız bitip tükenmesine destek oluyor.bu aile mi sizi düşünüyor yani ?

Adamı sevmeyi denesen o da senin böyle hissettiğini anlıyordur illa ki ondan arsnızdaki sorun oysa bu kadar yılı birlikte geçirmişsiniz bu çok büyük bir başarı. Durum anlattığın kadar olsa insan on dakika katlanamaz biraz değişik yerlere falan gidin balayı gibi tatile falan çıkın romantizm yaşayın yemek yiyin şarap için Mısır patlatıp birlikte film izleyin yapın bişiler..
Ona karşı kardeşime yada çocuğuma duyduğum gibi bir sevgi ve merhamet var.bu da iyi bir insan olmasından kaynaklı. Sanırım onda da aynı şekilde bir sevgi ve merhamet var bana karsi.Arsız huysuz biri olsaydı bu kadar sene yürümezdi. Bu yüzden yürüdü bu kadar sene.

Ona karşı kardeşime yada çocuğuma duyduğum gibi bir sevgi ve merhamet var.bu da iyi bir insan olmasından kaynaklı. Sanırım onda da aynı şekilde bir sevgi ve merhamet var bana karsi.Arsız huysuz biri olsaydı bu kadar sene yürümezdi. Bu yüzden yürüdü bu kadar sene.
Hayat senin sen bilirsin benim fikrim buydu. Konu açtın yorum istedin benim düşüncem bu gerisi sana kalmış

Çok isteksiz adamlar da var.bıkmadan usanmadan yazacağım.seks herkes için olmazsa olmaz bir ihtiyaç değil.öyle de olabilir ama olmayabilir de.sanki koca dünyada partnersiz adam yokmuş gibi konuşuyorsunuz.her taraf incel erkek dolu.kim ölmüş, kalmış.
Seks bir ihtiyaç olabilir fakat yani tiksindiğim bir adamlada bunu yaşamam. Bence yaşanmazda…

geliriniz varmı? aileniz arkanızda destekçi değil çocuklar nasıl bakılacak siz çalışırken kendilerine bakabileceklermi? siz boşandığınızda ailenizin evine gidebilecekmisiniz sığabilecek misiniz hemen evmi tutacaksınız? geçinebilecek misiniz önce bunları düşünün boşanma anlık birşey eğer boşanmaya kararlıysanız ilk ayaklarınızın üstünde durmanız lazım

Back
X