Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 bucuk seneye yalindir bir iliski var artik soz ve nisan yapmak istiyoruz sice soz ve nisan ne kadar surmeli aile tamismasi ile soz arasi ne kadar olmi kafamda deli sorularrr :)
Benim 9 ay sürdü ailelerin tanışması - söz - nişan - nikah pişman değilim, 6 aydan az olmasın anca yetişiyosun hazırlığa
Ama 1 yılı da geçmesin, aileler işin içine girince cıvığı çıkar
Tanisma olur 15 gun sonra isteme soz artik ayrimi yaparsiniz bilmem 3 4 ay sonra nisan senesinede evlilik bana bu mantikli geliyo bir seneden fazla surerse sorun olur.
O sizin ve ailelerin anlasabilmesine bagli ve de allahin senin icin yazdığı kadere... ben 3 ay icinde tanistim nisanlandim evlendim... halbuki hic böyle plan yapmamistim atanip 2 yil calisacaktim 1 yil nisanli kalacaktim faln filan bi baktim atandim tanistim evlendim 3 ay sürdü.
1 bucuk seneye yalindir bir iliski var artik soz ve nisan yapmak istiyoruz sice soz ve nisan ne kadar surmeli aile tamismasi ile soz arasi ne kadar olmi kafamda deli sorularrr :)
Net bi süre veremem ama tanışmadan sonrasını uzun tutma sözle nişan bi arada da olabilir aileler olumlu bakarsa.. nişanı salon tutup dışarda yapcaz diyosan hazırlıklar en az 3 ay sürüyor dışarda yapmaya gerek yok bence ama sen bilirsin ailen nişana para harcıcana o parayı evinin eksikleri için kullanabilir düğün zamanı
Bu konuyu takip edicem ilgi alanıma giriyo bizim 5ay bitti annemler biliyo da işte o taraf bilmiyo ne zaman tanışmalılar sizce ben 5aylıkken böyle düşünüyorum siz çoktan tanışmalısınız bana kalırsa