Çok tesekkur ederim. Onu tanidigima inaniyorum nisanlimla alakali bir Suphem yok. Ben sadece icimdeki bu hissi atamiyorum. Insallah gecicidir tesekkur ederim :)Galiba o tuhaf his evlenirken oluyor . Bende de öyleydi . Şimdi hala anneme gidince ‘anne evi başka diyorum ‘ ama evime de dönünce ‘ayy Yok insanın evi gibisi yok’ diyorum :)
Eğer nişanlını yeteri kadar tanıyor, mutlu olacağına inanıyorsan , hazırsındır. Böyle hissetmen bir nebze normal .. doğup büyüdüğün ev sonuçta .
Şimdiden mutluluklar dilerim
Ben ailemin evinde ne baski goruyorum ne de istemedigim bir durum. Yani su an tamamen Ozgurum aslinda ve bu evden kurtulma dusuncem olmadi hic. Insallah evliligin o guzel anlari her seyi bastirir:)Evlendikten sonra 6 7 ay kadar daha bu duyguları hissedecek ama 1 sene geçtiğinde ailenizin evindeyken ‘aman bir evime gideyim ben’ diye çıkıp geleceksiniz.
Çok normal bunlar.
Ama evlilikten muhteşem bir şey beklemeyin.
Genelde ailesi tarafından fazlaca baskı gören kadınlar iyi ki evlenmişim çok güzel bir şey diyor çünkü özgürlük, birey olma, evinde karar mercii vs.
Ama zaten dik duran bir kadına evlilik her türlü külfettir.
Buna tek dayanabilme sebebi aşk ve güzel geçirilen anlar.
Yoksa kimse çorap don yıkarken ‘ay ne iyi ettim evlendim’ demiyordur.
Oho.... Benim daha evlenmeden boyle hissediyor olmam normal sanirim :)Yaklaşık 25 yıldır evli olan bir teyzeyle konuşmuştum...Ait olduğu yerin hala ailesinin evi olduğunu hissediyormuş sen düşün gerisini...
İşte evliliğin aslında yük olacağı kadınlardansınız.Ben ailemin evinde ne baski goruyorum ne de istemedigim bir durum. Yani su an tamamen Ozgurum aslinda ve bu evden kurtulma dusuncem olmadi hic. Insallah evliligin o guzel anlari her seyi bastirir:)
İki buçuk senedir evliyim bende hala öyle hissediyorum.Oho.... Benim daha evlenmeden boyle hissediyor olmam normal sanirim :)
Haklisiniz sanirim ileriyi dusunmekten ani kaciriyorum. Yorumunuz icin tesekkur ederim :)Tamam da cok normal hisler. Sen bence ani yasamaya odaklan, yok olur mu yok alisirmiyim derdine girme, düsünme.
Önüne ne cikarsa o ani yasa. Insan binbir türlü düsüncelerin icine dalabiliyor.
Yasamadan hicbirseyi bilemeyiz.
Baba evin hala baba evin bu arada, sadece yeni bir baslangic yapiyorsun. Hala annenin babanin biricik kizisin.
:) yazdıklarınız çok hoş , haklısınız , bende aynen size katılıyorum . . 35 yaşında evlendim 8 aylık evliyim , iyi bir işim var , bazen temizlik yaparken eşimin donlarını makinaya atarken özellikle '' ben deli miyim ^'' evlilik bu muymuş , demiyor değilim.Evlendikten sonra 6 7 ay kadar daha bu duyguları hissedecek ama 1 sene geçtiğinde ailenizin evindeyken ‘aman bir evime gideyim ben’ diye çıkıp geleceksiniz.
Çok normal bunlar.
Ama evlilikten muhteşem bir şey beklemeyin.
Genelde ailesi tarafından fazlaca baskı gören kadınlar iyi ki evlenmişim çok güzel bir şey diyor çünkü özgürlük, birey olma, evinde karar mercii vs.
Ama zaten dik duran bir kadına evlilik her türlü külfettir.
Buna tek dayanabilme sebebi aşk ve güzel geçirilen anlar.
Yoksa kimse çorap don yıkarken ‘ay ne iyi ettim evlendim’ demiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?