• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim bitmeli mi?fikirlerinize ihtiyacım var kızlar.

canım ya ne insanlar ne adamları cekiyor... kimin evliligi 4 4 lük ki? bazı seylerde sabretmeyi bilmek lazım ne bilim bence şiddet aldatma vs vs seyler yoksa bir evlilik kolay yapılmadıgı gibi en ufak sorundada kolayca bozulmamalı

evlenmek boşanmak zor seyler.. hele ki ask varsa arada.. ilerde pişman olabilirsin

bence bosanmayı dusunmeden once evliligi kurtarmaya bak, eşin de psikolojik destek almalı, guzellikle konusup ikne edebilsen keske hala ask var diyorsun ve bir cok özelligide bir cok bayanın arayıp da bulamadıgı seyler canım...

özgürlügün kısıtmlanması cok kotu bişey yasında daha cok genc ama bence barısmanın yollarını ara ve guzellikle ikna etmeye calıs onu terapist konusunda

aynen katılıyorum size

2 senelik evliyim...eşimle birbirimizi severek ve asık olarak evlendik...hala da aynı.normalde dört dörtlük lük bir eş.ev işi yapar evine baglıdır.eksik gedik varsa halleder.ben yemek yaparım o salata.pazara çıkar.işinden evine evinden işine.ama bende dört dörtlük bi ev hanımıyım.yemegimi yaparım.ütüm camasırım bulasıgım ı hallederim.temiz ve titizimdir.evim düzenlidir.ama eşim cok sıkıyor beni.tek başıma hiç biryere göndermez.kıyafetime karısır.kendi basıma karar veremiyorum ona sormadan.çok kincidir.kızdımı günlerce küs kalır.asırı derecede takıntılıdır.kardesinden bile kıskanır beni.tuhaf tuhaf huyları var.evden cıkmadan önce aramam gerekiyormus onu.bir gün apartmanın önündeyken aradım benimle 3 gün konusmadı...saçma sapan huyları var.eşimin bu huyları beni sinir hastası yaptı.suanda tedavi görüyorum.kafamı duvarlara duvarlara vuruyorum.kendimi kişiligimi kaybettim artık.22 yasındayım ama çöktüm.evliligimde hersey problem oluyor.yok niye telefonunu duymadın.niye annenlere gidince beni sık aramıyorsun.yok efendim tuvalete giderken niye benden izin almıyosun vs. bu ufak tefek seyler için de küsüyor.terkettiremedim ona.3 aydır annemlerde kalıyorum.evimi terkettim.beni hiç aramadı.ben onu göndermedim.kendi gitti kendisi gelsin diyormuş aileme.bende gidemiyorum bak yapamadı geldi diye düsünmesin diye.seviyorum ama bu huyları da var.şaşırdım kaldım.ne yapmalıyım lütfen bana fikirlerinizi söyleyin arkadaslar......

Eşiniz benim eşimin ikizi falan sanırım...

Ama benim eşim,bende çalışığım halde evde hiçbirşeye yardım etmez tam tersi çok dağınıktır!!!

Makyajıma,ojeme,saçıma, kılık kıyafetime,arkadaşlarıma,tek başına dışarı çıkmama,güneş gözlüğü takmama,gireceğim işe herşeyime karışır kısaca..

Benim eşimde gereksiz bir tartışma sonucu bile küser birkaç gün konuşmaz..

Ayın 27'sinde bizim de 2 yılımız doluyor..Bana yaptığı bu kısıtlamalar yüzünden çok bunaldığımız,tartıştığımız oluyor...

Ama anladığım kadarıyla eşiniz bu huyları dışında düzgün bir insan...

Ben eşimi böyle kabul ettim (zaman zaman çıldırma noktasına gelsemde),bence siz de kabul edin..

Boşanmayı gerektirecek birşey göremedim,tabi eşinizi seviyorsanız...

Eşinizle aranızda çok yaş farkı varsa bundan dolayıda çok kıskanabilir.
Siz 22 yaşındasınız eşiniz kaç yaşında onu bilmiyoruz.
Ayrıca evine git hemen meydanı boş bırakma.

Eşinizle aranızda çok yaş farkı varsa bundan dolayıda çok kıskanabilir.
Siz 22 yaşındasınız eşiniz kaç yaşında onu bilmiyoruz.
Ayrıca evine git hemen meydanı boş bırakma.

