Evliliğe hazır olduğumuzu nasıl anlarız ?

Değiştirmek istediğiniz davranışı varsa evlenmeyin

Yani geçen de yazdım şu huyunu sevmiyorum ama evlenince değiştiririm demeyin

Mevcut hali ile yürürse o özelliğine de tahammül ederim derseniz evlenin

Lakin bu öneri iki taraflı yani kimse karşı taraf değişir diye evlenmemeli

Karşı taraf elbet değişir ama bu bizim istediğimiz gibi olmayabilir

Mevcut olanı en iyisi kabul edip bu hayat uyar mı diye bakmalı bir de evlilik ev işi vs değil birlikte düşünebilme sanatıdır

Yani adam sarma da sarsa önemli olan o iş değil aynı doğrultuda düşünebilmektir sarmayı uygun yer ve zamanda sarmaktır

“Dis fircamin yaninda baska birinin dis fircasini koymaya hazir miyim?” diye sorabilirsiniz ;) en onemlisi bu. Onemsiz olanlari da herifin donunu yikamaya hazir miyim, ev temizlemeye hazir miyim? Yatakta baska biriyle uyumaya hazir miyim?

“Dis fircamin yaninda baska birinin dis fircasini koymaya hazir miyim?” diye sorabilirsiniz ;) en onemlisi bu. Onemsiz olanlari da herifin donunu yikamaya hazir miyim, ev temizlemeye hazir miyim? Yatakta baska biriyle uyumaya hazir miyim?
Ben hazır değilim. Zaten benden geçti artık. Bu saatten sonra artık olmaz.

Ben hazır değilim. Zaten benden geçti artık. Bu saatten sonra artık olmaz.
Korktunuz dimi dis fircasi,don deyince ;)
Sakasi bir yana nasiptir biraz da
Aman evlenmem diyen kocam kendi basina evlilik planlari yapmaya basladiginda benim haberim bile yoktu.

Korktunuz dimi dis fircasi,don deyince :KK66:
Aman evlenmem diyen kocam kendi basina evlilik planlari yapmaya basladiginda benim haberim bile yoktu.
Bişi diyim mi, kesinlikle evlenmek istemeyen evlenmem diyen erkek yok. ‘Seninle’ evlenmek istemeyen erkek var. 27 yıllık yasamımda edindigim en yegane tecrübe olabilir. 😄

Bişi diyim mi, kesinlikle evlenmek istemeyen evlenmem diyen erkek yok. ‘Seninle’ evlenmek istemeyen erkek var. 27 yıllık yasamımda edindigim en yegane tecrübe olabilir. 😄
O kadar ayrintili dusunebildiklerini sanmiyorum ben yaa. Cok organize yaratiklar degiller ve kesinlikle kadinlar kadar fazla dusunmeden karar alabiliyorlar.

O kadar ayrintili dusunebildiklerini sanmiyorum ben yaa. Cok organize yaratiklar degiller ve kesinlikle kadinlar kadar fazla dusunmeden karar alabiliyorlar.
Ayrıntı değil aslında. Seninle evlenmek istemiyorsa 5 yılda sevgili kalsan 7yılda kalsan düşünmüyorum istemiyorum diyip geçiyorlar. Amaaa hayatlarını geçireceklerine inandıkları an nikahı basıyorlar 1 ay bile yeterli.

Korktunuz dimi dis fircasi,don deyince ;)
Yok ondan değil. Sağlık sorunum var kimse benle evlenmek istemiyor. Isteyen olsada ailesi istemiyor.

Yok ondan değil. Sağlık sorunum var kimse benle evlenmek istemiyor. Isteyen olsada ailesi istemiyor.
Allah sifa versin insallah tez vakitte.🙏bu evlenmek icin bir engel degil emin olun. Nice saglikli evlenip de sonradan sagligi bozulan insan var,sonradan ne yasayacagimizi bilemeyiz ki.

Merhabalar. 28 yaşındayım seneye evlenicem inşallah. Sevgilimi çok seviyorum fakat herkesin bildiği gibi evlilik bambaşka bir şey sevgi karın doyurmuyor. Herkes değişebiliyor maalesef.
Sorum evli veya boşanmış tecrübeli kadın arkadaşlara.
Evliliğe hazır olduğumu anlamam için kendime hangi soruları sormalıyım ?
Göğsüne öküz oturmuyorsa o kişi ile evli olduğunu düşündüğünde doğru insandir.

Back
X