Evliliğe soğuk bakıyor...

beyzasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
52
17
88
34
2 yıldan daha fazla bir süredir beraberiz, 5-6 aydır da aynı evde yaşıyoruz ama ne zaman söz yapmayı bile ima etsem konuyu değiştiriyor, yani ilişkide ciddiyete önem vermiyor sanırım. Birbirimizi çok seviyoruz, ben de bu yaşta evlenmek istemiyorum ama o sanki hiçbir zaman evliliğe hazır olmayacakmış gibi bir izlenim veriyor. Siz ne düşünüyorsunuz ve onu evliliğe bakış açısını nasıl değiştirebilirim?

2 yıldan daha fazla bir süredir beraberiz, 5-6 aydır da aynı evde yaşıyoruz ama ne zaman söz yapmayı bile ima etsem konuyu değiştiriyor, yani ilişkide ciddiyete önem vermiyor sanırım. Birbirimizi çok seviyoruz, ben de bu yaşta evlenmek istemiyorum ama o sanki hiçbir zaman evliliğe hazır olmayacakmış gibi bir izlenim veriyor. Siz ne düşünüyorsunuz ve onu evliliğe bakış açısını nasıl değiştirebilirim?
eger sizinle ayni evin icinde evli gibi bir hayat yasiyorsa neden "resmi" olarak evlensin ki.
resmiyet olunca sorumluluk artacak ve sizinde beklentileriniz artacak.
gayet mantikli buldum beraber oldugunuz kisiyi. dusunsenize evli olup, bosansa nafaka vs hic ugrasmaz.
ceketini alip rahatca gider yani.

Aynı evde yaşamak ne derece doğru ki?
Zaten evli gibi yaşayınca geriye sadece imza atmak kalıyor.
İnsanlar aynı evde yaşamak için evleniyorlar.
Erkekler bu kadar ince düşünmüyorlar o rahatlık onlara verildiğinde.

Eger evlilik sizin icin onemliyse beraber uasamadan once bu sorunu halledecektiniz. Adam simdi dusunur zaten evlilik hayati var bir daha neden ugrassyim diye.
Bende sevgilimle aynı evde kalıyorum ama evlenme teklifi aldım, nişan yapıldı, yazında düğünüm var. Ve ben hiç evlilik için diretmedim. Benden daha istekliydi evlilik konusunda. Her erkeğin aynı olduğunu düşünmüyorum bu sebeple.İllaki öyle düşünen erkeklerde vardır tabiki ama karakter işte aradaki fark.

İyi akşamlar, birisini evlenmeye ikna etmek, bunun için uğraşmak/çaba harcamak, sizin için uygun mudur? Bırakın, içinden geldiği zaman, içinden geldiği için sizinle evlenmek istesin. Bu zamana kadar birlikte yaşamak vs. sizin için problemse bunu konuşarak halledebilirsiniz, diye düşünüyorum.

Bir de profil fotoğrafınızı değiştirmenizi öneririm. Tanıdık kimse varsa sitede ifşa olabilirsiniz.

Bende sevgilimle aynı evde kalıyorum ama evlenme teklifi aldım, nişan yapıldı, yazında düğünüm var. Ve ben hiç evlilik için diretmedim. Benden daha istekliydi evlilik konusunda. Her erkeğin aynı olduğunu düşünmüyorum bu sebeple.İllaki öyle düşünen erkeklerde vardır tabiki ama karakter işte aradaki fark.

Ama aradaki fark nisanliniz evlenmek istiyor, konu sahibininki istemiyor. Konu sahibi nikah onemli degil dese kime ne. Ama nikaha onem veripte ayni evde yasayarak zaten isteksiz olan birini evlilige ikna edemezsin.

eger sizinle ayni evin icinde evli gibi bir hayat yasiyorsa neden "resmi" olarak evlensin ki.
resmiyet olunca sorumluluk artacak ve sizinde beklentileriniz artacak.
gayet mantikli buldum beraber oldugunuz kisiyi. dusunsenize evli olup, bosansa nafaka vs hic ugrasmaz.
ceketini alip rahatca gider yani.

Aynen öyle, ben adamın yerinde olsam sevdiğim kadın her türlü benim oluyorsa
nikaha gerek duymam.
Gözümü açıyorum yanımda, kapıyorum yanımda, canım çekiyor koynumda.
Niye evlenip sorumluluğu attırayım, ola ki canım sıkıldı gidesim geldi mahkeme mahkeme dolanayım?

Bela mı arıyorum?

Baba olmak istersem, çocuk için düşünürdüm nikahı anca belki..

zaten ayni evdesiniz.evli gbi hayati beraber paylasiyosunuz.bu yuzden sorumluluk almak istemiyo bnce.boyle rahat cnku onun icin.bde bunun konusunu acma alicagn tepkisizlik veya cvp seni daha cok uzer.bunu istese zaten bi sekilde soyler sana.

Ben yorumlara katılmıyorum ne yani insanlar aynı evde yaşamak için mi evleniyor ,belli şeyleri yaşamak için mi ya da ?
Heveslerini alınca boşansınlar o zaman.
Göster ama elletme der gibi olmuş yorumlar .
24 yaşında evliliği erken buluyordur .
Herkes evlenmek istemeyebilir .

Back
X