Evli olduğum kişiyle benzerdi eşiniz. Evlilik öncesi kaba tabirle inek bir öğrenci olduğum için derslerden ikili ilişkilere zamanım olmuyordu. Babam ise rol model olmaktan çok uzak bir karakterdi. Velhasıl ben iyi bir insan ve kötü alışkanlığı yok diyerek evlendim. İyi bir eş, partner nasıl olur bilmiyordum o zamanlar.
Evliliğim boyunca bir gün spontane şekilde seni özledim dediğini ve cinsellik yaşadığımızı hatırlamıyorum.
Çok zordu. Tüm cesaretimi topladım boşandım, 3 ay oldu.
Kendimi çok iyi hissediyorum. Ben ona annelik yaptığım için boşanma aşamasında fazlaca merhamet hissettim.
Sanki çocuğumdan ayrılır gibi.
Sevgi görmeden, arzulanmadan yıllarım geçti .Kendime daha fazla eziyet etmek istemedim.
İnsanı diğer canlılardan ayıran tek özelliği her duruma alışması. Hiç bir acı da, mutlulukta uzun süreli kalıcı olmuyor.
Çocuğumda başlangıçta biraz hırçındı, ama şimdi alıştı çok şükür sorun yaşamıyoruz. Hatta çocuğumda olumlu durumlar gözlemliyorum. Sanırım ben gerildikçe, mutsuzken çocuğa yansıtmışım. Şimdi ilişkimiz çok güzel ilerliyor.
Hayatımızdan çok memnunum. Babası ile de istediği zaman görüşüyor. Düşman değiliz.
Böyle evlilik sürmesi çok zor, cesaretinizi toplayarak yola çıkmanız gerekir.
Allah yardımcınız olsun inşallah, sevgiler