• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim bitmeli mi?fikirlerinize ihtiyacım var kızlar.

arkadaşım öncelikle allah sana hakkında hayırlısını vermiş.allah kuluna çekemeyeceği yükü vermezmiş.sanırım sen bu konuda çok sabırlıymışsın.ben dayanamazdım.çoğu şeyinide görmezden gelmişsin ama artık bence bu kadar yasağa hayır demek istiyorsun.inan yazdıklarını okuduğumda ben iyi dayanmış 2 sene ben 2 gün dayanamazdım dedim.çünkü ben kısıtlamalara hiç gelemem.bana emir verilmesi hiç hoşuma gitmez.hatta eşim beni bazen eleştirir sinir olurum.ben eleştiriye açık değilim falan derim.ne bu ya.eşin tuvalate giderken bile senin izin almanı istiyor.sen onun kölesi o da senin sahibin değil.ben eşin gibi karakterdeki insanların içlerinin fesat olduğunu ve başkalarının karısında kızında gözü olduklarını düşünürüm.kendileri başklarının karısına kızına baktıkları için sanada bakacaklarını sanıp izin vermiyor.ayrıca eşin seni sevse 3 ay çok uzun bir süre.senin sesini özler yine arardı.bence sen eşinden kurtulduğuna sevin.daha çok küçüksün.ne kadar daha dayanabilirsin.bu kıskançlık falan değil sana ceza veriyor resmen.daha küçüksün yeni bir hayat kurabilirsin kendine.seni sağlığından bile etmiş.bu koca için üzülme bile.birde sen arkadaştık önce demişsin.sevgiliykende bu kadar kıskançmıydı.

bende aynı senin gibiyim canım kendimi umutsuz ev kadını gibi görüyorum aynen.ama normalde cok cevresi olan meslegini eline almıs bir bayandım.evlenince tam aksi oldu işte.bide babam cok serbest bir adamdır.alısmamısım böyle sürekli sorgulanmaya.şimdi de kaldıramıyorum.konusuncada ben böyleyim işine gelirse demiyormu gelde sinir krizi gecirme.hiç müdanası da yok adamın.aynem senin dedigin gibi ksıkanc degil uyuzluguna yapıyor.işine nasıl gelirse öyle davranıyor.bak yeri geldimi 3 ay aramıyor.ne oldu kıskançlık.

bende aynı senin gibiyim canım kendimi umutsuz ev kadını gibi görüyorum aynen.ama normalde cok cevresi olan meslegini eline almıs bir bayandım.evlenince tam aksi oldu işte.bide babam cok serbest bir adamdır.alısmamısım böyle sürekli sorgulanmaya.şimdi de kaldıramıyorum.konusuncada ben böyleyim işine gelirse demiyormu gelde sinir krizi gecirme.hiç müdanası da yok adamın.aynem senin dedigin gibi ksıkanc degil uyuzluguna yapıyor.işine nasıl gelirse öyle davranıyor.bak yeri geldimi 3 ay aramıyor.ne oldu kıskançlık.

canım senin gibiyim derken yanlıs kurdum cümlemi sıkıya gelemem yazacaktım

Hadi eşiniz gelmedi eşinizin aileside mi hiç aramadı?
Eşinizi arayın ve bu iş ne olucaksa konuşalım diyin.
O konuşmada eve mi döneceksiniz bitirecekmisiniz karar verirsiniz.

Bende de aynı problem var ama kıskançlık yok.Annemlere tek başıma gider gelirim.başkalarından kıskanmaz.yanlız hbr verme konusunda çok takıntılı.mesela işe geldiğimde çıktığımda eve vardığımda hep çğr atmamı ister bende yaparım.bakkala bile gitsem ara hbr ver der.bazı konularda çok takıntılı ama çok şükür saçma sapan kıskançlığı yok.biraz da dediğim dedik bi tip başa çıkamıyorum o yüzden dediklerini yapıyorum.yeri geliyo çekilmez hal alıyo ama bence bu yüzden evlilik bitirilmez.

