- 11 Şubat 2021
- 81
- 92
- 8
Bu mazaretiniz bana saçma geldi,ne yani o baba olmak istiyor diye mi evleneksiniz?Keşke o ayrılsa ,benim yapamadığımı yapsa ama ayrılmaz kimseyi yarıyolda bırakmaz bir de çok evlenip baba olmak istiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mazaretiniz bana saçma geldi,ne yani o baba olmak istiyor diye mi evleneksiniz?Keşke o ayrılsa ,benim yapamadığımı yapsa ama ayrılmaz kimseyi yarıyolda bırakmaz bir de çok evlenip baba olmak istiyor
Kaç yaşında adam dediğiniz kişi “kadınları tepemize çıkardılar şımarttılar evde otursunlar” diye ileri geri konuşurken problem yok nişanlınız yanlış olduğunu dile getirince mi sorun var?Ben dayımla aynen dayı diye konusmasını beklemiyorum sadece çok fazla tepki veriyor yani bağırmıyor etmiyor ama kaç yasında adam sonucta karşı çıkınca saygısızlık oluyor gibi grliyor bana
Evet düşünüyorum bunları,burda yazılanları okuyorum eşinin ailesinden çekenleri yada cimri kıskanç ailesini sahiplenmeyen aldatan erkekleri diyorum şükretmelisin ama sonra unutuyorum bunları bazı şeyleri kafama taktıkça uykularım kaçıyor,bir örnek daha anlatayım nişanlımın dükkanına gelen giden bir adam cocuk istismar sucundan 15 yıl hapis yatmış,nişanlım bunu öprenince onu dükkandan kesiyor ve onla oturup kalkan eğlenen herkese mesafe alıyor ve bu kişilerde nişanlıma karşı oluyor işini falan engellemeye kalkıyorlar diyorum neden hep bunlar senin başına geliyor bela çekiyorsum,yani bu tarz şeyler de beni çok korkutuyor normal bir hayatım olsun istiyorum sadce evlensem bileCnm ne zamana kadar bekar kalacaksın yaşın evlilik yaşı küçük sayılmazsın, böyle bir adamı acaba birdaha bulabilecek misin, şuan etrafımda birsürü bekar kız var ve düzgün erkek bulamamaktan şikayet ediyorlar hemen bir terapiste görün, yanlış kararlar verme şans insana bu hayatta her zaman gülmez, kader bizim elimizdedir olayları kendi irademizle yönetiriz, sonra ah vah etmenin hicbir anlamı olmuyor, ya sonra bir psikopata denk gelirsen ne yapacaksın bir de bu acıdan bak derim
Kaç yaşında adam dediğiniz kişi “kadınları tepemize çıkardılar şımarttılar evde otursunlar” diye ileri geri konuşurken problem yok nişanlınız yanlış olduğunu dile getirince mi sorun var?
Eğer böyle düşünüyorsanız ben o zaman sizin zihniyetinizi sorgularım.
Nişanlınız gayet düzgün düşünüyor. Orada sessiz kalınması abes olurdu esas. Siz saygısızlığın ne olduğunu biraz yanlış anlamışsınız, burada saygısızlık yapan kişi malesef dayınız.
Nişanlın fazla iyi , bu devirde yok böylesi, maşallah diyeyim .. hemen uzmandan yardım al cnm çok ciddiyim daha önce ne yasadıysan senin evlilik ve bağlanma korkun var, nişanlında sorun yok adam insan yahu , bu devirde adam mi var millet evlensin, kıymet bil yapma böyle bunlar sorun mu Allah aşkına... sen evlensen en ufak sorunda mahkeme kapısına dayanırsın cnm adama da yazıkEvet düşünüyorum bunları,burda yazılanları okuyorum eşinin ailesinden çekenleri yada cimri kıskanç ailesini sahiplenmeyen aldatan erkekleri diyorum şükretmelisin ama sonra unutuyorum bunları bazı şeyleri kafama taktıkça uykularım kaçıyor,bir örnek daha anlatayım nişanlımın dükkanına gelen giden bir adam cocuk istismar sucundan 15 yıl hapis yatmış,nişanlım bunu öprenince onu dükkandan kesiyor ve onla oturup kalkan eğlenen herkese mesafe alıyor ve bu kişilerde nişanlıma karşı oluyor işini falan engellemeye kalkıyorlar diyorum neden hep bunlar senin başına geliyor bela çekiyorsum,yani bu tarz şeyler de beni çok korkutuyor normal bir hayatım olsun istiyorum sadce evlensem bile
