Evliliği Canlandırmak

NeKHBeT

Violet Is The Humblest Of Flowers :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
479
199
123
36
Merhaba Arkadaşlarım,

Bu ara biraz sıkılıyorum. Eşimle aramızdaki aşkın biraz durulduğunu düşünüyorum. Biraz canlandırmak gerektiğini ve bazı sorunları halletmemiz gerektiğini düşünüyorum. Eşimin beni çok sevdiğini biliyorum. Keza bende onu seviyorum. Ama Belki Kv ile beraber yaşadığımız için mi , ikimiz de çalışıp birbirimize eskisi gibi çok vakit ayıramadığımız için mi bilmiyorum bir soğukluk bir boşluk hissediyorum. Sanırım kaybetme korkusu da yokolup gidince herşey daha bir rahata biniyor. Bende sizlerin fikirlerini almak istedim. Böyle bir durumu yaaşayan arkadaşlar sizce sebep ne olabilir ve bu nasıl düzelebilir? Tek taraflı değil iki taraflı bir sorun bu ve iki taraflı çözmemiz gerekiyor.:18:

Teşekkürler Şimdiden.

Kayınvalide ile aynı evde yaşıyor olmanız bence sizin bu durumu yaşamanızı engelliyor olabilir, sonuçta baş başa bir şeyler yaşamak isteseniz evde 3. bir kişi var, hafta sonu için tatile gitseniz, birbirinize vakit ayırsanız belki hareket gelebilir. Yemeğe çıkabilir, sinemaya gidebilir, deniz kenarında yürümek hava almak bile bir şeyleri harekete geçirir bence...

Ne kadar süredir evlisiniz bu arada

8 aya yakındır evliyiz. Bu şekilde söyleyince bu kadar kısa sürede böyle hissettiğim için kendimi kötü hissediyorum. Aama belki de bunun geçen süreyle değil yaşananlar ile ilgisi vardır ya da ortamla bilemedim. Aklım karışmış farkettimde :)

bazı dönemlerde böyle hissetmek doğal ama siz çok kısa sürede hissetmişsiniz gerçekten:)

neler yaşadınız bilemiyorum ama evliliğinizin ilk ayları, yıllarında kayınvalideniz ile aynı evi yaşıyor olmanız bu şekilde düşünmenizde katkı sağlıyor olabilir.

Bu sıkıntılardan bence birbirinize vakit ayırarak geçirin, imkanınız varsa bir yerlere gidin, baş başa bir şeyler yaparak geçirin, yatak odanızda mumlar, romantik ortamlar hazırlayarak başlayabilirsiniz bence :)

Teşekkür ederim arkadaşım. Evet Kv ile aynı evde olmanında katkısı var tabiki. Çok kötü şeyler yaşamadık çok şükür. Aksine kv ile aynı evde olunca kavga dahi olsa yaşanamıyor. Kavgayı bile yaşayamamak kötü tabiki.. Az bir zaman sonra taşınacağız zaten kv ile ilgili (arada bir dellenmesi dışında) bir sıkıntım yok. Ama farklılık yapmak gerektiğine katılıyorum. Tekrar teşekkürler.

7 ay çok kısa bi süre canlandırma çabaları için, ama kv ile yaşamak etkili olabilir evliliği canlandırmanın en önemli yolu bence cinsellik onuda kv ile yaşayınca nasıl rahat rahat yaparsınız bilemem

evliliğiniz çok yeni canlandırmk için özel bişeye gerek yok kvnin yanından ayrılın kendiliğinden canlanır zaten

valideden o valideden

biz eşimle tayin sebebiyle ayrı şehirlerdeyiz ben onun çalıştığı yere gittim mi valideyle oluyoruz o benim yanıma geldi mi baş başa arada dağlar kadar fark var tabi

7 ayda sıkılınmaz yoksa

Kv deyle yasamk tabikide sizi bu sekılde düşündürüyo
Cok basıt gibi duruyo ama ilk aylarda bu şekilde hissetmeniz kötü bi dırum
Canm izin alın bir haftalık gidin bi tatil köyüne böle termal su falan ohhh
Ayrıyeten su war yatak odanıza bi tv alın küçk büyük oraya koyun yemek yedkten sonra cekil. Odanıza tv izleyin ister izliyomus gibi yapıp fanfirifinfon yapın........
Canm ayrı ewe gecmeden öle raat edemicekseniz tek mahrem yerinizde rahat edersinz
Odan genişse al çikolataları odana ne bilim klişe ama mum koku falan
Ondan sonra güsel güsel giyin
Odanda banyo varmı....
Varsa sanslısın yoksa kötü tabi ...
Ne bilim canm yaratıcı ol böle ilk zamanlar temel atma gibidir temelini saglam arki binada saglam olsun

Nası dayanıosun kız ayrı sehirler falan ??? Mecbur olumca gerçi napcaksın

Nası dayanıosun kız ayrı sehirler falan ??? Mecbur olumca gerçi napcaksın

zor dayanıyorum ama aramız 2.5 saat olunca akşam işten çıkıp sabahın köründe otobüse binip böyle gözlerle işe gittiğimi de biliyorum özleyince

en zoru yalnız uyumak :26:

zor dayanıyorum ama aramız 2.5 saat olunca akşam işten çıkıp sabahın köründe otobüse binip böyle gözlerle işe gittiğimi de biliyorum özleyince

en zoru yalnız uyumak :26:

Geekten zor olduugna inanıyorum
Ne bilim yha Allah sabır versin canm

Konudn koptul yanlız yani
Konusahbi arkadasım biz ayrı ewdeyiz mesela co krahatız ister esofmanla dolas ister donla ister cıplak gez ayrıyeteb istedigin zaman eşinle olabiliyosun
Ne bikim bnce biraz daga sabret masem yasınacaksınız enerjını gücünü kuvvetini ozaman sakla ama eşindende sogumadan yani

Walla kızlar bizm yanmzda bir haftadır yegen var 19 yasında dersane bu hafta kapandı ailesi uzakta nese bizde kaldılar adama hastet kaldm
Bnm ki ewe gelince bi naz niyaz hosgeldin beş gittin öpücukler sarılmalar 1 haftadır mal gibiydık bu aksam gitti bnm ki kudurmuş gibi aynı sarılıyoz bn ragatım o rahat
3 yıllık ewlıyız daha bide
Siz hnz cok yenisiiz
Bu işi halletmeye calıs canm

Konu başlığını görünce sizin 10 yıllık evli olduğunuzu düşündüm... Daha yedi ayda ne ara eskidiniz de canlandırmayı düşünüyorsunuz:26:

Canlandırmak değil de belki üzerinizdeki baskıyı azaltmak lazım.
Ev dışında zaman geçirmeniz faydalı olabilir.
İmkan varsa iş çıkışı buluşabilirsiniz.Eşle dışarıda randevulaşmak güzel oluyor:)
Haftasonları başbaşa gezmeniz de evlilik öncesi buluşmalarınızı hatırlatabilir.

Cevabım biraz geç oldu kusura bakmayın arkadaşlarım. Sanırım aynı evde rahat edememekten kaynaklanıyor. Ama az kaldı şafak sayıyorum. En azından şanslıyım. Kv yanına yerleşip tekrar çıkamama gibi bir durumum olmıycak. Ama hakikaten evde rahat etmek çok önemli. Biz eşimle odamızda yaşıyor gibiyiz. Tv orda , Müzik odası orda, Yatak odası orda.. Yakında mini buzdolbı ile ocakta alcam tam olcak Şöyle salını salını iki işve iki cilve yapsam rahat rahat fena mı olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…