evlilige giden yol

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
1 bucuk seneye yalindir bir iliski var artik soz ve nisan yapmak istiyoruz sice soz ve nisan ne kadar surmeli aile tamismasi ile soz arasi ne kadar olmi kafamda deli sorularrr :)

Benim 9 ay sürdü ailelerin tanışması - söz - nişan - nikah pişman değilim, 6 aydan az olmasın anca yetişiyosun hazırlığa
Ama 1 yılı da geçmesin, aileler işin içine girince cıvığı çıkar

Tanisma olur 15 gun sonra isteme soz artik ayrimi yaparsiniz bilmem 3 4 ay sonra nisan senesinede evlilik bana bu mantikli geliyo bir seneden fazla surerse sorun olur.

O sizin ve ailelerin anlasabilmesine bagli ve de allahin senin icin yazdığı kadere... ben 3 ay icinde tanistim nisanlandim evlendim... halbuki hic böyle plan yapmamistim atanip 2 yil calisacaktim 1 yil nisanli kalacaktim faln filan bi baktim atandim tanistim evlendim 3 ay sürdü. :KK53:

Net bi süre veremem ama tanışmadan sonrasını uzun tutma sözle nişan bi arada da olabilir aileler olumlu bakarsa.. nişanı salon tutup dışarda yapcaz diyosan hazırlıklar en az 3 ay sürüyor dışarda yapmaya gerek yok bence ama sen bilirsin ailen nişana para harcıcana o parayı evinin eksikleri için kullanabilir düğün zamanı

Bu konuyu takip edicem ilgi alanıma giriyo bizim 5ay bitti annemler biliyo da işte o taraf bilmiyo ne zaman tanışmalılar sizce:KK49: ben 5aylıkken böyle düşünüyorum siz çoktan tanışmalısınız bana kalırsa:KK37:

1 bucuk seneye yalindir bir iliski var artik soz ve nisan yapmak istiyoruz sice soz ve nisan ne kadar surmeli aile tamismasi ile soz arasi ne kadar olmi kafamda deli sorularrr :)

birbirinizi yeterince tanidiginiza inaniyosaniz bes alti ay geçmeden evlenilmeli bence.
çunku durdukça çok afedersiniz b.ku çikiyor. yasadim gordum o yuzden soyluyorum. damat tarafi uzatmak istedide istedi. ve sonuç : ayrildik . hayirli is uzatmaya gelmez demisler.

Back
X