Ayrıca korktuğun konuları güzelce paylaş nisanlınla, iletişim her şeyin başıdırEvet düşünüyorum bunları,burda yazılanları okuyorum eşinin ailesinden çekenleri yada cimri kıskanç ailesini sahiplenmeyen aldatan erkekleri diyorum şükretmelisin ama sonra unutuyorum bunları bazı şeyleri kafama taktıkça uykularım kaçıyor,bir örnek daha anlatayım nişanlımın dükkanına gelen giden bir adam cocuk istismar sucundan 15 yıl hapis yatmış,nişanlım bunu öprenince onu dükkandan kesiyor ve onla oturup kalkan eğlenen herkese mesafe alıyor ve bu kişilerde nişanlıma karşı oluyor işini falan engellemeye kalkıyorlar diyorum neden hep bunlar senin başına geliyor bela çekiyorsum,yani bu tarz şeyler de beni çok korkutuyor normal bir hayatım olsun istiyorum sadce evlensem bile
Buna cevap vermedin karşıdaki adamı sevsen dersin ki benim evlenmeye gönlüm yok seni seviyorum ama senin hayallerin varBu düşüncedeysen gerçekten bir insanın neden zamanını hayallerini alıyorsun
Bu açıdan da bakmak lazım tabi , bal olsa bile insan tiksinebilir herhangi birseyden dolayıÇok iyi bir kısmet olduğu için kaçırmamanız gerektiğini veya ömür boyu bekar kalmayacağınızı ifade edenler olmuş. Kesinlikle katılmıyorum. Evlilik farklı sevgililik farklı bir durum. Eğer evliliğe hazır değilseniz ve karşınızdaki insanın davranışları sizi bu kadar rahatsız ediyorsa lütfen bunun sonrasını da düşünün. Davranışları veya tepkileri bence olumsuz değil ama sizde bir antipati oluşmuş gibi duruyor. Bu durumu aşmadığınız sürece adamın şu İçmesi bile bir süre sonra size batacaktır ve sizin de bildiğiniz gibi hayat hep aynı seyirde gitmiyor. İyi ve kötü günlerimiz olacak, belki yaşantınıza aileler,mutluluklar,çocuklar,hastalıklar,borçlar dahil olacaktır. Şu safhada bu kadar negatifseniz sırf annenin için veya illa ki evlenmek için ne karşı tarafa ne de kendinize işkence etmeyin ,karar tabi ki sizin ama her itlhtimali değerlendirin derim.
Ben seviyorum ama yaşadıklarım değişik şeyler zaten o yüzden buraya konu açtım ,net olsam ayrılsam buraya neden yazayım,takıntılıyım ve korkakBuna cevap vermedin karşıdaki adamı sevsen dersin ki benim evlenmeye gönlüm yok seni seviyorum ama senin hayallerin var
Sanma hayat böyle devam edecek hergün o adam senin gönlünü yapmaya çalışcak
Onun gözü açıldığı an birdaha kendine döndüremezsin bu hareketlerle
En azından sorunlarını bilmen de güzel bsy her insan kendi sorunlarını kabul etmiyorBen seviyorum ama yaşadıklarım değişik şeyler zaten o yüzden buraya konu açtım ,net olsam ayrılsam buraya neden yazayım,takıntılıyım ve korkak
Yani gayet iyi bi adam belliki nişanlın dert olmayan başına dert açıyosun gibi geldi bana evliliğe hazır değilsen bi süre daha nişanlı kalın yangından mal kaçırılmıyo sonuçtaMerhaba,nişanlıyım düğüne yaklaştıkça bende bir panik ataklık evlenmekten korkma hali başladı,hep var dı da artık çok üst seviyede annem hep derdi zaten sen nasıl evlencen cok korkaksın diye.Rüyalarıma giriyor gelinlikle görüyorum kendimi ve çok mutsuz uyanıyorum.Bu durumları yaşayan oldu mu ,özellikle nişanlımın her hareketi bana batmaya başladı kendimi de onu da yiyip bitiriyprum,dün akşam tamam için rahat edecekse bitirelim dedi ama ona da cesaretim yok,karar veremiyorum sıkıştım kaldım kaçıp gitmek istiyorumKeşke diyorum sevgili kalsaydık hep hiç ciddiyete dökmeseydik evlilik bana göre değilama annem çok ısrar etti mürevetini göreyim diye.Nişanlım çok anlayışlıdır ailesi de oyle desteklerler beni herkonuda karışmazlar,fazlasıyla cömert,çalışkan ve merhametli özellikle cocuklara ve kadınlara karşı zaafı var ,yanlış anlamayın yani