• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitiyor...

Kadın olduğunu sanmıyorum 3ay olucak yanyanayız hep.telefonuda ortadadır.sanırım 4/5 ..
Canım üzülmeni istemem ama başka bir kadın olabilir hayatında kendini bişelere alıştır ki üzülme telefonunun ortada olması 2.bir telefonu olmadığı anlamına gelmez ve bir erkek discoya neden gider kadın olayı yoksa zor bir ihtimalle bir erkek discoya gider ? 15 gündür de uzak yazmışsın evli iki insanın aynı evin içinde 15 gün çok uzun bir süre onun aklını karıştıran biri var sen evde üzülüp ağlayıp duruyorsun o discolarda kendine gel aynaya bak kendini farket güçlü ol ve çekişmeliyi o istiyorsa kaç ay boyunca istediği naneleri yiyip geri dönmektir amacı baştan böyleyse daha düzelmez emin ol sakın geri dönme

Merhabalar ben daha 9aylık evli bir kadınım.Eşimle öyle büyük aşkla mutlulukla evlendik ki.Hatırladıkça eski günleri hıçkırıklara boğuluyorum.evlendikten 2-3ay sonra kavgalar tartışmalar büyümeye başladı.Kayınvalidem oğluna çok düşkün hergün arar sorar davet eder.Bu da beni yıpratmaya başladı.Ben bir yuva oturtmaya çalışıyorum çünkü.Neyse eşim iyice agresif bi adama dönmeye başladı.Başlarda her tartışmada sesini yükseltirdi.Ben konuya komşuya rezil olmayalım diye susardım.Artık sinirlerim yıpranmaya başladı bende kendimi tutamaz oldum.İş kazası geçirdi.3aydır evde.tartışmaların boyutu artık üstüme yürümeye kadar geldi.Bana bir hafta önce sen bi annenin evine git demeye başladı.2gün boyunca söylendi.Git kafanı dinle sonra bana kararını ver ya boşanıcaz yada böyle devam edicez diye.Beni baba evine bıraktı 2gün sonra eğlence klubüne gitmiş.Yazdım gece klüplerini dolaşıcak kadar kendini iyi hissediyorsan ne istediğine de karar vermişsindir diye.Bana bir mesaj geldi.Ben kararımı verdim sorunsuz boşanalım.Beynimden vurulmuşa döndüm 😢 Ertesi sabahta ailesine yalan yanlış ne anlattıysa ailesi beni bile aramadı.Dün gece aradım gerçekten beni istemiyormusun diye.beni bu saatte ne arıyorsun uyuyorum kapat şu telefonu diyip yüzüme kapattı....Ki benim eşim asla ben başka yerdeyken ondan ayrıyken konuşmazdı benden.İstemiyormuş beni...Ailesinden kimse de aramadı en çok canımı acıtan bu kimse beni dinlemek istemedi.Böyle bi süreç yaşayan oldu mu çok canım yanıyor çokk :KK43:
Ben de boşanma asamasindayim. Eşim benden once evlilik yapmış ve çocukları var. Eski eşi benim eşimi kanserim diye kandırdı. Bu salak da gitti yanına. O süreçte evi terk etti. Bana da çok iftiralar attı. Ama geçiyor emin ol. Çok büyük bir haksızlık. Bu kadar emegine üzülüyor insan. Ama hayat da devam ediyor. Acını yaşa tabiki. Içine atma. Kendine bak. Saçlarını yaptır. Yürüyüş yap. Bu süreci böyle atlat. Rabbimin adaletine güven. Bol bol dua et. Boşanma davanı istersen sen aç. Karşılarında ezik duruma düşme. Bir de süreci uzatıp kangren yapma. Haklarını da hepsini talep et. Rabbim bir an önce feraha çıkarsın INŞAALLAH

