EvliLigi bole hayal etmemistim artık yoruldum

Iki yıl oldu evleneli eşim sürekli aynı şeyleri sorun olarak önüme getiriyor eleştiriyor fırsat buldukça konu aynı dış görünüm zayif bir bayanım evlenmeden önce de boleydim yapı olarak alamıyorum ama ben memnunum cirkin yuzune bakilmiycak bakımsız biri de degilim sorun onun beni kabullenmeyip beni asagilamasi bu konuyla canımı yakmaya calismasi

Iki sene oldu ben onu herşeyi ile kabul ettim sevdim defalarca konuştum peki neden daha önce bu kadar sorun yapmadın aşık olduğunu söyledin diyorum zorla evlenmedik sonuctA

Iki yıl oldu evleneli eşim sürekli aynı şeyleri sorun olarak önüme getiriyor eleştiriyor fırsat buldukça konu aynı dış görünüm zayif bir bayanım evlenmeden önce de boleydim yapı olarak alamıyorum ama ben memnunum cirkin yuzune bakilmiycak bakımsız biri de degilim sorun onun beni kabullenmeyip beni asagilamasi bu konuyla canımı yakmaya calismasi

Tek sorun senin zayıf olman mı yanii ..
Siz evlenirken aklı neredeymiş eşinin

Bende bunu soruyorum çocuk gibi cevaplar alıyorum alırsın diye düşündüm diyor dün artık kendisinin de abartigini farketti üzerime geldiğini anlar gibi oldu sevdiğini söylüyor ben artık kendiyle ilgili bir sorunu olduğunu düşünmeye basladim

Bende bunu soruyorum çocuk gibi cevaplar alıyorum alırsın diye düşündüm diyor dün artık kendisinin de abartigini farketti üzerime geldiğini anlar gibi oldu sevdiğini söylüyor ben artık kendiyle ilgili bir sorunu olduğunu düşünmeye basladim

Millet zayıf kadın ister senin ki bulmuş da bunuyor ..
Bu sorun edilecek birşey mi yyaa ..
Tabikide sorun eşinin ruhunda beyninde .

sende ona aynısını yap dur bi süre. bakalım nasıl hissedecek beyfendi kendini? İşte o zaman seni anlar.:KK11:

Ne yani evlenmeseymiş:KK62:
Şaka mı bu yaa:KK34:
Boşanmak istiyorum de bakalım ne yapcak:110:
Çocuk musunuz Allah aşkına :KK12:

Soruyorum ne istiyorsun artık bosanmak istediğini düşünmeye başladım diyorum ben bir gun bile seni dis gorunusunle yargilamadim istesem cok sey bulurdum sonra Özür diliyor falan seviyorum diyor ben artık kendiyle ilgili sorun olduğunu düşünüyorum bakalım artık sözlerim tükendi korkum umudumun da bitmesi

eşler niye böyle sanki kendileri çok düzgünde karşısındakinin hatalarını kusurlarını söylüyo can sıkıyo saçma sapan konularla insanın sinirlerini zıplatıyolar valla ...

eşler niye böyle sanki kendileri çok düzgünde karşısındakinin hatalarını kusurlarını söylüyo can sıkıyo saçma sapan konularla insanın sinirlerini zıplatıyolar valla ...
EVET cnm önce kendine bakmalı kimse mükemmel değil ki benide üzen bole şeylerle huzurumun bozulması

Back
X