• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitiyor...

Ben olsam tamam boşanırız ama senin istedigin gibi sorunsuz olmaz.Ben adımı dula cıkartmak için seninle evlenmedim derdim.ve gerçekten beni istemiyo musun sevmiyomsn dedikçe kendni bi halt sanıyorlar.gece klubne gittigin an sende gitsen senden iyisi olmazdı.
Benim duycağımı da bilemedi.onun seviyesine insem dediğiniz gibi benden iyisi olmazdı.ama onu da kullanırlardı boşanma sürecinde.

Bu arada eşinden önce ailesi aramaz zaten seni.problem sebebi onlarmıs dedigin gibi eşinde bi kaç ekleme yaptını tamamdır.aynı şeyi bende yasadm4. Ayda.ben arayıp sormadm kendi geldi.sonra günü geldi kaybvalideme srdm o zamanlar beni neden aramadın diye omzunu sallayarak oglum arama dedi aramadım dedi havalı havalı ..öylemi peki dedim sustum.sonra aramayı sormayı kestim bayramda aramadm bana bayramda laf sokmaya kalktı ne hayırsızsın insan bi bayramda bari arar dedi bende valla oglun arama dedi aramadım dedim omzunu sallayarak 🤷🏻‍♀️ Muhtemelen onlarıda eşin aratmıyordur.ama buda üzüldügü anlamına gelmez.üzülseler kimse tutamazdı cnkü

Ee edecek illaki. Sizin hayatınızı mahvetmesinin bir bedeli illaki olacak.
Size ferahlıklar dilerim.
Bunda da hayır görmeye çalışın. Çoluk çocuk olmadan gerçek yüzünü görmeniz mesela.

Merhabalar ben daha 9aylık evli bir kadınım.Eşimle öyle büyük aşkla mutlulukla evlendik ki.Hatırladıkça eski günleri hıçkırıklara boğuluyorum.evlendikten 2-3ay sonra kavgalar tartışmalar büyümeye başladı.Kayınvalidem oğluna çok düşkün hergün arar sorar davet eder.Bu da beni yıpratmaya başladı.Ben bir yuva oturtmaya çalışıyorum çünkü.Neyse eşim iyice agresif bi adama dönmeye başladı.Başlarda her tartışmada sesini yükseltirdi.Ben konuya komşuya rezil olmayalım diye susardım.Artık sinirlerim yıpranmaya başladı bende kendimi tutamaz oldum.İş kazası geçirdi.3aydır evde.tartışmaların boyutu artık üstüme yürümeye kadar geldi.Bana bir hafta önce sen bi annenin evine git demeye başladı.2gün boyunca söylendi.Git kafanı dinle sonra bana kararını ver ya boşanıcaz yada böyle devam edicez diye.Beni baba evine bıraktı 2gün sonra eğlence klubüne gitmiş.Yazdım gece klüplerini dolaşıcak kadar kendini iyi hissediyorsan ne istediğine de karar vermişsindir diye.Bana bir mesaj geldi.Ben kararımı verdim sorunsuz boşanalım.Beynimden vurulmuşa döndüm 😢 Ertesi sabahta ailesine yalan yanlış ne anlattıysa ailesi beni bile aramadı.Dün gece aradım gerçekten beni istemiyormusun diye.beni bu saatte ne arıyorsun uyuyorum kapat şu telefonu diyip yüzüme kapattı....Ki benim eşim asla ben başka yerdeyken ondan ayrıyken konuşmazdı benden.İstemiyormuş beni...Ailesinden kimse de aramadı en çok canımı acıtan bu kimse beni dinlemek istemedi.Böyle bi süreç yaşayan oldu mu çok canım yanıyor çokk :KK43:
Ah şu kocalar koca olsa annelerinin ağzını actirmaz yuvasına huzursuzluk sokmaz. Herşey onlarda bitiyor herşey. Ama sizinki bence kafasında kurmuş bazı şeyleri. Sadece kv lik bir durum değil bu. Yerinizde olsam tamam madem boşanalım der ve arayıp sormam bir daha. Ayrıca ailesinden niye bi beklenti içindesiniz ki anlamıyorum yani onlar kim ki ?