koruma iç güdüsü.Mesela geçen yağmurda durakta 13 yaşlarında bi cocuk vardı bizde karşıda arabada sipariş bekliyorduk,minibüsler dolu geliyor almadı cocugu hiçbiri bi baktım dönerken çocugu arabaya aldı evine bıraktı hiç tanımıyor kızdım pandemi var napıyorsun diyeçok tartıştık,yine yakın zamanda kendi teyzesinin kocasına kafayı taktı teyzesini dövüyor diye kıyamet koptu tartıştık polise gidin başına iş alacaksın diyorum,geçen hafta da bir aile ortamında bulunduk benım dayım biraz konusmasını bilmez,işte kadınları başımıza çıkardılar şımarttılar evde oturacaklar falan tarzı konuştu orda hemen anladım nişanlım kızardı bozardı ve tabiki dayımla atıştı yanlış konusuyorsun dayı falan diye çok moralim bozuldu bi dünya kavga ettik.Diyor beni boyle kişilerle muhattap etmeyin ama hayat bu hep düzgün insanlarla karşılaşamayız diyorum.Ve hep bı tarz olaylarda nişanlımı buluyor Şaka gibi,karışma kimseye diyorum biliyorum iyi niyetli ama bu konuda tartışıyoruz sürekli Ve bu hareketleri batmaya başladı bana,Biraz kendini törpüledi ama her gün ayrılık konusunu açıyorum o da bıktı pireyi deve yapıyorum kimseye de anlatamıyorum derdimi ,diyorum acaba evlilikten mi korkuyorsun yoksa karşındaki kişiyle mi istemiyorsun evlenmek ,başka evliliğe giden ciddi ilişkim olmamıştı sevgililk dönemi çok güzeldi keşke hep oyle kalsaydı,annem de dalga geçiyor sen takıntılısın diye bir akıl fikir verin napıcam ben
![]()
Keşke toplumdaki her birey o sapıklara böyle davransa da aramızdan yok olup gitseler.Evet düşünüyorum bunları,burda yazılanları okuyorum eşinin ailesinden çekenleri yada cimri kıskanç ailesini sahiplenmeyen aldatan erkekleri diyorum şükretmelisin ama sonra unutuyorum bunları bazı şeyleri kafama taktıkça uykularım kaçıyor,bir örnek daha anlatayım nişanlımın dükkanına gelen giden bir adam cocuk istismar sucundan 15 yıl hapis yatmış,nişanlım bunu öprenince onu dükkandan kesiyor ve onla oturup kalkan eğlenen herkese mesafe alıyor ve bu kişilerde nişanlıma karşı oluyor işini falan engellemeye kalkıyorlar diyorum neden hep bunlar senin başına geliyor bela çekiyorsum,yani bu tarz şeyler de beni çok korkutuyor normal bir hayatım olsun istiyorum sadce evlensem bile
Arkadaşim evlilik dunyanin sonuymuş gibi konuşuyorsun. Sevdiğin adamla ayni evi paylaşicaksin ne var bunda? Tamam herşey eskisi gibi olmuycak ama siz sevdikden sonra evlilik zor değil ki? Çocuğu bunaltiyorsun. Şimdj ben istemiyorum diyorsun ama zamanla kimse senin gibi dirdir eden biriyle evlenmek istemjycek. Olaya basit bak. Seviyorum ayni evi paylaşicam. Sarilarak uyuycam. Seven insan için bundan guzeli var mi? Kendi ailen kendi duzenin ne kadar güzel. Ben erkek olsam ben de seni çekemezdim) bu kadar korkak olmayin. Panik atak sorununu anliyorum ama bir destek alin. Ilk once herşeye karişmamayi kendinize oğretin. Sonra dakika başi ayrilmakdan bahsetmemeyi. Ama ona hayati zindan edeceksen bitir en iyisi. Ne kadin ne erkek. Kimse mutsuz olmak için evlenmez. Mutsuz edeceksen birak hayatini yaşasin.Merhaba,nişanlıyım düğüne yaklaştıkça bende bir panik ataklık evlenmekten korkma hali başladı,hep var dı da artık çok üst seviyede annem hep derdi zaten sen nasıl evlencen cok korkaksın diye.Rüyalarıma giriyor gelinlikle görüyorum kendimi ve çok mutsuz uyanıyorum.Bu durumları yaşayan oldu mu ,özellikle nişanlımın her hareketi bana batmaya başladı kendimi de onu da yiyip bitiriyprum,dün akşam tamam için rahat edecekse bitirelim dedi ama ona da cesaretim yok,karar veremiyorum sıkıştım kaldım kaçıp gitmek istiyorumKeşke diyorum sevgili kalsaydık