- Konu Sahibi Beautician1
-
Tuvalete gitmek için bile kendisinden izin alınmasını talep eden adamı kaçırmamak için mi meydanı boş bırakmasın?
canım eşinin yaşının 30 olduğunu söylemişsin ya, biz kadınlar genelde yaşımızdan daha olgun davranırız çoğu zaman ve erkeklerinde bir çoğu kaç yaşında olursa olsun çocuk gibi davranırlar. bir evlilikte dayak, kumar, çapkınlık vs. sadece bunlar en kötüsü değildir. iletişim problemi ve bunun daha ilerisi psikolojik sorunlarda çok önemli bir konudur. anlattığın şeylere dayanamaman çok normal ama bunlardan dolayı evini terketmen de bi o kadar yanlış gibi geldi sanki bana. mesela eşinin yaptıklarını anlatmışsın ama peki eşin sana karşı mesela bu anormal cümleleri kurarken sen ne cevap veriyordun bende bunu merak ediyorum. psikiyatriste gidiyormuşsun içine mi kapandın bu yaşadıklarından dolayı yoksa agresifleştin mi tam tersine? acaba eşinle anlattığın diyalogların herhangi birini yaşarken kendini savunabiliyor musun yoksa sessiz kalıp içine mi atıyorsun? bunları sordum çünkü eşinde sana karşı olan yanlış davranışlar olduğu kesin de sende de bu durumlarda kendini ifade edebilme sorunu olabilir çünkü 3 aylık bir sürede gurur da yapmış olsan bir adım dahi atmaman da normal bir durum değil. yani bu işin bir çözüme kavuşmasını istiyorsan aramalısın eşini oturup konuşmalısın bir terapiste gitmeyi teklif edebilirsin en azından ki en azından eşinle yapacağın bir buluşma onun sana olan tavırlarını da gözlemleme fırsatı verir sana seninde kafanda birşeyler şekillenir geleceğinizle ilgili. ayrıca aileler arasında da çok büyük bir kopukluk olduğu da kesin bir kaynana evliliği çalkantı da olan oğlu için hiç mi gelinini aramaz, sormaz gidip görmez sorunları dinlemez ne oldu kızım demez yani o da çok tuhaf. bir yandan senin ailen mesela babanla bu konuyu konuşmuyor musunuz? sana sormuyor mu kızım 3 aydır bizimlesin peki bu işin sonu ne olacak ne yapmayı düşünüyorsun diye? neyse çok fazla konuştum ben ama şunu da söyliyim sen yine de ne olursa olsun kendine de bu kadar yüklenip harap etme daha 22 yaşındasın yıpranma daha şimdiden umarım yakın zamanda en doğru kararı verip ona göre bir adım atarsın.
evlilikte aşkta sevgide gurur yoktur siz 1siniz artık beraber alacaksınız kararları berabr uygulayacaksınız.eğer biryere gidyorsanız elbetteki eşinize söyleyeceksiniz nerede olduğunuzu bilmeye hakkı var diye düşünüyorum.eşiniz sizden habersiz bir yerlere gitse siz ne düşünürdünüz.bence evi terkettiğinize göre eve sizin dönmeniz gerekir.3 ay çok uzun bir süre bence seviyorsanız daha fazla beklemeyin erkekleri başıboş bırakmaya gelmez..hemen eşyalarınızı toparlayın ve eve dönün bir dahada evi terketmeyin.bu tarz meselelride büyütmeyin söyleseniz eşinize şuraya gidiyorum diye incileriniz dökülmez merak etmeyin..bu kadar zamanlık birlikteliğiniz varmış eşinizin neye kızıp küstüğünü öğrenmiş olmanız gerekir ona göre davranın.yaşınız daha ufak aldığınız kararlar şuan size çok doğru geliyor ve fevri hızlı davranıyorsunuz yaşınız gereği buda normal.ama abla tavsiyesi beklemeden evinize dönün evliliğinizi bitirmeyin.daha yaşayacağınız çok güzel günler var.koz vermek falan ne demek kimse kimseye koz vermez öyle düşünmeyin..Allah hzurunuzu mutluluğunuzu beraberliğinizi tekrar kazanıp kaybetmemnizi nasip etsin..sevgiyle kalın
canım eşim evden cıkmadan önce aramamı istiyor.tamam ok bende yapıyorum.sorun yasamamak için.birgün annemlere gidicektim.eşime aksamdan söyledim.tamam dedi.bende ertesi gün hazırlandım.evdede çöpler birikmiş.indim asagıya çöpleri attım.elimi ıslak mendille sildim.eşimi aradım ben cıktım diye.nerdesin dedi.apartmanın önündeyim dedim.neden cıkmadan önce aramadın dedi.çöpü attım o yüzden dedim.hayatım ne farkeder allah askına apartmanın önündeyim dedim yok adam anlamıyo.yüzüme teli kapattı.ben annemlere gittim adam aramıyo beni.ortada fol yok yumurta yok.ona hayatım ne farkeder ha evin içindeyken aramısım ha apartmanın önünden diyorum.cok sey mi istiyorum senden diyo.simdi sen söyle daha ne yapabilirim ki.kayınvalideme gelince beni cok aradı kızım yapma etme diye ama ben esimin aramasını istiyorum.bana deger verdigini görmek istiyorum.ben kötü bir insan degilim.hep onun kurallarına göre yasıyorum yoksa 2 sene sürmezdi.bazen cok ama cok sacmalıyor bende sinir krizi geciriyorum
Tabiki kötü bir insan değilsindir canım üzülmekte bu şekilde isyan etmekte de haklısın. dediğin gibi ne farkeder evin içinden veya apartman önünden. ikisi aynı şey sen annenlere kadar gidipte ben annemlerdeyim dememişsin ki. ama şimdi öncelikle düşünüp bir karar vermelisin çünkü hayatının bi yerden devam etmesi gerekiyo bu durumdayken de bu pek mümkün değil yani normal bi yaşam sürmek umarım herşey en kısa zamanda senin istediğin gibi şekillenir
haklısın canım ama malesef onu oldugu gibi kabul etmem gerekiyor...dönersem bunu kabullenip dönmem gerekicek.zaten oda ben buyum diyor bana...
Her ne karar verirsen ver umarım çok çok mutlu olursun ve herşey yolunda gider. herşeyin hayırlısı tatlım :80:
Analadığım kadarıla eşiniz çok duygusual çok sahiplenici ve biraz da endişeli.
Her kadının isteyecebir tip sürekli merak ediyor sizinle ilgielniyor..
Bunu bulamayan kadınlar var.
Biraz şükretmeyi öğrenin ve nazlı şımarık bir çocuk gibi olacağınıza hep eşinizi anlamaya ona değer vermeye çalışan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?