Merhabalar ben daha 9aylık evli bir kadınım.Eşimle öyle büyük aşkla mutlulukla evlendik ki.Hatırladıkça eski günleri hıçkırıklara boğuluyorum.evlendikten 2-3ay sonra kavgalar tartışmalar büyümeye başladı.Kayınvalidem oğluna çok düşkün hergün arar sorar davet eder.Bu da beni yıpratmaya başladı.Ben bir yuva oturtmaya çalışıyorum çünkü.Neyse eşim iyice agresif bi adama dönmeye başladı.Başlarda her tartışmada sesini yükseltirdi.Ben konuya komşuya rezil olmayalım diye susardım.Artık sinirlerim yıpranmaya başladı bende kendimi tutamaz oldum.İş kazası geçirdi.3aydır evde.tartışmaların boyutu artık üstüme yürümeye kadar geldi.Bana bir hafta önce sen bi annenin evine git demeye başladı.2gün boyunca söylendi.Git kafanı dinle sonra bana kararını ver ya boşanıcaz yada böyle devam edicez diye.Beni baba evine bıraktı 2gün sonra eğlence klubüne gitmiş.Yazdım gece klüplerini dolaşıcak kadar kendini iyi hissediyorsan ne istediğine de karar vermişsindir diye.Bana bir mesaj geldi.Ben kararımı verdim sorunsuz boşanalım.Beynimden vurulmuşa döndüm 😢 Ertesi sabahta ailesine yalan yanlış ne anlattıysa ailesi beni bile aramadı.Dün gece aradım gerçekten beni istemiyormusun diye.beni bu saatte ne arıyorsun uyuyorum kapat şu telefonu diyip yüzüme kapattı....Ki benim eşim asla ben başka yerdeyken ondan ayrıyken konuşmazdı benden.İstemiyormuş beni...Ailesinden kimse de aramadı en çok canımı acıtan bu kimse beni dinlemek istemedi.Böyle bi süreç yaşayan oldu mu çok canım yanıyor çokk :(
Esin seni gözden çıkarmış gece kulübüne gitmeler fln tamamen evlilik sorumluluğu ağır gelmiş baska şeyleri bahane etmesin

Canım öncelikle üzüldüm Allah yardımcın olsun.
1.si ailesinin seni aramamsının nedeni şu büyük ihtimalle sen yakındın annesi sürekli arıyor vs diye o da üzerine koydu ailesine aynen şöyle söyledi sizi istemiyor koparmaya çalışıyor e anne de düşkün olunca oğluna aramadı dahi seni bunun nedeni eşinin evliliği istememesi evli kaldığınız süre boyunca o kadar bunalmış direk kendini discoya atmış üzgünüm bu ilişkide ki aşık olan kişi sensin sana tavsiyem sakın arayıp sorma asla dik duruşunu bozma seni avukat mahkeme için arasın bir kalemde bitiriyorsa seni sevmiyor demektir senden bu kadar kolay vazgeçeni sende arama sakın g...nü kaldırma barışırsanız daha farklı istekleri olur ailesi ve kendisi konusunda bu dediğimi unutma
Hayırlı sabahlar.Amin teşekkür ederim.Gerçekten çok baskıcı ve kontrol delisi bir kadın olsaydım hak verirdim ona da ama öyle biriside değildim.Zaten dönmek gibi bi niyetim yok.olsa dahi bu olay çok kolay suistimal edilir.O yüzden herşey olcağına varsın.🙏🏼

Ben de boşanma asamasindayim. Eşim benden once evlilik yapmış ve çocukları var. Eski eşi benim eşimi kanserim diye kandırdı. Bu salak da gitti yanına. O süreçte evi terk etti. Bana da çok iftiralar attı. Ama geçiyor emin ol. Çok büyük bir haksızlık. Bu kadar emegine üzülüyor insan. Ama hayat da devam ediyor. Acını yaşa tabiki. Içine atma. Kendine bak. Saçlarını yaptır. Yürüyüş yap. Bu süreci böyle atlat. Rabbimin adaletine güven. Bol bol dua et. Boşanma davanı istersen sen aç. Karşılarında ezik duruma düşme. Bir de süreci uzatıp kangren yapma. Haklarını da hepsini talep et. Rabbim bir an önce feraha çıkarsın INŞAALLAH
Amin🙏🏼Sizinde Allah yardımcınız olsun.zaten insana en çok koyan o emekleri...İkimiz de dilekçe yazıcaz ama kendisinden ses soluk yok bugün olmazsa yarın iyi bir avukata gidicem.

Bırak o çekişmeli başlatsın. O tazminat yüklü bir miktar ise onun yarısından vazgeçme. İnan ki anlaşmalı yapalım diye gelirler önüne o süreçte . Avukatınla muhatap olurlar. Tazminattan pay isteyeceğin konusunu paylaşma onlarla da, karşı tarafı tanıyan herhangi bir kişi ile de. Aslında bu süreçte en sağlıklısı aile bireylerin dahil hiçkimse ile bu konuları konuşmamaktır. Daha hızlı iyileşirsin ..

ps: dava bir kere açıldıktan sonra, ona buna selam verdin diye huzursuz olacağın birşey kalmıyor.
Şöyle birşey sormak istiyorum ben dava açtım diyelim karşı tarafın haberi oluyordu mu dilekçemin içeriği hakkın da.Ya da benim karşıma ne gibi bir bahaneyle gelicekler çok merak ediyorum.İnanın altınlarım hariç hiçbişey istemiyorum.Ben 5krş dahi istesem çirkefleşicekler ben paragöz olucam o yüzden herkes hakkını alsın.