Tuvalete gitmek için bile kendisinden izin alınmasını talep eden adamı kaçırmamak için mi meydanı boş bırakmasın?

Evi terketmekle doğru bir iş yapmamışsınız bence..Anladığım kadarıyla da seviyorsunuz eşinizi...

Evet anlıyorum bu tarz şeyler insanı çok yorar ama guru yapmayın,dönün evinize...

Eşiniz benim eşimin ikizi falan sanırım...

Ama benim eşim,bende çalışığım halde evde hiçbirşeye yardım etmez tam tersi çok dağınıktır!!!

Makyajıma,ojeme,saçıma, kılık kıyafetime,arkadaşlarıma,tek başına dışarı çıkmama,güneş gözlüğü takmama,gireceğim işe herşeyime karışır kısaca..

Benim eşimde gereksiz bir tartışma sonucu bile küser birkaç gün konuşmaz..

Ayın 27'sinde bizim de 2 yılımız doluyor..Bana yaptığı bu kısıtlamalar yüzünden çok bunaldığımız,tartıştığımız oluyor...

Ama anladığım kadarıyla eşiniz bu huyları dışında düzgün bir insan...

Ben eşimi böyle kabul ettim (zaman zaman çıldırma noktasına gelsemde),bence siz de kabul edin..

Boşanmayı gerektirecek birşey göremedim,tabi eşinizi seviyorsanız...

insan böyle olunca kişiligini kaybediyor.onun mutlulugu için yasıyoruz sadece.aman o mutlu olsun yeter.ama bizden gidiyor.keske onlarda bizi oldugumuz gşbi kabul etseler

Evi terketmekle doğru bir iş yapmamışsınız bence..Anladığım kadarıyla da seviyorsunuz eşinizi...

Evet anlıyorum bu tarz şeyler insanı çok yorar ama guru yapmayın,dönün evinize...

evet canım hataydı haklısın ama o an sinir krizi gecirdim engel olamadım kendime...

insan böyle olunca kişiligini kaybediyor.onun mutlulugu için yasıyoruz sadece.aman o mutlu olsun yeter.ama bizden gidiyor.keske onlarda bizi oldugumuz gşbi kabul etseler

Evet canım inan çok iyi anlıyorum seni..Bende eşime ben senin kölen miyim diye söylenip duruyorum ama...

Dediğin gibi kendilerine güvenleri yok,altta yatan neden bu...

Ama ben çok zor evlendim,çok uğraştık evimizi kurmak için o yüzden böyle bir nedenden yıkmayı düşünemiyorum evliliğimi...

Sen de iyi düşün canım..

Eşinizle ilgili boşanma konısında size fikir veremem, sizi ve eşinizi tanımıyorum,
ama sizi mecazi anlamda tuvalete kadar takip eden devamlı önemsendiğini hissetmek isteyen bir erkek
eşinden 3 ay boyunca ayrı kalmaz
sizi bu kadar (eşiniz) sık arayan bir anda cevapsız bırakmaz,
öfkeli bile olsa 3 ay çok uzun bir süre.
Eşiniz, sevgisini kontrol edemiyor ve sizin de devamlı kontrolu altında olmanızı istiyordu demek ki(!)
Bu durumda da en iyi kararı siz verebilirsiniz.

Son düzenleme:
Evet canım inan çok iyi anlıyorum seni..Bende eşime ben senin kölen miyim diye söylenip duruyorum ama...

Dediğin gibi kendilerine güvenleri yok,altta yatan neden bu...

Ama ben çok zor evlendim,çok uğraştık evimizi kurmak için o yüzden böyle bir nedenden yıkmayı düşünemiyorum evliliğimi...

Sen de iyi düşün canım..

haklısın bitanem ama şimdi ben evi terkettim ya gidemiyorum.ondan ufacık bi ısık görsem gidicemde.yapamıyorum....babama gelsin evine ama ben gelip almam onu ben göndermedim demiş...

Eşinizle ilgili boşanma konısında size fikir veremem, sizi ve eşinizi tanımıyorum,
ama sizi mecazi anlamda tuvalete kadar takip eden devamlı önemsendiğini ghissetmek isteyen bir erkek
eşinden 3 ay boyunca ayrı kalmaz
sizi bu kadar sık arayan bir anda cevapsız bırakmaz,
öfkeli bile olsa 3 ay çok uzun bir süre.
Sevgisini kontrol edemiyor ve sizin devamlı kontrolu altında olmanızı istiyordu demek ki(!)
Bu durumda da en ,y, kararı siz verebilirsiniz.

canım bende aynı seyi düsünüyorum.bu kadar kıskanc erkek nasıl oluda 3 ay hiç aramaz.iste amacı ben buyum işine gelirse diyor...