Allah kolaylık versin. Üzüldüm sizin adınıza. Niye böyle yapmış eşiniz. Neyin kıy et bilmezliği. Yazık valla... Bu arada ben canınızı sıkmadım umarım.niyeitm asla o değildi. Sorumu şu sebeple sordum. Hani bir insan nasıl bu kadar vurdumduymaz kıymet bilmez olur. Hani insanlık hali, bir tartışma bir noktada ciddi bir anlaşmazlık olursedı gelir sonra o sorunun. Hani çoğunlukla böyle olur. Yaşadığınız belirli büyük bir tartışma veya size bir öfkesi mi var acaba dedim. Tekrar söylüyorum eşinizin bahanesi ne olursa olsun yaptıkları kötü. O ayrı. Allah yardımcınız olsun.
Amin sağolun.o muhtemelen kin biriktirdi.ya da bekarlık hayatını özledi tartışmamız bahane oldu.beni göndermek istedi.

Sizi üzmek istemiyorum ama yeni evlilere nasihat amaçlı şunları söylemek isterim;
İlk aylardan erkeği aileden koparıp, artik yeni yuvası var demek ters teper, hala ailesi ön plandadır çünkü. Sizi ailesi olarak, evinizi asıl yuvası olarak girmesi için zaman ihtiyacı oluyor erkeklerin. Kadınlar gibi hemen benimsiyemiyorlar evlerini, eşlerini...
İnanın eşimde evlendigim ilk yıl, gardropta elbiselerimin olmasini yadirgiyordu hissediyordum bunu. tv de sürekli maç açıktı, ben o evde hiç yokmuşum gibi yaşıyordu. Benimle çok az konuşur , annesiyle ablasıyla telefonda dakikalarca sohpet ederdi.
Beni sevdiğini biliyordum ama evlilige alışamadığı çok aşikardı.
Ne maçına karıştım, ne dışarı çıkmasına, ne ailesiyle sohbetine...
Beni ailesi olarak görmesi 3.yıldan itibaren başladı. Artık dışarı çıkmak istemiyor, sohbetleri benimle yapıyordu. Suan 8 yıllık evliyiz, kumanda benim elimde, ailesiyle ilgili her konuda bana danışır fikrimi alır, beni memnun etmek icin bin takla atiyor, o kadar değişti ki anlatamam.
Bunların hepsi zamanla oldu.
Sanırım siz çok boğdunuz eşinizi. Aramayın, sormayin, sadece zaman bırakın ilişkinizi. Sizi ozlemesne izin verin.
Zaman herseyin ilacı.
Bravo tespitin böylesi 👏👏👏

Ee edecek illaki. Sizin hayatınızı mahvetmesinin bir bedeli illaki olacak.
Size ferahlıklar dilerim.
Bunda da hayır görmeye çalışın. Çoluk çocuk olmadan gerçek yüzünü görmeniz mesela.
Çok teşekkür ederim.Ben ölmeden göreyim de budur başka bişey değil.o ciğerlerim sökülene kadar ağlamak nasıl bir duyguymuş o da bilsin isterim.fazlası olmasın bana ne çektirdiyse çeksin...belki o günde benim umursamazcasına gezip tozasım gelir kim bilir:)

Çok teşekkür ederim.Ben ölmeden göreyim de budur başka bişey değil.o ciğerlerim sökülene kadar ağlamak nasıl bir duyguymuş o da bilsin isterim.fazlası olmasın bana ne çektirdiyse çeksin...belki o günde benim umursamazcasına gezip tozasım gelir kim bilir:)
Belki de ;)
Ve inşallah 🤗

Ah şu kocalar koca olsa annelerinin ağzını actirmaz yuvasına huzursuzluk sokmaz. Herşey onlarda bitiyor herşey. Ama sizinki bence kafasında kurmuş bazı şeyleri. Sadece kv lik bir durum değil bu. Yerinizde olsam tamam madem boşanalım der ve arayıp sormam bir daha. Ayrıca ailesinden niye bi beklenti içindesiniz ki anlamıyorum yani onlar kim ki ?
Şu durum da sadece bende dinlenilmek istiyorum beklentim oydu.Tek taraflı olaylara bakıpta günahımı almasınlar istedim.Ama günah onların boynuna.ki ben her zaman ortayı bul dedim.Annesiyle aramızı bi bulamadı.Zaman geçtikçe sorun edindirdi kendine.Bütün burdaki insanlardan da Allah razı olsun cidden biraz daha ferahladım.