Canım üzülmeni istemem ama başka bir kadın olabilir hayatında kendini bişelere alıştır ki üzülme telefonunun ortada olması 2.bir telefonu olmadığı anlamına gelmez ve bir erkek discoya neden gider kadın olayı yoksa zor bir ihtimalle bir erkek discoya gider ? 15 gündür de uzak yazmışsın evli iki insanın aynı evin içinde 15 gün çok uzun bir süre onun aklını karıştıran biri var sen evde üzülüp ağlayıp duruyorsun o discolarda kendine gel aynaya bak kendini farket güçlü ol ve çekişmeliyi o istiyorsa kaç ay boyunca istediği naneleri yiyip geri dönmektir amacı baştan böyleyse daha düzelmez emin ol sakın geri dönme
Yani şöyle belirtiyim 2.telefonu da olsa saklayamaz.Aynı evin içindeyiz çalışıyor olsa evet mantıklı arabasına falan koyar saklar ama aynı evin içindeyken öyle bir halt yediyse ve ben farketmediysem ben aptalım der kendime bulurum.Dönmem şu saatten sonra eden bulur.Midem o kadar geniş değil yesin naneleri sonra gelsin karım canım.Şuan psikolojik olarak hassasım ama herşeyde biyere kadar.

Ahir zaman dedikleri bu zaman mı diye düşünüyorum bazen.Sen 20 sene tabiri caizse saçını süpürge et,yemeğini eksik etme,kıyafetini yıka,çocuğu varsa çocuklarla uğraş,evi temizle sil süpür,akşam kocana kadınlık yap,kimseye bakma sadık ol ama adamın teki senin 20seneni çalsın ruhunu çalsın gençliğini çalsın psikolojini çalsın geleceğini çalsın...Yazıklar olsun gerçekten.
Aynen 👌👌👌👌👌👍👍👍

seni babanın evine eliyle bırakan bi adam. Ve sen ordayken sadakatsizce davranıp kulüplere giden bir adam. Böyle bir adamı çok da umursamıyormusun sence de. Mesajla boşanmaksa boşansın. Bulmuştur birini ya da anası veriyodur akılları. Ya evlilikg.tüne zor gelmiştir. Ya sevmiyodur. Ya da sadece numara bunlar rahatça eğlenmek için senin gururunu hiçe sayıp kafa dinlemek adına seni ailene bırakmıştır. Mutlaka vardır bi sebebi. Peşinden koştukça kendibi bi halt sanacak neden koşuyosunki ailenin gözünde seni ne duruma düşürmüş geri dönmeyi gururun kaldırabilecekmi. Ailenin yüzüne nasıl bakacak. Annen baban ona nasıl davranır bu saatten sonra. Senin ailenle ilişkisini de bozdu. Bence otur bunları bi düşün sakın arayıp mesaj atıp seni babanın evine eşya gibi atan biri için üzülme

Eşiniz tam bir kazmaymis ama ben ailelere de çok kızıyorum bi rahat bırakın yeni evlenenleri yeni bir düzen kurmuşlar alışsınlar sürekli çağırmak böyle seylere sebep oluyor. İlk baslarda biz de bu sebeplerden çok tartışırdık zamanla oturdu her şey. Sizin evliliğiniz daha çok yeni ne olduğunu anlamadan evliliğe alışmadan bu hale gelmişsiniz. Allah yardımcın olsun canım.

biraz zaman verin sessizliğe bırakın, huzursuzluk kavgalar en büyük aşkları bile bitirebilir, insan evlenince huzur bulmak istiyor, yoksa bir ömür nasıl geçecek.

adam sizi istemiyor, ailesi arasa ne olacak sizi istemediği gerçeğini değiştirebilecek mi?
öncesinde siz bu gerçeği kabullenmeye bakın.

adam sizi istemiyor, ailesi arasa ne olacak sizi istemediği gerçeğini değiştirebilecek mi?
öncesinde siz bu gerçeği kabullenmeye bakın.
Zaten istememesi değil ki konu.neden bu şekilde bitti?ben onu yakalayınca mı bitircek oldu hemen ailesine koştu.Suçluluk psikoloji desem bu kadarı fazla ve değişik.

biraz zaman verin sessizliğe bırakın, huzursuzluk kavgalar en büyük aşkları bile bitirebilir, insan evlenince huzur bulmak istiyor, yoksa bir ömür nasıl geçecek.
Huzur isteyen insan huzur verir değil mi? Kavgadan beslenen bi insana ne yapsam boştu.Öyle yaptım olmadı böyle yaptım olmadı.

