30 yaşındayım.Kaç yaşındasın canım sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 yaşındayım.Kaç yaşındasın canım sen
Öyle sanmış bu olanların hepsi onu gösteriyor malesef...Yazık...çok üzüldüm... Eşiniz evliliği , evcilik oynamak sanmış ...
Aynı yastayız canım30 yaşındayım.
Ben bunu bilsem asla yapmazdım.Aradığı barışmak için mi yoksa tamam bende de bitti gibisinden miydi? çünkü bende iyi kötü bişey kalmasın diye yaptım.Ben bu meditasyonda bana çektirdiği acıları sanki karsimdaymış gibi teker teker sıralıyor ve sonra bağı yeşil ışıkla koparıyor ve veda ediyorum.
Bana ertesi gün ( ~ 3 ay iletişim yoktu) hemen ardından aranmam çok tuhaf gelmişti.
İnşallah hakkımız da hayırlısı olur.şuan tek temennim ailemi daha fazla üzücek bişey yapmasınlar güzelce bitsin gitsinAynı yastayız canım
Eminim guzel kararlar alacaksın daha küçüksün sanmıştım seni ama en mantıklı kararı ve tavrı göstereceksin inşallah dineyi düşünüyorsan bile belli etme süründur muhakkak![]()
Benimki sevgili falan değil çok yakın bir akrabaydı. Sonrasında iletişimimiz normale dönmeye başladı.Ben bunu bilsem asla yapmazdım.Aradığı barışmak için mi yoksa tamam bende de bitti gibisinden miydi? çünkü bende iyi kötü bişey kalmasın diye yaptım.
28Ex kaç yaşındaydı peki?
Erkekler cidden geç olgunlaşıyor.
Benimki sevgili falan değil çok yakın bir akrabaydı. Sonrasında iletişimimiz normale dönmeye başladı.
Sizde daha farklı olabilir, herkes aynı şeyi yaşamaz.
Belli de olmuyor inan ki arkadaşım eşi 37yaşında vallahi çocuktan beter mızmızErkekler cidden geç olgunlaşıyor.
Ben psikolojik olarak çok yıprandım gerçekten.Belki düzelebilirdi ama istemiyorsa zorla güzellik olmaz.Bende istemezdim yuvam dağılsın.Ama böyle olması gerekiyormuş...Canim suan çok kritik süreçtesiniz yanı 9 ay olmuş tam ereti zamanlar . Bizde 1 sene sürekli boşanmak istiyoduk ayni dediğin gibi kavga gürültü birbirimize vuruyoduk o dereceye geldik kapımıza polis bile geldiğini bilirim gürültüden şikayet edildik . Ama İnan evlilik oturana kadar oluyo bunlr . Bundan sonrası çok önemli . Ben boşan demiyorum öyle kolay degil yuvayı bozmak . Esin’i seviyosan çabala derim . Yalnız suan üstüne gitme tepkisiz kal kaçan kovalaniyo bilirsin . Kabuğuna çekilmelisin suanlik bence . Zamanla oturuyo ve komik geliyo o günler İnan . Duzelmicek seyler degil . Suan ya yikilicak ya toparlanicaksiniz senin elinde buda . Sunu soylicem son olarak . Ben eşimi olduğu gibi kabul ettiğim zaman mutlu olabildim onunla. Değiştirmeye çalışma ona uymaya çalış derim yuvanı bozma![]()
Merhabalar ben daha 9aylık evli bir kadınım.Eşimle öyle büyük aşkla mutlulukla evlendik ki.Hatırladıkça eski günleri hıçkırıklara boğuluyorum.evlendikten 2-3ay sonra kavgalar tartışmalar büyümeye başladı.Kayınvalidem oğluna çok düşkün hergün arar sorar davet eder.Bu da beni yıpratmaya başladı.Ben bir yuva oturtmaya çalışıyorum çünkü.Neyse eşim iyice agresif bi adama dönmeye başladı.Başlarda her tartışmada sesini yükseltirdi.Ben konuya komşuya rezil olmayalım diye susardım.Artık sinirlerim yıpranmaya başladı bende kendimi tutamaz oldum.İş kazası geçirdi.3aydır evde.tartışmaların boyutu artık üstüme yürümeye kadar geldi.Bana bir hafta önce sen bi annenin evine git demeye başladı.2gün boyunca söylendi.Git kafanı dinle sonra bana kararını ver ya boşanıcaz yada böyle devam edicez diye.Beni baba evine bıraktı 2gün sonra eğlence klubüne gitmiş.Yazdım gece klüplerini dolaşıcak kadar kendini iyi hissediyorsan ne istediğine de karar vermişsindir diye.Bana bir mesaj geldi.Ben kararımı verdim sorunsuz boşanalım.Beynimden vurulmuşa döndümErtesi sabahta ailesine yalan yanlış ne anlattıysa ailesi beni bile aramadı.Dün gece aradım gerçekten beni istemiyormusun diye.beni bu saatte ne arıyorsun uyuyorum kapat şu telefonu diyip yüzüme kapattı....Ki benim eşim asla ben başka yerdeyken ondan ayrıyken konuşmazdı benden.İstemiyormuş beni...Ailesinden kimse de aramadı en çok canımı acıtan bu kimse beni dinlemek istemedi.Böyle bi süreç yaşayan oldu mu çok canım yanıyor çokk
![]()
Umarımsadece ilk mesajı okudum umarım en iyi şekilde sonuçlanır sizin için.