cnm benım esımde nısanlıyken erkek ısmı dahı telde olmuycak dıye kavga cıkartmıştı kı normalde benım erkk arkdasım yoktur telde de olmaz o kışı calıştıgım ış yrının magaza muduruydu bende nısanı atacak kadr olmuştum böle sacmalıkmı olur dıye ama sonradan kabullendım cunku sadece buyuzden ılışkımızın butmesı sacma geldı suandada kabullenmeyı anladım zaten bızmn sonra sıkılıyolr 2 yıılık evlıyım sıkılıyoalr derken suyuna gıdersen he deyıp gecersen bızmn sonra hesap sormayı unutuyolar nebılıym benımkı öle oldu kabullendım sımdı hersey normal face acabıldım kendıme kı nısanlıyken oda yasktı tabı erkklerı ekllemk kaydıyle :) ama demem o kı bız zmn sonra alışagelmış oldugundan kendılerıde bıkıyoar yanı bıde guven cok öenmlı bız ıkımızde bırbırımıze guvenır ve cok severdık bırbırımızı ama ozmnlar dedıgı onun ben etraftakılere guvenmıyorum klasık kıskanclıklar:) hatta bı arkdsımın esı de kız bıze gellınce dk bası arar sorar hatta balkonda oturmsına bıle kızardı denıze gıdemezdı hep kavga ederldı ama şimdi cok rahat yanı evlendıkten sonra ust cıkmya calışma bı muddet senın dedıgın gıbı yaptım dıyerek sen hesap ver gerekıyorsa da sen de sor tabıkıde ...sen sormuyomusun yada sormuyormuydun .. eger gerckten sevıyorsandön ama esyalarımı almaya geldım dersın ....derdın ne senın dersın onu gercekten sevıp sevmedıgını sor özlemzmı ınsan ya 1 hafta hadı 1 ay bıle cok uzun bı sure sıznkıler onunkıler hıc mı mrk etmıyoalr
ben sımdıye catlamıştım herkezde dahıl her ıkı taraf bıze gelınce bız cok ııyız bıraz alttan al ama abartma susmak bıle bazen erkklerı cıldırtabılıyor emın ol

Hadi eşiniz gelmedi eşinizin aileside mi hiç aramadı?
Eşinizi arayın ve bu iş ne olucaksa konuşalım diyin.
O konuşmada eve mi döneceksiniz bitirecekmisiniz karar verirsiniz.

pöff aynı benim eski sevgilim canım ya:1: dışarda esorfman bile giydirmezdi hatlarım belli oluomuş, göğüs çatalım görünüyosa eve yollayıp kıyafetimi değiştirdi ki hiç öyle dekolte giyinen bi insan değilim kendi abartması... mesela buluştuk ben eve dönücem eve gitme süremi hesaplardı eğer o sürede eve gidemememişsem kavga, telefonum meşgul çıkmış kavga, kontörüm niye bitmiş kavga.ben onunla tanışmadan önce gayet sessiz sakin bi insandım.biz uzun yıllar çıktık ve beni resmen delirtti sinir hastası yaptı. şimdi çok çabuk sinirlenen bağıran bi insanım hala atamadım üstümden o agresifliği.şu an melek gbi bi insanla beraberim onu bile delirtebiliyorum bazen.aslında senin eşinin psikolağa gitmeye ihtiyacı var çünkü bu resmen hastalık bence sen o gelip de özür dilemeden yaptıklarından pişman olmadan geri dönme tedavi görsün ömür boyu öyle hayat gçmez Allah yardımcın olsun

Bakın, inanın kimsenin evliliği mükemmel değildir, ki
eşim harika bir insandır ama bana göre onun da yanlışları var kimi zaman beni çok huzursuz edebiliyor
buna rağmen ben ne yaparsam yapayım beni çok sevdiği için arkasında bırakmaz,
İşine gelirse bir evlilikte olamaz ki oyun mu bu?
Siz hiç 3 ay içerisinde konuşmadınız mı?
Eşinizin ailesi görüşmeye gelmedi mi?
Yani bu sebeple sinirlenip giden birisi için 3 ay tabiri caizse " burnu sürtsün " dedirtilmez.
Siz sebepsiz yere de gitmemişsiniz, sizin bu duruma gelmeniz de sadece sizin hatanızın sonucu değil.

eşim annemle babamla tel de konustu.bizi oraya yemege davet ettiler.biz de gitmedik tabi.onlar gelmediler.

pöff aynı benim eski sevgilim canım ya:1: dışarda esorfman bile giydirmezdi hatlarım belli oluomuş, göğüs çatalım görünüyosa eve yollayıp kıyafetimi değiştirdi ki hiç öyle dekolte giyinen bi insan değilim kendi abartması... mesela buluştuk ben eve dönücem eve gitme süremi hesaplardı eğer o sürede eve gidemememişsem kavga, telefonum meşgul çıkmış kavga, kontörüm niye bitmiş kavga.ben onunla tanışmadan önce gayet sessiz sakin bi insandım.biz uzun yıllar çıktık ve beni resmen delirtti sinir hastası yaptı. şimdi çok çabuk sinirlenen bağıran bi insanım hala atamadım üstümden o agresifliği.şu an melek gbi bi insanla beraberim onu bile delirtebiliyorum bazen.aslında senin eşinin psikolağa gitmeye ihtiyacı var çünkü bu resmen hastalık bence sen o gelip de özür dilemeden yaptıklarından pişman olmadan geri dönme tedavi görsün ömür boyu öyle hayat gçmez Allah yardımcın olsun

canım o kadar komik bir durum ki ben gidiyorum suan psikologa.bide ben kitleniyorum.elimi yumruk yapıp kafama kafama vuruyorum.allah kimsenin basına vermesin

canım o kadar komik bir durum ki ben gidiyorum suan psikologa.bide ben kitleniyorum.elimi yumruk yapıp kafama kafama vuruyorum.allah kimsenin basına vermesin

eşim annemle babamla tel de konustu.bizi oraya yemege davet ettiler.biz de gitmedik tabi.onlar gelmediler.