Siz hatalı da olsanız, kini de olsa böyle yapıyorsa sorunlu bir insan belli ki. İnsanlık hali ev hali, herkes herkese kızıp küsebilir. İşi hemen buralara getirmesi ne kötü. Erkekler hata yapınca biz hemen boşluyot muyuz, kafamıza estiği gibi kesip atıyor muyuz. Tabi ki hayır. Bu sizin eşinize özgü bir eksi yön değil. Maalesef bazısı böyle. Aklı başında bir iki aile büyüğü anca çözer bunu bence. Siz yine size yakışan şekilde davrsnın hep. Olay nereye varır bilemem. Belki barışır belki boşanırsınız. Ama kula karşı da Allah'a karşı da sizin alnınız ak olsun.. Evlilik akdine, iyi gün kötü gün sözüne o sadık olmasın. Biterse de evliliği bitirme vebali onun olsın. Siz bir büyüğünüzden yardım isteyin. Keşke karşı tarafın da ailesi olgun olsaymış

Bu arada eşinden önce ailesi aramaz zaten seni.problem sebebi onlarmıs dedigin gibi eşinde bi kaç ekleme yaptını tamamdır.aynı şeyi bende yasadm4. Ayda.ben arayıp sormadm kendi geldi.sonra günü geldi kaybvalideme srdm o zamanlar beni neden aramadın diye omzunu sallayarak oglum arama dedi aramadım dedi havalı havalı ..öylemi peki dedim sustum.sonra aramayı sormayı kestim bayramda aramadm bana bayramda laf sokmaya kalktı ne hayırsızsın insan bi bayramda bari arar dedi bende valla oglun arama dedi aramadım dedim omzunu sallayarak 🤷🏻‍♀️ Muhtemelen onlarıda eşin aratmıyordur.ama buda üzüldügü anlamına gelmez.üzülseler kimse tutamazdı cnkü
Ay ne güzel yapmışsınız 😍 gün gelmiş hesap dönmüş.Dediğiniz gibi kayınvalidem güya bana düşkündü ama üzülen ve düşkün olan insan hertürlü arardı.Ki ben senin annen beni aradı noluyo ne var dicek bi insan değilim.o aramızda kalırdı.Canları sağolsun umarım kendi huylarından suylarından birilerini alırlar oğullarına.Etme bulma dünyasını o zaman görürler.

Bravo tespitin böylesi 👏👏👏

Niye cinsiyet ayrimi yaptinizki erkekleri hemen ailesinden koparmak olmaz falan diye. Kadinlar ailesine daha düskün oluyor, o zaman erkeklerde kadinlara anlayis göstermesi gerekiyor ailesinden ilk defa ayrildi diye. Evlenir evlenmez profesyonel ev hanimciligi bekliyorlar. Birakin aileden ayrilmayi ben birde ülkemden ayrilip baska bir ülkeye geldim. Hic bir konuda anlayis görmedim. Bana dedigi ailenin prensesi degilsin sen artik, bundan sonra böyle. O yüzden kadini erkegi yok bu isin.

Siz hatalı da olsanız, kini de olsa böyle yapıyorsa sorunlu bir insan belli ki. İnsanlık hali ev hali, herkes herkese kızıp küsebilir. İşi hemen buralara getirmesi ne kötü. Erkekler hata yapınca biz hemen boşluyot muyuz, kafamıza estiği gibi kesip atıyor muyuz. Tabi ki hayır. Bu sizin eşinize özgü bir eksi yön değil. Maalesef bazısı böyle. Aklı başında bir iki aile büyüğü anca çözer bunu bence. Siz yine size yakışan şekilde davrsnın hep. Olay nereye varır bilemem. Belki barışır belki boşanırsınız. Ama kula karşı da Allah'a karşı da sizin alnınız ak olsun.. Evlilik akdine, iyi gün kötü gün sözüne o sadık olmasın. Biterse de evliliği bitirme vebali onun olsın. Siz bir büyüğünüzden yardım isteyin. Keşke karşı tarafın da ailesi olgun olsaymış
Benim babam çözerdi ama bu şeyleri duyunca adamda napsın nasıl arasın.Bu ne tavır benim kokmuş malım mı var dedi sinirlendi doğal olarak.onların ki evlatta bende kaya kovuğundan çıkmadım ki.Şu saatten sonra babam arasa iyice burunları kalkıcak ki babam asla aramıcam dedi asla.

