Evliliğim bitiyor...

Evet ne yazık ki evlenince işler değişiyor. Bir anda ailesine bağlılık özelliği yükleniyor erkeklere. Erkek annelerinin de oğlu kıymetleniyor. Gelinle savaşa giriyorlar.
Eşim 6 ay askere gitti izin kullanmadı üniversite de uzakta okudu 6 ayda gidip on günde ararmış. Evlilik sonrası şu oluyor benim ailem bana ve erkek kardeşime çok düşkün. Ben aileme uzak yerde yaşıyorum onun için annemi hergün arıyorum soruyorum onlar beni eşler bunu görünce değişiyor benim ailemle bağım onların arasını da değiştirdi. Şimdi onlarda hergün arayıp soruyorlar 😂😂😂 kendisi der on günde arardım şimdi bazen şakayla aklınız yeni başınıza geldi herhalde diyorum 3.5 yıllık evliyiz bu arada kendi de gülüyor 😂🤷

bazı erkekler evlilik psikolojisini kaldıramıyor, hayat lay lay devam edecek sanıyorlar evlilik sonrası kafalarına dank ediyor diye düşünüyorum. belki de böyle bir durum oldu.
Bu evlenmeden öncede hergün gece klüplerinde olan bi adam değil ki laylaylom olsun ayda yılda bir meydaneye gidiyomuş.ailesi de bilmiyormuş çünkü alkol sigaraya karşılar.Ki zaten kendim de çık diyordum.bilemiyorum

En üzücü olanda tanıdığını zannettiğin insanların canını herkesten çok yakması. Nankörlük yapmaları. Çok zor ama böyle birini yok saymaktan başka cevap veremezsin. Hatta davayı sen açki ona yalvarmayacağını bilsin. Barışmak istersende bilemiyorum eskisi gibi olur mu güvenebilir misin..

En üzücü olanda tanıdığını zannettiğin insanların canını herkesten çok yakması. Nankörlük yapmaları. Çok zor ama böyle birini yok saymaktan başka cevap veremezsin. Hatta davayı sen açki ona yalvarmayacağını bilsin. Barışmak istersende bilemiyorum eskisi gibi olur mu güvenebilir misin..
Eger barış için adım atıldığında konu sahibi yumuşak davranırsa eşinin davranışları daha da yükselecektir..

Nankörlük emeklerimin boşa sayılması neler neler.Bu durumlar sonra hiçbişey eskisi gibi tabiki olmaz.Bugün yarın bi avukata gidicem zaten.

Nankörlük emeklerimin boşa sayılması neler neler.Bu durumlar sonra hiçbişey eskisi gibi tabiki olmaz.Bugün yarın bi avukata gidicem zaten.
Böylelerine yakışan kadınşar belli işte yerin dibine sokup çıkarıp ezikleyen biri lazım anlayacak değerini merak etme çok daha güzel bir aşk nasip etsin rabbim ♥️

hayırlısı olsun
bu arada çok istiyorsa o dava açsın demek geliyor içimden
çünkü dava parasını bile o ödesin isterim
avukata muhakkak danışın tazminat vs alabiliyor musunuz?

ailesine de bırakın sakın aramayın vs demiştir
aramazlarsa aramasınlar

Böylelerine yakışan kadınşar belli işte yerin dibine sokup çıkarıp ezikleyen biri lazım anlayacak değerini merak etme çok daha güzel bir aşk nasip etsin rabbim ♥
Ay çok teşekkür ederim şuan istemiyorum kimseyi ama ilerde belki daha merhamet vicdana sahip bi insan çıkar kim bilir❤️ kimisi köpek gibi davranını sever.Allah herkesin gönlüne göre versin🙏🏼

hayırlısı olsun
bu arada çok istiyorsa o dava açsın demek geliyor içimden
çünkü dava parasını bile o ödesin isterim
avukata muhakkak danışın tazminat vs alabiliyor musunuz?

ailesine de bırakın sakın aramayın vs demiştir
aramazlarsa aramasınlar
Hayırlısı inşallah🙏🏼 evet bi avukata mutlaka danışmam lazım.Bana kalırsa bende 5krş cebimden çıksın istemiyorum.Ama kurtulmakta istiyorum bi an önce

Hanımlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Sayeniz de göremediğim görmek istemediğim tarafları gördüm.Dün gece çok şükür daha rahat uyuyabildim.Ve bu arada biraz önce BAĞ KESME meditasyonu yaptım şuan inanılmaz rahatladım.Yüzümde acaip bi tebessüm.Kafam o kadar rahat.Araştırın ve deneyin derim 🌸

Hanımlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Sayeniz de göremediğim görmek istemediğim tarafları gördüm.Dün gece çok şükür daha rahat uyuyabildim.Ve bu arada biraz önce BAĞ KESME meditasyonu yaptım şuan inanılmaz rahatladım.Yüzümde acaip bi tebessüm.Kafam o kadar rahat.Araştırın ve deneyin derim 🌸
Ben o meditasyonu yaptıktan 1 gün sonra o kişi beni aramıştı çok şaşırmıştım.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ailesi neden arasın ki sizi? Eşiniz anlatmıstir sizinle görüşmek istemedi,ondan kavga ettik diye.
Ne desinler size arayıp bilemedim.
Öte yandan eşinizin dan dun ettiği laflara takılmadınız da ailesi neden aramiyor ona mı takıldıniz?
Bakın bu kadar ayrılık,boşanma muhabbeti yapmak, hemde bu kadar fütursuzca, asla iyiye işaret değil.
Üzerine düşmeyin bu kadar,annenin evine git demiş,gittiniz kafanızi dinleyin,ne istediğinize karar verin. Eşinizi de bırakın,o da düşünsün,seviyorsa özlesin o arasın.

Ben o meditasyonu yaptıktan 1 gün sonra o kişi beni aramıştı çok şaşırmıştım.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aaa 😕 Ben bütün sevgini aşkını ondan alıyorsun negatif yaşattığı herşeyi de geri iade ediyosun diye yaptım.Bağ koparma adı üstünde 🤷🏻‍♀️

Aaa 😕 Ben bütün sevgini aşkını ondan alıyorsun negatif yaşattığı herşeyi de geri iade ediyosun diye yaptım.Bağ koparma adı üstünde 🤷🏻‍♀️
Ben bu meditasyonda bana çektirdiği acıları sanki karsimdaymış gibi teker teker sıralıyor ve sonra bağı yeşil ışıkla koparıyor ve veda ediyorum.
Bana ertesi gün ( ~ 3 ay iletişim yoktu) hemen ardından aranmam çok tuhaf gelmişti.

Ailesi neden arasın ki sizi? Eşiniz anlatmıstir sizinle görüşmek istemedi,ondan kavga ettik diye.
Ne desinler size arayıp bilemedim.
Öte yandan eşinizin dan dun ettiği laflara takılmadınız da ailesi neden aramiyor ona mı takıldıniz?
Bakın bu kadar ayrılık,boşanma muhabbeti yapmak, hemde bu kadar fütursuzca, asla iyiye işaret değil.
Üzerine düşmeyin bu kadar,annenin evine git demiş,gittiniz kafanızi dinleyin,ne istediğinize karar verin. Eşinizi de bırakın,o da düşünsün,seviyorsa özlesin o arasın.
Kavgamızın asıl sebebi onun ailesi değildi ki yani şu son olaydan bahsediyorum.Yine bana bağırmasından çıktı yürüdü olay.sonra kafanı dinle annenin babanın yanına git muhabbetine geldi.Bide ben hacamat olmuştum o hafta.gitmek istedi yine,ki daha 2gün önce hep birlikteydik. bende istemedim çünkü bayılıcak gibiydim 2gün ölü gibiydim olduğum yerde uyukluyordum.Üstümdekiler bile canımı acıtıyordu.Belki bahanesi o da olmuştur bilemiyorum şimdi.İçine atıp takıntı yapmışta olabilir.Ama bana bişey demedi.insan halden anlar,hele ki rahatsızlık durumunda anlaması lazım.Evlilikte takılıyor insan malesef.Ailesine hiçbir saygısızlığım olmadı çünkü.Benim hep istediğim sessiz sakin iyi niyetli bir şekilde konuşabilmekti.Çünkü kimseyle düşman olmak istemediğimden herkes birbirini iyi hatırlasın istedim.Şayet sadece eşimle değil hepsiyle.Ama benim çok umursadığımdan oldu herhalde.Umursamamak lazım.Herşey olcağına varır.

Back
X