Bu da ayrı bir saçmalık barıştırmak istiyorlarsa yemeğemi davet edilir.
Çıkar gelirler gelinlerini oğullarını alırlar karşılarına kızım oğlum neden böyle oldu hadi kapatalım bu sorunları yuvanızı yıkmayın kızım sende evine dön denir o neymiş öyle yemeğe çağırmışlar gitmemişler diye gelmemişler. Ailece küsmeye meraklı sanırım bunlar. Biraz sert olduysa kusura bakma ama eşini bu denli kıskanan bir adam nasıl olur da 3 ay aramaz sormaz aklım almıyor!

yanlış mı anladım, yoksa wcye gitmek için kendisinden izin almanızı mı istiyor cidden?

canım evin içinde degil tabi.bir gün ailece bir cay bahcesine gitmiştik ablam da cok sıkıstı.tuvalete gitmek için ayaga kalktık.sordu hayırdır nereye diye bizle wc ye dedik ablamla.bu arada ablam hamile.acil gitmemiz lazım.sonra bir surat bir surat 2 günümü zehir etti bana.otururken söyleyip öyle ayaklanmam gerekiyormuş

Bu da ayrı bir saçmalık barıştırmak istiyorlarsa yemeğemi davet edilir.
Çıkar gelirler gelinlerini oğullarını alırlar karşılarına kızım oğlum neden böyle oldu hadi kapatalım bu sorunları yuvanızı yıkmayın kızım sende evine dön denir o neymiş öyle yemeğe çağırmışlar gitmemişler diye gelmemişler. Ailece küsmeye meraklı sanırım bunlar. Biraz sert olduysa kusura bakma ama eşini bu denli kıskanan bir adam nasıl olur da 3 ay aramaz sormaz aklım almıyor!

canım bizede aynen cok sacma geliyor yasadıklarımız.bizi yemege cagırdılar düşünebiliyormusun.gitmeyincede suclu biz oluyoruz.gitmedik diye.benim de 3 ay aramaması sasırtıyor.seviyorda.bosanma taraftarı degilim diyor babama.yasadıklarıma inanamıyorum.inanki

canım bizede aynen cok sacma geliyor yasadıklarımız.bizi yemege cagırdılar düşünebiliyormusun.gitmeyincede suclu biz oluyoruz.gitmedik diye.benim de 3 ay aramaması sasırtıyor.seviyorda.bosanma taraftarı degilim diyor babama.yasadıklarıma inanamıyorum.inanki

Önceki yorumlarımdan birindede yazdım dikkatini çektimi bilmiyorum ama bence eşini ara ve bu işi bir sona vardıralım de.
Sona vardıralım derken ille boşanmak değil eve mi döneceksiniz yoksa tamamen mi bitireceksiniz karar verin. Hem böyle birşey dinen de günah hemde yazık sizede ...
Allah yardımcınız olsun...

Önceki yorumlarımdan birindede yazdım dikkatini çektimi bilmiyorum ama bence eşini ara ve bu işi bir sona vardıralım de.
Sona vardıralım derken ille boşanmak değil eve mi döneceksiniz yoksa tamamen mi bitireceksiniz karar verin. Hem böyle birşey dinen de günah hemde yazık sizede ...
Allah yardımcınız olsun...

haklısın canım bizim ailelerde iş yok.bıraktılar bizi kendi halimize kendiniz halledin dermişcesine.konusmamız lazım.cok sagol canm fikirlerin için.cok sagol

haklısın canım bizim ailelerde iş yok.bıraktılar bizi kendi halimize kendiniz halledin dermişcesine.konusmamız lazım.cok sagol canm fikirlerin için.cok sagol

Rica ederim canım ne demek inşallah yuvanız dağılmaz madem sadece kıskançlık inşallah aşarsınız bu sorunuzu bence hemen arayın eşinizi beklemeyin yeterince beklemişsiniz zaten...

yerinde olsaydım taviz vermezdim.arkadaşların dediği gibi kıskanç insan 3 ay boyunca mutlaka bi hamlede bulunur.insan 7sinde neyse 70inde de odur lafı çok doğru.ya çekeceksin yada katlanacak...

eğer ayrılmayı düşünmüyorsan kötü yanlarını törpülemeli bunun içinde kararında sabit olmalısın.kendi kendine gitme.o seni yollamadı ama onun yüzünden gittin bunu anlamalı...

evet o da bana derdi ki bi doktora git çok sinirlisin tedaviye ihtiyacın var bigün çağırcam ambulansı seni götürsünler hastaneye yatırsınlar:60:böyle insanlar kendi durumlarının ve karşısındakini ne kadar yıprattığının hiç farkında olmuyorlar herhalde.yada çok seviyorum ondan kıskanıyorum bahanesinin arkasına sığınıyorlar ama bu kadarı artık hastalık boyutunda.eşin de tedavi olmuyorsa kendini daha fazla yıpratma zaten şimdiden yeterince yıpranmışsın henüz 22 yaşındasın belki dayanmak şu an daha kolay ama 40 yaşındaki halini düşünemiyorum

Back
X