Geri kafalılık düpe düz , geri zekalılıktır. Bir insanın kafası geri de kalmışsa vardır onun zekasında bir gerilik. O saydığın şeyleri , doğru düzgün düşünme becerisine sahip olamayan insanlar tarafından yapılıyor. Çarşaf kan man. İyice konuyu saptırdın. İmza atarsın, çünkü her şekilde sahiplenirsin. Bu kadar. yoksa kimse, ay bunlar imzayı attı diye gidip kına yakmayacaktır. Senin madem böyle bir imza atmama isteğin var, Onlar senin bu isteğine saygı duymak zorundadırlar. Ama kalkıp da bana AŞK, imza atmak mı? Aşk nedir biliyor musunuz siz filan deme. Sırf imza atmayı normal karşıladığımız , senin fikrinde olmadığımız için , bizim AŞK kavramımızı senin sorgulamaya hakkın yok. Bunu burda mesele etmen çok komik ve asıl seninkisi çocukça. İmza atmayı istememek senin düşüncen arkadaşım, o yüzden normal karşılaşırız. Ama kalkıp bizi aşkı , sevgiyi bilmemekle yargılayamazsın. Ahkam kesemezsin sen. Bir de sürekli o benim nişanlım değil, üstüne basa basa söylüyorum sevgilim filan diyorsun ya, burda kopuyorum gülmekten. Ya sıfatlara , isimlere bu kadar takılan bir insanın, BİR İMZAYI bu kadar önemsiz görmesi, aşkı önemsediğini söylemesi ne kadar çelişkili. Beni sevgi dolu bir aile yetiştirdi filan. Bunları vurguluyorsun. Biz evliliğe normal bakıyoruz ya çok nefret dolu ailede büyüdük değil mi?ÖFF sıkıldım ha. Allahtan sana, düşünme becerisi diliyorum şeker. Hoşçakal diyeceğim de, bu kafayla biraz zor.