Evlilik mutlu olmak için yapılmalı. Onunla evliliğin süresince mutlu muydun bunu sor kendine. İlerde işin içine çocuk da girerse kendini kurtarman daha zor olur benden söylemesi.

arkadaşım öncelikle allah sana hakkında hayırlısını vermiş.allah kuluna çekemeyeceği yükü vermezmiş.sanırım sen bu konuda çok sabırlıymışsın.ben dayanamazdım.çoğu şeyinide görmezden gelmişsin ama artık bence bu kadar yasağa hayır demek istiyorsun.inan yazdıklarını okuduğumda ben iyi dayanmış 2 sene ben 2 gün dayanamazdım dedim.çünkü ben kısıtlamalara hiç gelemem.bana emir verilmesi hiç hoşuma gitmez.hatta eşim beni bazen eleştirir sinir olurum.ben eleştiriye açık değilim falan derim.ne bu ya.eşin tuvalate giderken bile senin izin almanı istiyor.sen onun kölesi o da senin sahibin değil.ben eşin gibi karakterdeki insanların içlerinin fesat olduğunu ve başkalarının karısında kızında gözü olduklarını düşünürüm.kendileri başklarının karısına kızına baktıkları için sanada bakacaklarını sanıp izin vermiyor.ayrıca eşin seni sevse 3 ay çok uzun bir süre.senin sesini özler yine arardı.bence sen eşinden kurtulduğuna sevin.daha çok küçüksün.ne kadar daha dayanabilirsin.bu kıskançlık falan değil sana ceza veriyor resmen.daha küçüksün yeni bir hayat kurabilirsin kendine.seni sağlığından bile etmiş.bu koca için üzülme bile.birde sen arkadaştık önce demişsin.sevgiliykende bu kadar kıskançmıydı.

Evlilik mutlu olmak için yapılmalı. Onunla evliliğin süresince mutlu muydun bunu sor kendine. İlerde işin içine çocuk da girerse kendini kurtarman daha zor olur benden söylemesi.

haklısın seloscum.ilerde cocuk falan olursa daha kötü.bosanmak biraz cesaret işi işte.pisman olmaktan korkuyorum.onunla hem mutlu hem mutsuzdum.off kafam cok karısık.3 ay oldu hala kafamda bişeyleri oturtamadım...

cnmm eşin gelip almadan gitme tamam belki ufak gibi görünebilir ama yaşın küçük ve bu kadar bunaltıyı kaldıramaman normal....baba evinde yapamadı demesin.... ama birşekilde onunla karşılaşmaya çalış ne biliyim onun gittiği yoldan git mesela belki karşılaşırsınız ama asla eve dönme daha kötü kıskanç olabilir konu basit gibi durabilir ama alışık değilsen baba evinden her bünye kaldıramaz

haklısın bitanem ama şimdi ben evi terkettim ya gidemiyorum.ondan ufacık bi ısık görsem gidicemde.yapamıyorum....babama gelsin evine ama ben gelip almam onu ben göndermedim demiş...

Bir de onun tarafından düşün (her ne kadar onlar bizim taraftan düşünemiyosa bile) erkekler ne kadar gururludur bilirsin..Belki o da gururundan arayamıyor :44:

Bakın, inanın kimsenin evliliği mükemmel değildir, ki
eşim harika bir insandır ama bana göre onun da yanlışları var kimi zaman beni çok huzursuz edebiliyor
buna rağmen ben ne yaparsam yapayım beni çok sevdiği için arkasında bırakmaz,
İşine gelirse bir evlilikte olamaz ki oyun mu bu?
Siz hiç 3 ay içerisinde konuşmadınız mı?
Eşinizin ailesi görüşmeye gelmedi mi?
Yani bu sebeple sinirlenip giden birisi için 3 ay tabiri caizse " burnu sürtsün " dedirtilmez.
Siz sebepsiz yere de gitmemişsiniz, sizin bu duruma gelmeniz de sadece sizin hatanızın sonucu değil.

Son düzenleme:
Back
X