Ya bazen hemcnslerimide anlamıyorum anlattıklarına göre adam senin ve çocuğun için fazla korumacı ve sizin için en iyisini düşünme yapma çabasında , bazen ebeveynmis gibi davraniyor diyorsunda bu seni çocuk gördüğü anlamına gelmiyor , benim esimde en son sözü ben söylerim der bu evde , beni çocuk gibi simartir ayaklarımı öper gidiklar , eve istediklerini alır bana sormadigi zamanlarda çok olur ama ben bunu problem yapmam benim cocukmu sanıyor diye Allah'a şükür ilgileniyor bizi düşünüyor derim geçerim evle benle ilgili herşeyi danışmak zorunda degilki ailemizin reisi hepte benim iyiligimi düşündüğü için ona güvenim tam. Ortada çok büyük bişey olursa şehir değişikliği , ev.tasima vs boyle bu konuda fikrimi soylerim çok karşı çıktığım biseyse oda tamam der , ama sorun surda onun sormasını beklemem konu hakkında fikrimi kendim söylerim eğer büyük bir mevzuysa.. seni kinayamam belki çok ayrintici birisindir bu konuda rahatsız olmuş olabilirsin ama bence hiç büyütülecek bir mevzu değil , böyle şeylerle evliliğini yıpratma. Bebişin mutlulukla gelsin..