• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğe gidemeyen ilişkiler

Tabiki öyle derler baştada sen diğer kızlardan farklısın onlar evlenmeden yapmak istediler sen istemedin o nedenle seni seviyorum demişti şimdi neden böyle anlamıyorum
hep soyluyorum burda agziyla sevismek istedigini soyleyen adam hanzodur
hadi seviselim diyip sevisilir mi ya gorevmi mecburiyet mi bu yani kadin ruhundan anlamayan dangalak bir sevgiliniz var
birde klasik erkek bahanesi sen sevismemissin oyuzden seviyorum e sen (sevgiliniz) sevismissin demek ki onu napicaz ozaman

Merhaba benim sorunum şu ilişkilerimde evliliğe gidememek hayatımda çok insan olmadı olanlarla da evliliğe gidemedik başta çok seviyorlar ilgililer sonra Bi uzaklaşma kendini geri çekmeler görücü usulü de tanıştırıldım hiç etkilenmedim kendi tanıştıklarımda hep sorunlu kişiler çıktı hep bişeylere takıldılar birisi vardı aile yapısı farklıydı diğeri ailesini dinledi şimdiki erkek arkadaşımda cinsellik düşkünü çok moralim bozuk psikoloğa gidiyordum maddi imkanlardan bıraktım neden böyle oluyor hiç mi düzgün biri yok
Bende anlamıorum:(Birbirini sevip saygı gosterenler ne şanslı demı

Tabiki karşılaştım bana aşık kişiler oldu eğitim ve kafa yapısı olarak uygun olanlar oldu ama fiziksel açıdan beğenemedim ve aşık olamadım istemedim bu nedenle galiba ulaşılmaz olanı hep istedim bide dış görünüşe önem verdim şimdiki sevgilimin dış görünüşü iyi ama cinsellik açısından yaklaşımı kötü mantık evliliği yapamıyorum

Evet bende de bu var ulaşılmaz olanı seviyorum istiyorum.. Ama işte evlilik de bu hayatı zindana çevirir.
Erkek arkadaşınıza gelince bence henüz zamanınız varken onunla zaman kaybetmeyin derim iyi insanlar elbette var istemediğiniz bir şey için geri kafalı demesi falan hoş değil. Benim erkek arkadaşımda bu konulara düşkün ama ben istemediğim için saygı duyuyor.

Biraz borçları var o nedenle biraz zaman lazım o ilk baştan beri düşünüyor ama evlenene kadar cinsellik yaşamak istiyor ama ben evlenmeden istemiyorum son zamanlarda bu nedenle tartışıyoruz hep beni suçluyor geri kafalı dedi çok üzüldüm
Abaza heralde. Bunun geri kafalılıkla ne ilgisi var? Sen istemeden izin vermeden saçının teline dokunamaz. Adama bak ya. Hevesini alacak gidecek. Seven adam asla seni zorlamazdı. Bırak bunu.

Merhaba benim sorunum şu ilişkilerimde evliliğe gidememek hayatımda çok insan olmadı olanlarla da evliliğe gidemedik başta çok seviyorlar ilgililer sonra Bi uzaklaşma kendini geri çekmeler görücü usulü de tanıştırıldım hiç etkilenmedim kendi tanıştıklarımda hep sorunlu kişiler çıktı hep bişeylere takıldılar birisi vardı aile yapısı farklıydı diğeri ailesini dinledi şimdiki erkek arkadaşımda cinsellik düşkünü çok moralim bozuk psikoloğa gidiyordum maddi imkanlardan bıraktım neden böyle oluyor hiç mi düzgün biri yok
Hayatta bunu kabul edip uyum sağlıcak cinselliği isteyerek yasayacak biri ona ancak uyum saglayabilir sen eger istemiyorum dedikten snra seni suçlayıp kendi fikrini dayatıyor ve saygı duymuyorsa beklemiyorsa siz uyumlu değilsiniz bu kadar basit 2 zıt çiftsiniz en azından bu konuda bu iş meselesini bahane edip cok geçmişimde biten bir iliskisi olan biri olarak söylüyorum evet para olmadan ciddiyet olmuyor ama seviyorsa maneviyat gercekten varsa sana o ciddiyeti sahiplenmeyi herseyiyiyle hissettirirdi he ilerdede böyle tiplerin işleri düzelse kendileri asla düzelmiyor bu sefer baska bahane geliyo yolda hazır ol

Bende gözünü karart seni sevip sevmediğini anlarsın bu yüzden bitiosada hayırlısı olduğu ıcın bitmiştir der geçersin bu konuda saygı bekle eger sana uygun değilse devam etmeyelim de ama evlilik istiyomusun bilmiorum o konudada cok aceleci olmadıgınu söyle ikimizinde gücüyle öyle seyler olur sen biraz rahatlayana kadar beklerim demeni öneririm erkekler yoksa korkuo eger iyi konusup saygı beklemene ragmen nato kafa nato mermerse at basından gitsin en azından bi duruşun olur buda onu anlar emin ol cinsellik iki taraf istedigi hazır olduğu zaman yasanması gereken bişi

• Beğen
Reactions: 000
Her erkek öyle değil..
Benimde erkek arkadaşım var. Ben evlenmeden cinsel ilişkiye karşıyım. Değerlerime ters dedim. Anlayışla karşıladı. Bana saygı duydu.
Zaten bir erkek size saygı duyuyorsa hangi konu olursa olsun asla ama asla baskı yapmaz.
Hele cinsellik konusunda..
Zorla mı sevişecek sizle???
Tövbe tövbe.. :KK43:
Bunun geri kafalılıkla ne alakası var? Saçmalamış.
Sizin değer sisteminiz farklı. Bunu kabul edecek bu kadar basit.
Eğer cinsellik konusunsa ısrara devam ederse uyarın.