hep hiç ciddiyete dökmeseydik evlilik bana göre değilama annem çok ısrar etti mürevetini göreyim diye.Nişanlım çok anlayışlıdır ailesi de oyle desteklerler beni herkonuda karışmazlar,fazlasıyla cömert,çalışkan ve merhametli özellikle cocuklara ve kadınlara karşı zaafı var ,yanlış anlamayın yani koruma iç güdüsü.Mesela geçen yağmurda durakta 13 yaşlarında bi cocuk vardı bizde karşıda arabada sipariş bekliyorduk,minibüsler dolu geliyor almadı cocugu hiçbiri bi baktım dönerken çocugu arabaya aldı evine bıraktı hiç tanımıyor kızdım pandemi var napıyorsun diyeçok tartıştık,yine yakın zamanda kendi teyzesinin kocasına kafayı taktı teyzesini dövüyor diye kıyamet koptu tartıştık polise gidin başına iş alacaksın diyorum,geçen hafta da bir aile ortamında bulunduk benım dayım biraz konusmasını bilmez,işte kadınları başımıza çıkardılar şımarttılar evde oturacaklar falan tarzı konuştu orda hemen anladım nişanlım kızardı bozardı ve tabiki dayımla atıştı yanlış konusuyorsun dayı falan diye çok moralim bozuldu bi dünya kavga ettik.Diyor beni boyle kişilerle muhattap etmeyin ama hayat bu hep düzgün insanlarla karşılaşamayız diyorum.Ve hep bı tarz olaylarda nişanlımı buluyor Şaka gibi,karışma kimseye diyorum biliyorum iyi niyetli ama bu konuda tartışıyoruz sürekli Ve bu hareketleri batmaya başladı bana,Biraz kendini törpüledi ama her gün ayrılık konusunu açıyorum o da bıktı pireyi deve yapıyorum kimseye de anlatamıyorum derdimi ,diyorum acaba evlilikten mi korkuyorsun yoksa karşındaki kişiyle mi istemiyorsun evlenmek ,başka evliliğe giden ciddi ilişkim olmamıştı sevgililk dönemi çok güzeldi keşke hep oyle kalsaydı,annem de dalga geçiyor sen takıntılısın diye bir akıl fikir verin napıcam ben
![]()
Sanırım güzel şeylere odaklanmam lazım ,hep kötüye odaklanıyorum nişanlım da hep kötüyü görüyorsun iyi şeylere hiç görmüyorsun diyor,onun dışında ben de arada düşünüyorum evliliğin güzel yönlerini aynı evi paylaşmal falan ama benim takıntılarım yüzünden her şeyi batırabilirim,zaten ayrılırsam kimseyi istemiyorumArkadaşim evlilik dunyanin sonuymuş gibi konuşuyorsun. Sevdiğin adamla ayni evi paylaşicaksin ne var bunda? Tamam herşey eskisi gibi olmuycak ama siz sevdikden sonra evlilik zor değil ki? Çocuğu bunaltiyorsun. Şimdj ben istemiyorum diyorsun ama zamanla kimse senin gibi dirdir eden biriyle evlenmek istemjycek. Olaya basit bak. Seviyorum ayni evi paylaşicam. Sarilarak uyuycam. Seven insan için bundan guzeli var mi? Kendi ailen kendi duzenin ne kadar güzel. Ben erkek olsam ben de seni çekemezdim) bu kadar korkak olmayin. Panik atak sorununu anliyorum ama bir destek alin. Ilk once herşeye karişmamayi kendinize oğretin. Sonra dakika başi ayrilmakdan bahsetmemeyi. Ama ona hayati zindan edeceksen bitir en iyisi. Ne kadin ne erkek. Kimse mutsuz olmak için evlenmez. Mutsuz edeceksen birak hayatini yaşasin.
En iyisi bir kağida kotu huylarini yaz. Ve uzunca düşün nasil değişebilirim bunlari diye. Kendi kendini eğit. Yoksa başkasi nişanlin kadar da sabirli olmaya bilir. Insan olarak iyi huylar buyutmeliyiz içimizde. Kendin için değişime başla. Kişisel Gelişimle ilgili bir suru vidyo var yararlan ve uygula. Guzel olucak herşey. Yaşadigin hayati kendine de başkalarina da çekilmez hale getirmeSanırım güzel şeylere odaklanmam lazım ,hep kötüye odaklanıyorum nişanlım da hep kötüyü görüyorsun iyi şeylere hiç görmüyorsun diyor,onun dışında ben de arada düşünüyorum evliliğin güzel yönlerini aynı evi paylaşmal falan ama benim takıntılarım yüzünden her şeyi batırabilirim,zaten ayrılırsam kimseyi istemiyorum