Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin için bu kadar üzülüyorsan onun suyuna gideceksin. Ama hayır o beni anlamali, hatali o , hep böyle yapıyor , dersini almalı diyorsan ; sesini çıkarma. Bekle. Kavga da etme. IKi medeni insan gibi konuşmayı bekle. Burda hassas olan iki canlı olan sensin. O düşünmeli .
Kac yillik evlisiniz birde bazi seyler zamanla oturur.
Esinizin huyu, size danışmadan sürekli kararları kendi almaksa bu huy değişmez. Her seferinde kavga etmeniz gereksiz yere ilişkiyi yipratir. Kavga yerine sormasa bile kendi fikrinizi söyleyin. Şöyle yapsak daha iyi olmaz mi diye. Kavgayi siz baslatmissiniz gibi gorunuyor ama haklısınız bence. Bence de önce o sizin gönlünüzü alsa daha iyi olur. Ama fazla da uzatmayin. O bir adim atarsa siz de ozur dileyin karşılıklı hoş olmayan şeyler soylemissiniz çünkü.
olabilir böyle patlamalar . bzimde agır konıstugumuz zamanlar oldu. ama dikkat etmeniz gereken sey. ne olursa olsun yataklarınayırmayın ve evi terketmeyin araya sogukluk girmesin
Ben bu gibi durumlarda konuşulması taraftarıyım. Yani seni seviyorum seni anlıyorum sen de beni anla, sana değer verdiğim için bu denli kızdım aslen düşündüklerim bunlar değildi tarzında. Bu tarz bir konuşmayı engelleyen tek şey gururdur. Eş olmanın anlamı bu gururu ortadan kaldırmaktır. Aksi halde siz eş değil ev arkadaşı olmuşsunuz demektir.
Ne denli tartışırsak tartışalım muhakkak önce ben dökülürüm. Şöyle hissettiğim için böyle dedim diye. Ben böyle alçaktan uçunca o sağolsun yerlere kapanır. Asıl ben şöyle hissediyordum da böyle dedim diye. Biz millet olarak hatamızı anlatmak ve itiraf etmekten uzağız. Bunu gurur onur meselesi yaparız. Halbuki hayatı bir güzel bir hoş bir şeker yapıyor ki sormayın gitsin.
Peugamber efendimiz sinirlendiğinde kalkar abdest alır namaz kılar öyle tekrar o kişiyle konuşurmuş. Keşke böyle böyle sevgilerimizi ve kendinizi yıpratmasanız. Her evlilikte sorunlar olur. Eşlerimizin ve bizim hoşumuza gitmeyen huyları olacak elbette iki farklı insan iki farklı dünya bir arada yaşamaya çalışıyor. Önce neden böyle bir karar verdiğini sorup sonra sizin düşüncenizi ona anlatsaydınız iş buralara gelmezdi. Ben demiyorum ki emri vaki konuşması doğru. Ama birimdi yanlışa yanlışla cevap vermek bana göre değil ikincisi sevmediğin huylrı elbet olacak bu insanın bırak bu olsun çok da çekilmez değil. Sen zannetme ki burda konuşan bayanların hepsinin kocası mükemmel. Kimisi aile düşkünü,kimisi sorumsuz, kimisi cimri,kimisinin bağımlılıkları var... Bu liste uzR gider. Mesela benim kocam da bi iş verip takip etmezsem 1 sene bile unutup yapmadığı olur. Bazen çok ciddi sinir bozucu olsa da ben konusmayı iletişim kurmayı öğrendim 3 senemi aldı kavga kıyamet ama öğrendim ve İnan ki 1.5 senedir ettiğimiz kavga 2-3 olmuş olmamıştır.
Burada gurur yapacak bişey Yok ilk adımı sen At seviyorsan. Gİt de ki bu hale geleceğini düşünmemiştim ikimiz de istemediğimiz ağır seyler söyledik üzgünüm. Böyle sadece ona değiş kendine de eziyet ediyorsun
Hamile halimizle bile saatlerce kavga çekip suçlu ben miyim diye sorguladığımız şeydir evlilik..