Size ve sizin değerlerinize saygı duymuyorsa o kişiyi bir daha düşünün...

Son düzenleme:
Bende 26 yaşıma gireceğim çok aşık değilim ama karekter kafa yapısı eğitim kültür fiziksel vs. olarak her şeyimiz uygun biriyle görüşüyorum. Evlenmeyi istiyor can atamıyorum ama Red edersem pişman olmaktan korkuyorum ileride. Sizinde hiç böyle karşılaştığınız birisi olmadı mı?
Daha ne istiyosun ask sonradan sevgiye evrilen biten bişi zaten emin ol forumun yarısı evlenmekten korkan erkeklerden cekenle dolu eger uyuşursan bence mantıklı dusun birazda cok kötü ortalık az kaldı bunun gibiler

Bende gözünü karart seni sevip sevmediğini anlarsın bu yüzden bitiosada hayırlısı olduğu ıcın bitmiştir der geçersin bu konuda saygı bekle eger sana uygun değilse devam etmeyelim de ama evlilik istiyomusun bilmiorum o konudada cok aceleci olmadıgınu söyle ikimizinde gücüyle öyle seyler olur sen biraz rahatlayana kadar beklerim demeni öneririm erkekler yoksa korkuo eger iyi konusup saygı beklemene ragmen nato kafa nato mermerse at basından gitsin en azından bi duruşun olur buda onu anlar emin ol cinsellik iki taraf istedigi hazır olduğu zaman yasanması gereken bişi
Bu yüzden bitmesine üzülürüm kendimi suçlarım biliyorum

Evlenmeden normal mi
Bu kişiye göre değişir.. Ona normal gelen sana gelmez.. kendi kişisel tercihlerin daha önemli başkasının değil.. Hayatındaki kişi senin isteğine anlayışla yaklaşmıyorsa zaten ortada bir ilişki var da diyemeyiz..

• Beğen
Reactions: 000
Bu yüzden bitmesine üzülürüm kendimi suçlarım biliyorum
Ama adam mutlu olsun diye istemediğin bişiyi gönülsüz yasıcaksın sonra ise duruşunu kaybediceksin oldu da ayrıldınız sonra aylarca yıllarca kendini suclucaksn cinsellik yasamaya karsı değilim eğer istiyorsan yaşa pisman olmayacaksan ama karşıyım istemiyorum diyorsun neyin pismanlıgını yasıcaksın anlamadım o zaman al karsına konuş son bi kez iyi bi sekilde konus daha hala diretiyorsa zaten bi süre sonra uyumsuzlugunuz büyücek ve biticek zaten

Evet bende de bu var ulaşılmaz olanı seviyorum istiyorum.. Ama işte evlilik de bu hayatı zindana çevirir.
Erkek arkadaşınıza gelince bence henüz zamanınız varken onunla zaman kaybetmeyin derim iyi insanlar elbette var istemediğiniz bir şey için geri kafalı demesi falan hoş değil. Benim erkek arkadaşımda bu konulara düşkün ama ben istemediğim için saygı duyuyor.

Ama adam mutlu olsun diye istemediğin bişiyi gönülsüz yasıcaksın sonra ise duruşunu kaybediceksin oldu da ayrıldınız sonra aylarca yıllarca kendini suclucaksn cinsellik yasamaya karsı değilim eğer istiyorsan yaşa pisman olmayacaksan ama karşıyım istemiyorum diyorsun neyin pismanlıgını yasıcaksın anlamadım o zaman al karsına konuş son bi kez iyi bi sekilde konus daha hala diretiyorsa zaten bi süre sonra uyumsuzlugunuz büyücek ve biticek zaten
Seviyorum ama zorlamakla istesem de yaşayamam ki

Seviyorum ama zorlamakla istesem de yaşayamam ki
Zaten sana saygı duymamasına ragmen hala devam edebildigine göre belli cok seviyorsun elestirdigim ıcın söylemiyorum bunu... sadece seviyorsun ama bazı erkekler buna saygı duymuyor bazıları duyuyor bu duymayanlardan o yüzden ona uyum sağlıcak cinsellik Yaşayabildigi biriyle iliski yasaması gerekiyor sende istemiyorsun sana saygı duyan birini bulmak zorundasın ortada bulusamıyorsunuz cunku adam cogu erkek gibi bencil kendi dedigini diretiyor İlerde zaten sorun büyücek sacma bi sekilde biticek onuda elestirmiorm cinsellik istemesi normal kendi tercihi saygı duyardı olgun olsaydı oda yok anla artık

Canım bu durumu kafaya taktıgın ıcın bu davranışlarına ve cevrene yansıyor ve hep aynı tip insanlar seni buluyor zinciri kırman gerek bence hayatındakı kısı boş birisi evlılıgı gıtmez hayatından cıkar sonra bakis acını degıstır calısıyor musun bilmiyorum farklı seylere odaklan bak dedıgımı yap kısmet kendi gelıcek bende ayni seylerı yasadım hep aynı tıp ınsanlar hayatıma giriyordu evlilikten kacan sonra dedim ben bu kadar mı düştüm bakis acımı degıstırdım derslerime yogunlastım sımdiki esim cıktı karsıma hatta korktum bu da mı boyle olacak diye evlenmek ıstedıgını soyledı simdi bir kızım var dedıgım gıbı kafanı Baska yöne cevir kendını geliştir kurslara gidebilirsin yavas yavas ilerle bak hayatın degıscek

Back
X