Değersiz bir adam için serçe parmağınızı bile oynatmayın,
vallahi zoruma gidiyor biri böyle yapınca,
eminim karşınıza sizi sevecek biri çıkacaktır birincisi boş koca çıktı..malesef..

Benim babam çözerdi ama bu şeyleri duyunca adamda napsın nasıl arasın.Bu ne tavır benim kokmuş malım mı var dedi sinirlendi doğal olarak.onların ki evlatta bende kaya kovuğundan çıkmadım ki.Şu saatten sonra babam arasa iyice burunları kalkıcak ki babam asla aramıcam dedi asla.
Babaniz cok mantikli bir insanmis. Bazi seyler yapici olmakla, konusmakla cözülmüyor. Bazi insanlar ondan anlamiyor. Sizden gelen her adim onu egosunu daha da sisircek ve durum sizin acinizdan iyiye gitmicek. Bekleyin seviyorsa gelcektir.

Anladım ama yok mu dayı amca, abla eşi vs. Öyle biri yoksa da babanız zaten hemen aramaz. Anlıyorum. Haklı da adam sözlerinde. Ama isi çözmek adına alttan almak zorunda değil. Hayırdır noldu benim evladıma niye böyle davranıyorsunuz. Derdiniz nedir. Varsa haklı haksız bir olay konuşulmak zorunda dese. Amannn bilemedim. Zor valla. Ailenize de size de yardım etsin Allah. Ama dediğim gibi siz ağırlığınızi, ahlakınız koruyun.

Değersiz bir adam için serçe parmağınızı bile oynatmayın,
vallahi zoruma gidiyor biri böyle yapınca,
eminim karşınıza sizi sevecek biri çıkacaktır birincisi boş koca çıktı..malesef..
Yok yok kesinlikle.ben dün o son konuşmaya içerledim ama biraz aklı selim düşününce hiçbirşeye değmiceğini anlıyor insan.

Anladım ama yok mu dayı amca, abla eşi vs. Öyle biri yoksa da babanız zaten hemen aramaz. Anlıyorum. Haklı da adam sözlerinde. Ama isi çözmek adına alttan almak zorunda değil. Hayırdır noldu benim evladıma niye böyle davranıyorsunuz. Derdiniz nedir. Varsa haklı haksız bir olay konuşulmak zorunda dese. Amannn bilemedim. Zor valla. Ailenize de size de yardım etsin Allah. Ama dediğim gibi siz ağırlığınızi, ahlakınız koruyun.
Amin inşallah.Yok ben hem kendi ailem hem kendim için asla kötü olacak birşey yapmam.babam ararsa o sinirle zaten Allah korusun kesin hapislik mevzu çıkar.Kimse gerek yok.kendileri baba tarafıyla konuşmuyor zaten.anne tarafında da tek dayı var o da bu konularda pasifmiş meğer.Hayırlısı buymuş demekki olmuyorsa Rabbiminde vardır bi bildiği

Yok yok kesinlikle.ben dün o son konuşmaya içerledim ama biraz aklı selim düşününce hiçbirşeye değmiceğini anlıyor insan.
Bakın ben, kolay kolay boşanma fikrini destekleyen bir kelime yazarken bile vebalden korkuyorum ama lütfen ruhumuzu bu kadar sıkmaya ,hayatı kendimize dar etmeye gerek yok..yok işte ...
Kadınız bir adım gelsin bin adımla yaklaşırız ewt...Ama değecek adamlara dimi...

Babaniz cok mantikli bir insanmis. Bazi seyler yapici olmakla, konusmakla cözülmüyor. Bazi insanlar ondan anlamiyor. Sizden gelen her adim onu egosunu daha da sisircek ve durum sizin acinizdan iyiye gitmicek. Bekleyin seviyorsa gelcektir.
Babam hep öyle mantık çerçevesin de baktı olaylara.Tek hatası oğlu olmadığından oğlu yerine koydu o da “güya” babası vefat ettiğinden babası yerine koyuyordu.İkisi aşırı iyi anlaşıyordu.Ama babama bile kinlenmiş belli ki.şimdi taşlar yerine oturuyor sanki...çok ilgi bolca sevgi...yaramıyormuş bazılarına

Back
X