Eşiniz tam bir kazmaymis ama ben ailelere de çok kızıyorum bi rahat bırakın yeni evlenenleri yeni bir düzen kurmuşlar alışsınlar sürekli çağırmak böyle seylere sebep oluyor. İlk baslarda biz de bu sebeplerden çok tartışırdık zamanla oturdu her şey. Sizin evliliğiniz daha çok yeni ne olduğunu anlamadan evliliğe alışmadan bu hale gelmişsiniz. Allah yardımcın olsun canım.
Amin inşallah🙏🏼 tek aile de değil konu ama tabi en büyük pay ailenin.60yaşındaki insanlar evliliğimi oyuncak etti.

Ben kendimi hiç böyle bilmezdim uzun süreli ilişkimde oldu ama hiç bu duyguya girmemiştim.Herkes mantığımı över ama şuan o kadar mantıksızım ki.Birisi kadın ayarlar mı benim daha sefasını süremediğim evimde bişeyler yaparlar mı yeni instagram açmış amacı ne napıyor kimi takipliyor.Hastalıklı bir düşünce yapısına girdim.
benım eskı eş kısısı bana bu hayattakı tek gurur kaynagım sensın senle gurur duyuyorum dıyen evımın kapısında yatan ben agladım dıye dunyaları ayaga kaldıran adamdı malesef kı gercek yuzunu yanı ne kadar bencıl ve kendısı ıcın benı ne kadar uygun es gorup oynadıgını evlenınce anladım ben suna ınanmıyorum senı sevmemıstı dıyenlere sevgının yasanılmıslıgın yalanı olmaz soyle o anda oyleydı onu yaptı ve su anda boyle bunu yapıyo yanı yuku agırlastı sen bana bunları nasıl yapar kısmından cok nasıl bır adam nasıl bır hale geldı bu adamla bır omur gecer mı kısmını gormelısın bakıs acını degıstır su anda yasadıklarına ınanamıyorsun ama bunların hepsını sana yasatan evet o onceden tanıdıgın emek verdıgın herseye katlandıgın adam en basında bu halını gordum dıye sukur edeceksın asla ama asla arama sessız kal ben hemen boşan dıyenlerden degılım bırak bosanmak ısteyen adam gıtsın acsın davayı sen kendını topla senın karsına pısmanım dıye geldıgınde ne ıstedıgını ıyı bıl boyle bır adam la bır omur mu yoksa bu adamsız tek basına guclu temız bır sayfamıı ben ıkıncıyı sectım ama sebeplerım senın kınden cok farklıydı

benım eskı eş kısısı bana bu hayattakı tek gurur kaynagım sensın senle gurur duyuyorum dıyen evımın kapısında yatan ben agladım dıye dunyaları ayaga kaldıran adamdı malesef kı gercek yuzunu yanı ne kadar bencıl ve kendısı ıcın benı ne kadar uygun es gorup oynadıgını evlenınce anladım ben suna ınanmıyorum senı sevmemıstı dıyenlere sevgının yasanılmıslıgın yalanı olmaz soyle o anda oyleydı onu yaptı ve su anda boyle bunu yapıyo yanı yuku agırlastı sen bana bunları nasıl yapar kısmından cok nasıl bır adam nasıl bır hale geldı bu adamla bır omur gecer mı kısmını gormelısın bakıs acını degıstır su anda yasadıklarına ınanamıyorsun ama bunların hepsını sana yasatan evet o onceden tanıdıgın emek verdıgın herseye katlandıgın adam en basında bu halını gordum dıye sukur edeceksın asla ama asla arama sessız kal ben hemen boşan dıyenlerden degılım bırak bosanmak ısteyen adam gıtsın acsın davayı sen kendını topla senın karsına pısmanım dıye geldıgınde ne ıstedıgını ıyı bıl boyle bır adam la bır omur mu yoksa bu adamsız tek basına guclu temız bır sayfamıı ben ıkıncıyı sectım ama sebeplerım senın kınden cok farklıydı
Herkesin ağzından duyuyorum evlenince değişiyorlar ama ben hiç sanmadım hiç aklımın ucundan geçmedi.Desem yükü ağırdı yükü de ağır değildi yediği önünde yemediği arkadasındaydı.Belki bolluk kudurttu yada huzur fazla geldi.çünkü ailesinin evde hep bi huzursuzluk oluyodu ona alıştıysa demek ki..

Back
X