Haa bir de kuruyan gözlerimizi unutup ağlıyordur diye üzüldüğümüz kısım var..
Yazık bize be!
Ohoo ben yakınlarda 1 ay küs kaldım hatasını anlamasını umarak. Anlamıyorlar ya da anladıklarını belli etmek egolarına ters. Merak etme barışırsınız, ikiniz de gereken dersi almış olup bir dahakine böyle bir noktaya getirmeyeceksiniz eminim.
bosanmak öyle kolay degill prosodürü bile is siddet aldatma yada buna benzer seyler yoksa barısırsınız merak etme ama adamada ben sucluyum izlenimi verme madem ilk defa bosanma muhabbeti lafı gecti kendini geri cek blöfünü güzel oyna yoksa bundan sonra kapı orda git gidebilirseni duyarsın akıllı kadın ol onu umursama konusma gec baska odaya yap kahveyi al kitabını yada dizini ac yada spor kıafetleri giy ben spora gidiyorm modu yao yani senle kavgalıyız ama cok ya seyyyyyyyyy yapmıyorumu anlasınNereden baslasam bilemedim. Esimle ilk defa bu kadar büyük kavga ettik ve ilk defa ciddi anlamda bosanma lafını ağzımıza aldık. Hamilelikten olsa gerek ben daha bir duygusal, alıngan ve agresif oldum ufacık seyden nem kapıp sinirlenir oldum.
Fazla uzatmadan meseleyi kisaca anlatacagim. Bizim dogumdan once bebek icin daha kullanisli bir eve tasinma planimiz vardi duruma gore. Oturup beraber konusmustuk. Aksam ustu aradi beni. Beyefendi kafasina gore bana danismadan baska bir plan yapmis. Ve emri vaki bir sekilde "oyle degil boyle yapacagim" seklinde konustu telefonda. Mesele tasinmaktan vazgecmesi ya da tasinmak degil. Her konuda bir karar verirken genelde bana danismadan burnunun dikine gider. Halbuki ben once bana danismasini fikrimi sormasini istiyorum ve daha once cok uyardim cok tartistik bu huyu yuzunden. Bunu surekli yaptigi icin cok sinirlendim. Bir yerden sonra artik cekilmiyor patlama noktasina geldim ve agir bir mesaj yazdim saydim sayistirdim. Agir oldu kabul ediyorum. Ama kendisi de benden geri kalmadi. Mesele bambaskayken sevgimizi sorguladi kadinligima kadar laf degdirdi. Ben de o canimi acittikca daha agir konustum ikimizin de agzi zehir zembelek ve aksam 8 den bu yana kavgamiz yeni bitti. En son bir sure yuzunu gormek istemedigimi soyledim is bosanmaya gitti.
Ama onu cok seviyorum ve her ne soylediysem canimin yanmasindan dolayiydi. Yoksa her bir kotu sozu soylerken icim kan agladi. Aksamdan beri aglamaktan yuzumun kanı cekildi.
Onun da su an cok agladigini biliyorum. Ben de onun canini cok yaktim. Ama bazi laflarini ne olursa olsun affedemem gibi geliyor. Duygularim karma karisik. Ne yapmaliyiz ona nasil bir yaklasimda bulunmaliyim? Hatam varsa nerede hata yaptim?
arkadaşım ikiniz de çok kızgınken söylemişsiniz bunları sakinleşince affedersinizi birbirinizi, asıl önemli olan birdaha aynı şeyi yapmaması için konuşmalısın, erkekler bağırp çağırmaktan değil tatlı dil ve sakinlikten anlıyorlarNereden baslasam bilemedim. Esimle ilk defa bu kadar büyük kavga ettik ve ilk defa ciddi anlamda bosanma lafını ağzımıza aldık. Hamilelikten olsa gerek ben daha bir duygusal, alıngan ve agresif oldum ufacık seyden nem kapıp sinirlenir oldum.
