- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
- Konu Sahibi Beautician1
arkadaşım öncelikle allah sana hakkında hayırlısını vermiş.allah kuluna çekemeyeceği yükü vermezmiş.sanırım sen bu konuda çok sabırlıymışsın.ben dayanamazdım.çoğu şeyinide görmezden gelmişsin ama artık bence bu kadar yasağa hayır demek istiyorsun.inan yazdıklarını okuduğumda ben iyi dayanmış 2 sene ben 2 gün dayanamazdım dedim.çünkü ben kısıtlamalara hiç gelemem.bana emir verilmesi hiç hoşuma gitmez.hatta eşim beni bazen eleştirir sinir olurum.ben eleştiriye açık değilim falan derim.ne bu ya.eşin tuvalate giderken bile senin izin almanı istiyor.sen onun kölesi o da senin sahibin değil.ben eşin gibi karakterdeki insanların içlerinin fesat olduğunu ve başkalarının karısında kızında gözü olduklarını düşünürüm.kendileri başklarının karısına kızına baktıkları için sanada bakacaklarını sanıp izin vermiyor.ayrıca eşin seni sevse 3 ay çok uzun bir süre.senin sesini özler yine arardı.bence sen eşinden kurtulduğuna sevin.daha çok küçüksün.ne kadar daha dayanabilirsin.bu kıskançlık falan değil sana ceza veriyor resmen.daha küçüksün yeni bir hayat kurabilirsin kendine.seni sağlığından bile etmiş.bu koca için üzülme bile.birde sen arkadaştık önce demişsin.sevgiliykende bu kadar kıskançmıydı.
bende aynı senin gibiyim canım kendimi umutsuz ev kadını gibi görüyorum aynen.ama normalde cok cevresi olan meslegini eline almıs bir bayandım.evlenince tam aksi oldu işte.bide babam cok serbest bir adamdır.alısmamısım böyle sürekli sorgulanmaya.şimdi de kaldıramıyorum.konusuncada ben böyleyim işine gelirse demiyormu gelde sinir krizi gecirme.hiç müdanası da yok adamın.aynem senin dedigin gibi ksıkanc degil uyuzluguna yapıyor.işine nasıl gelirse öyle davranıyor.bak yeri geldimi 3 ay aramıyor.ne oldu kıskançlık.