tek anlayamadığım siz çanta mısınız sizi eve bırakıyor?
o ev onun olduğu kadar sizin de hatta kadınların daha fazla hakkı var, rahatsız olan gider!
hayır her şeyi geçtim ailenize ne dediniz veya eşiniz ne dedi?
iade etmeye mi getirdi?
yapmayın lütfen, kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin, aile evine dönmenin bile adabı var bu kişi sizi kovmuş resmen.
ona göre verin kararınızı.
Kesinlikle katılıyorum.hiçbirşey eskisi gibi olmaz.evet yaşadım ve boşandım. seni istemeyeni sen de isteme. ve inan şimdi barışsan ailesiyle aynı sorunları yaşadığın sürece boşanma olayı hep gündemde olacak.
Sizi üzmek istemiyorum ama yeni evlilere nasihat amaçlı şunları söylemek isterim;
İlk aylardan erkeği aileden koparıp, artik yeni yuvası var demek ters teper, hala ailesi ön plandadır çünkü. Sizi ailesi olarak, evinizi asıl yuvası olarak girmesi için zaman ihtiyacı oluyor erkeklerin. Kadınlar gibi hemen benimsiyemiyorlar evlerini, eşlerini...
İnanın eşimde evlendigim ilk yıl, gardropta elbiselerimin olmasini yadirgiyordu hissediyordum bunu. tv de sürekli maç açıktı, ben o evde hiç yokmuşum gibi yaşıyordu. Benimle çok az konuşur , annesiyle ablasıyla telefonda dakikalarca sohpet ederdi.
Beni sevdiğini biliyordum ama evlilige alışamadığı çok aşikardı.
Ne maçına karıştım, ne dışarı çıkmasına, ne ailesiyle sohbetine...
Beni ailesi olarak görmesi 3.yıldan itibaren başladı. Artık dışarı çıkmak istemiyor, sohbetleri benimle yapıyordu. Suan 8 yıllık evliyiz, kumanda benim elimde, ailesiyle ilgili her konuda bana danışır fikrimi alır, beni memnun etmek icin bin takla atiyor, o kadar değişti ki anlatamam.
Bunların hepsi zamanla oldu.
Sanırım siz çok boğdunuz eşinizi. Aramayın, sormayin, sadece zaman bırakın ilişkinizi. Sizi ozlemesne izin verin.
Zaman herseyin ilacı.
Şöyle birşey sormak istiyorum ben dava açtım diyelim karşı tarafın haberi oluyordu mu dilekçemin içeriği hakkın da.Ya da benim karşıma ne gibi bir bahaneyle gelicekler çok merak ediyorum.İnanın altınlarım hariç hiçbişey istemiyorum.Ben 5krş dahi istesem çirkefleşicekler ben paragöz olucam o yüzden herkes hakkını alsın.
Bende böyle düşüyorum.Uzadıkça daha çok yıpranıyor olacağım.Anladım. DAva dilekçenizin içeriğini biliyor olacaklar.
Madem bu kadar netsiniz kararınız hakkında, bu durumda davayı siz açın. Gerek yok onların açmasını beklemeye.