Fazla uzatmadan meseleyi kisaca anlatacagim. Bizim dogumdan once bebek icin daha kullanisli bir eve tasinma planimiz vardi duruma gore. Oturup beraber konusmustuk. Aksam ustu aradi beni. Beyefendi kafasina gore bana danismadan baska bir plan yapmis. Ve emri vaki bir sekilde "oyle degil boyle yapacagim" seklinde konustu telefonda. Mesele tasinmaktan vazgecmesi ya da tasinmak degil. Her konuda bir karar verirken genelde bana danismadan burnunun dikine gider. Halbuki ben once bana danismasini fikrimi sormasini istiyorum ve daha once cok uyardim cok tartistik bu huyu yuzunden. Bunu surekli yaptigi icin cok sinirlendim. Bir yerden sonra artik cekilmiyor patlama noktasina geldim ve agir bir mesaj yazdim saydim sayistirdim. Agir oldu kabul ediyorum. Ama kendisi de benden geri kalmadi. Mesele bambaskayken sevgimizi sorguladi kadinligima kadar laf degdirdi. Ben de o canimi acittikca daha agir konustum ikimizin de agzi zehir zembelek ve aksam 8 den bu yana kavgamiz yeni bitti. En son bir sure yuzunu gormek istemedigimi soyledim is bosanmaya gitti.
Ama onu cok seviyorum ve her ne soylediysem canimin yanmasindan dolayiydi. Yoksa her bir kotu sozu soylerken icim kan agladi. Aksamdan beri aglamaktan yuzumun kanı cekildi.
Onun da su an cok agladigini biliyorum. Ben de onun canini cok yaktim. Ama bazi laflarini ne olursa olsun affedemem gibi geliyor. Duygularim karma karisik. Ne yapmaliyiz ona nasil bir yaklasimda bulunmaliyim? Hatam varsa nerede hata yaptim?
evlilik yeni mi? yeniyse kabul edilebilir cunku zamanla istedginiz kivama geleceksiniz. erkekler esle ortak bi fikir almaya egilimli degillerdir evlenirken zamanla ogrenirler. dogalarinda yok cunku. bunu siz isleyeceksiniz. zaman dedigim i kdr uzun degil her olay ders. ama tawsyem agir sozlere girmeyin. konu unutulur sozler lackalastirir sizi bi sure sonra
bosanmak öyle kolay degill prosodürü bile is siddet aldatma yada buna benzer seyler yoksa barısırsınız merak etme ama adamada ben sucluyum izlenimi verme madem ilk defa bosanma muhabbeti lafı gecti kendini geri cek blöfünü güzel oyna yoksa bundan sonra kapı orda git gidebilirseni duyarsın akıllı kadın ol onu umursama konusma gec baska odaya yap kahveyi al kitabını yada dizini ac yada spor kıafetleri giy ben spora gidiyorm modu yao yani senle kavgalıyız ama cok ya seyyyyyyyyy yapmıyorumu anlasın
Esimde dun benim kalbimi kirdi sesini yukseltti kv yaninda ben de esime sogugum sabah yanima geliyor hicbirsey olmamis gibi neseli neyin var diyor birde.alistilar tabi hemen kus kalamamiza..gece dedim uce kadar uyuyamadim niye diyor halen sinirimden uzuntumden konusmayalim ustume gelme dedim konuyu kapattim yoksa agliycam..
Hamilesin bebeğinede yansır bu durum. Toparla kendini.
İkinizde de hata var bence.
İlk hata eşinizden başlamış bu durumu telefonda anlatmak yerine sizinle yüz yüze fikrini alarak yapmalıydı. Sizinde hatanız telefonda tartışma ortamı yaratmak. Hataya hatayla karşılık vermek.
Etrafa ailelere yayılmadan durum. Eşinizi karşınıza alıp konuşmalısınız bence.siz ilk adımı atıp kendi hatalarınız için özür dileyin. Eşinizde hatasının farkında olup aynı şekilde özür diler inşallah. Önce özür dileyip kızdıgınız için öyle sözler söylediğinizi açıklayın. En son durum düzelince fikirleri almadan önce sizede sorması gerektiğini anlatırsınız.
