Evliliği kötü gidene kk üyeleri direk boşan dememeli

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Evet arkadaşlar cok yerde gördüm . Arkadaşlar tavsıye verıken boşan bıtsın boşan git vs vs dıyor tamam döven kumar oynayan sarhoşlardan boşanılır sözüm yok ama genelde ne sorun olursa olsun gene boşan boşan yahu baba evı çokmu rahat olacak veya kadının işi varmı maddı sıkıntı yaşamıcak veya hadı işi var çocukla kadın başına rahat yaşabıkeckmı . Lütfen daha yapıcı olalımmm

Evet arkadaşlar cok yerde gördüm . Arkadaşlar tavsıye verıken boşan bıtsın boşan git vs vs dıyor tamam döven kumar oynayan sarhoşlardan boşanılır sözüm yok ama genelde ne sorun olursa olsun gene boşan boşan yahu baba evı çokmu rahat olacak veya kadının işi varmı maddı sıkıntı yaşamıcak veya hadı işi var çocukla kadın başına rahat yaşabıkeckmı . Lütfen daha yapıcı olalımmm
Genelde aldatma ve ikinci bir kadın varsa,alkol varsa ne şekilde olursa olsun şiddet varsa boşan diyoruz bende dahil çünkü bunlar düzelmez ama bunların dışında maddi sebepten ötürü yada henüz oturmamış bir evlilikse kimse kolay kolay direk boşan yazmıyor.Yapıcı olan yazılarda çok var.

Dövenden boşanılır
aldatandan boşanılır
hakaret edenden boşanılır
aldatandan boşanılır
aileyle yaşamaya zorlamaya boşanılır
eşin bakımsız pis oluşundan boşanılır
baskı ve dayatma yapmasından boşanılır
İçip içip sarhoş olandan boşanılır
akıl sağlığını sonradan kaybedenden boşanılır
kadını istemediği şekilde ilişkiye zorlayandan boşanılır
Zibilyon tane boşanma sebebi var, bunlar dışında kimseye boşan demedim ben. Gel gör ki benim eşim beni ailesiyle oturmaya zorlasa onu boşarım. Ama siz boşamazsınızdır mesela.Bu tercih sebebi. Burada yorum yaparken boşanacak kadını da görüyoruz, boşanmayacak olanı da.

bizim boşan dememizle boşanacaksa zaten bahane arıyordur.burada insanlar fikir veriyor neticede. bununla alakalı konu açmanız çok gereksiz olmuş hatta bu şekilde konu açanların zekası yokmuş gibi davranmışsınız.

Dövenden boşanılır
aldatandan boşanılır
hakaret edenden boşanılır
aldatandan boşanılır
aileyle yaşamaya zorlamaya boşanılır
eşin bakımsız pis oluşundan boşanılır
baskı ve dayatma yapmasından boşanılır
İçip içip sarhoş olandan boşanılır
akıl sağlığını sonradan kaybedenden boşanılır
kadını istemediği şekilde ilişkiye zorlayandan boşanılır
Zibilyon tane boşanma sebebi var, bunlar dışında kimseye boşan demedim ben. Gel gör ki benim eşim beni ailesiyle oturmaya zorlasa onu boşarım. Ama siz boşamazsınızdır mesela.Bu tercih sebebi. Burada yorum yaparken boşanacak kadını da görüyoruz, boşanmayacak olanı da.
kopyalama yapıştır katılıyorum

Kimse kimseye durup dururken bosan demiyor. Genelde cok ciddi sorunlar oluyor o zaman bosanmasi yonunde yorum yapiliyor.
Burdan bi uye bosan dedi diye kimse bosanmaz oyle konular acan cogu kadin evliligine devam ediyor.
Sizinde bu konuyu acma amacinizi anlamadim. Siz hemen bosan demeyin dediniz diye kimsede oyle yapacak degil.

evliligi kotu gidene tabii ki denmez, her durumda kotunun iyi edilebilite olasiligina bakilir ancak @pinkycaramel arkadasimizin da vurguladigi gibi bazi durumlarda evliligin degil artik bireylerin iyi edilebiliteleri uzerine odaklanilir.

Buraya konu açan kadınlar geri zekalımı da bizim sözümuzle boşanacak?
Bazen öyle hikayeler oluyor ki boşanmak gibi bir alternatif olduğunu hatırlatıyoruz sadece..

Illa dayak, kufur, kumar ve aldatmak midir boşanma sebebi? Psikolojik veya ekonomik şiddet sizce katlanilması gereken bir durummudur? Zaten kimse kolay kolay belli bir raddeye gelmeden lak diye boşanmıyor istisnalar dışında.Duzelir, düzelir diye bekleniyor, çabalanıyor. Kimsede kalkıp burada 5-10 kisi boşan dedi diye evini dağıtmaz. Burada cidden boşanması gereken (size göre) dayak yemiş, aldatılmıs bir sürü kadın var. Butun kk toplanıp boşanda dese 1 hafta sonra " kocişimle barıstık yuva kolay kurulmuyor."diyiveriyor. :) Boşuna dert edinmeyin kendinize bunu.

Back
X