Konuşmadıgınız ve inat yaptığınız her dakika uzaklaşırsınız.
Ortada bu kadar büyütülecek hiçbirşey yokken boşuna kendinize zehir etmissiniz üstelik bu kadar sivri dilli olmanın gereği neden ? Hamilesin kavga gürültü ortamından uzak durman gerekirken çokta büyütülmeyecek bir konuda nasıl olayı boşanmaya kadar getirebilirdiinz hayret doğrusu . Esin dik kafalı olabilir şunu şöyle yapcam tarzı emrivaki konuştu diyelimki sende güzellikle dersin aşkım ben öyle mutsuz olurum bence şöyle olsun , bu cevabından sonra adamcağız seni takmazsa tepki verirsinde tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır hiç sanmıyorum sen bu tarz konuştuğunda seni dinlemeyecegini . Boşuna kirmissiniz birbirinizi , sende hicbizaman evliliğinde yüzünü kizartacak kadar sonradan pişman olacagin kdr ağır konuşma hani derler ya o kapıyı hicbizaman tam kapatmicaksin hep bi haksizda olabilirim payı bırakacaksın..Çok kez yanımda ağladığına şait oldum. O konuda çok iyi tanıyorum neye ağlayıp ağlamayacağını bilirim. Bir de söylediğim laflar gerçekten çok ağır benim bile canım yandı o lafları söylerken.
Ya ilk kavgamız değildi ama bu kadar büyütmüyorduk önceden. Sabaha bir şey yokmuş gibi devam ediyorduk. Ya da sakinleşince sakince konuşabiliyorduk. İll defa saatlerdir kavga ettik sakinleşemedik ve daha da kötüye gitti tartışma. Ne yapayım bilmiyorum.
Ortada bu kadar büyütülecek hiçbirşey yokken boşuna kendinize zehir etmissiniz üstelik bu kadar sivri dilli olmanın gereği neden ? Hamilesin kavga gürültü ortamından uzak durman gerekirken çokta büyütülmeyecek bir konuda nasıl olayı boşanmaya kadar getirebilirdiinz hayret doğrusu . Esin dik kafalı olabilir şunu şöyle yapcam tarzı emrivaki konuştu diyelimki sende güzellikle dersin aşkım ben öyle mutsuz olurum bence şöyle olsun , bu cevabından sonra adamcağız seni takmazsa tepki verirsinde tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır hiç sanmıyorum sen bu tarz konuştuğunda seni dinlemeyecegini . Boşuna kirmissiniz birbirinizi , sende hicbizaman evliliğinde yüzünü kizartacak kadar sonradan pişman olacagin kdr ağır konuşma hani derler ya o kapıyı hicbizaman tam kapatmicaksin hep bi haksizda olabilirim payı bırakacaksın..
canım benim herşey geçer merak etme bizde eşimle hamileyken çok sorun yaşadık senin anlattıkların kadar ağır hemde bende senin gibi ağladım çook ağladım ama şimdi düşünüyorum da yazık değil mi değer mi... şimdi sana söylüyorum sen artık tek kişi değilsin bebeğini üzme lütfen buna değmez inan olsun o herşeyden kıymetli eşinin senden habersiz bi karar alması hoş değil amaa bunu sen zamanla aşabilirsin... evliliğin ilk dönemlerinde oluyor çünkü erkek hala kendini tek sanıyor düzelicek merak etme. ortada daha doğmamış bi bebek var ve boşanmak için bi neden yok...Nereden baslasam bilemedim. Esimle ilk defa bu kadar büyük kavga ettik ve ilk defa ciddi anlamda bosanma lafını ağzımıza aldık. Hamilelikten olsa gerek ben daha bir duygusal, alıngan ve agresif oldum ufacık seyden nem kapıp sinirlenir oldum.