Evliligim bitti mi?

Gelincik88

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
362
260
103
37
Arkadaslar iyi degilim.
Kocamla hep aileler yüzünden tartistik bugüne kadar....
Seviyoruz sayiyoruz birbirimizi, hep toparlanmayi basardik!
Artik 1 yasinda bir kizimiz var...herseyimiz.
Sorun su kocami ailesi hep kullanmis Bütün gel git islerinde. Ablasinin eli ayagi annesinin eli ayagi olmus. Evlendikten sonra hala onlar sankI ilk sirada ben onlardan kalan siralar yerlerde...
Bunu defalarca söyledim anlattim önce hep sert tepkiler verdi sonra anladi...
Suan kötü hissediyorum sanirim o taraf yine agir basmaya basladi beni azarliyor, hep uyumak istiyor. Sohbet etmiyor.
Disim agriyo benim 2-3 haftadir dün malesef cektiler...ve bugün cok asiri bir agri tekrar basladi.
Ben iyi olmadigim icin yemek yapmak istedi sagolsun... bense agridan kivraniyorum... nöbetci doktoru ara diyor bir yandan bir yandan is yapiyor kizimda agliyor. Yanima gelip kizi sakinlestirmiyor bense Telefonda agrilar icinde ugrasioyrum askim bi al cocugu askim derken bagirdim bi almadin diye.
Oda sanki bi is yapiyosun nazinda hic biseyinee cekilmiyo cekemicem seni dedi. Bende cocugumu aldim sinirle aramadimda odaya gectim agliyorum hem agridam hem zoruma gitti.
Defalarca ara dedi aramadim.
Sonra dayanamayip aradim
Gittik doktora ama ikimizin agzinida bicak acmiyo...
Ilgilenmiyor benimle bu laflar benim zoruma gidiyo. Evet doktora götürdü ama ne konusma ne sohbet nede bir iyi gelecek söz anltabiliyormuyum.
Kocam degilde komsunun akrabasi iyilik yapiyo sanki...
Anlatabildim mi bilmiyorum ama iyi seyler hissetmiyorum...
Bana yardim edin ne yapmam lazim bunun üzerine nasil davranmam lazim

Ailesiyle sıkı bağları olan biriyle evlendiyseniz öncelikle onu burdan vurmamalısınız
Onlara yaptığı şeyleri yüzüne vurmayın yani
Bu sadece evliliği yıpratır
Dişe gelince
Hayatım yemeği bırak da bi gel kızı al arıyım bende deseydiniz
Gelip almadı diyorsunuz da siz de alıp götürmemişsiniz yanına
Adam yemekle uğraşıyor
Hadi aradım gidelim deseydiniz sorunsuz gidip gelirdiniz
Yani durumu siz zorlaştırmışsınız

Naz oranını düşürmeniz gerekiyor.
Unutmayın o da akşama kadar çalışıp yoruluyor.
Ailesi ile araya mesafeyi kendin için koymayı dene.
Kendi ne yapıyorsa yapsın.
Ailesiyle artik mesafeliyim. Evet suan tam o noktadayiz söylenecekler söylendi kendi haline biraktim ailesi konusunda. Durusumdan vazgecmiyorum ama.
Canim cocugu almak telefonda konusurken naz mi?

Ailesiyle artik mesafeliyim. Evet suan tam o noktadayiz söylenecekler söylendi kendi haline biraktim ailesi konusunda. Durusumdan vazgecmiyorum ama.
Adam is yaparken cocugu al diye bagırmak naz

Adam is yaparken cocugu al diye bagırmak naz
Hmm ben yanlis anlatiyorum o zaman kendimi...
Ben ona farkli davranirdim belki onu bekledim kocamdan. Ben isi gücü birakip biyeri agriyosa ilk ince ona derman bulmaya calisirim. Benim yerime oda arayabilirdi mesela... ama dediginizi dikkate aliyorum düsüncem uzun uzun

olur öyle çokta şey yapmayın
bide valla ben bu kadar naz çekmem
evlâdım olsa çekmem
ya bune ya adam kaç defa doktoru ara demiş doktora götürmüş yemek yapmış
yanı ne bekliyorsunuz ki daha
sizi baştan yaratmasını mı
evliliğin bitmemiş ama bu kaprislerle bilemiyorum

Ben ona farkli davranirdim belki onu bekledim kocamdan. Ben isi gücü birakip biyeri agriyosa ilk ince ona derman bulmaya calisirim. Benim yerime oda arayabilirdi mesela... ama dediginizi dikkate aliyorum düsüncem uzun uzun
Tamam Hanımefendi cıgım de adam da size yarasın diye yardım olsun diye ıs yapıyor o an. Yan gelip yatsa haklısın, e yatmıyor ama.

E adam bir yandan iş yapıyormuş, hani tv izliyor, oyun oynuyor desen haklisin da,
Bir telefonda konuşmak ne kadar zor?
Alın kızı kucağınıza konuşun, oldu bitti.
Yada koyun önüne oyuncak, olmadi goturun banyoya acin muslugu oynasın suyla, konuşun. Neyi seviyorsa işte.
Neyse yada siz bana bakmayın, genelde kimseye minnet etmedigim için böyle beklentilerim de olmuyor.

Erkekler ağrı sızı olayından bi haber.
Aldı mi çocuğu?
hayır.
sonuç olarak sinir harbi yaşattı.
o yüzden onlara tenezzül etmemek gerekir.

Niye inatlaştığınızı gerçekten anlamadım çok gereksiz olmuş. Kendinize zarar diş ağrısıyla oturacak mıydınız saatlerce sırf kocanıza tavır olsun diye? Eşiniz boş oturuyor olsa neyse ama onunda elinde iş var belli ki bırakamıyor. Ankesörlü telefondan konuşmadığınız varsayıyorum kızınızı siz de alıp kucağınıza eşinizin yanına götürebilirdiniz.
Aile konusuna gelince eşiniz eskiden beri böyleymiş. Böyle alışmış, böyle yetişmiş. Siz onu böyle kabul edip, görüp, tanıyıp evlenmişsiniz. İnsanlar değişmezler

olur öyle çokta şey yapmayın
bide valla ben bu kadar naz çekmem
evlâdım olsa çekmem
ya bune ya adam kaç defa doktoru ara demiş doktora götürmüş yemek yapmış
yanı ne bekliyorsunuz ki daha
sizi baştan yaratmasını mı
evliliğin bitmemiş ama bu kaprislerle bilemiyorum
Ne mi bekliyorum?
O telefonla ya kendisi arasin yada cocuga bi ceeee desin. Onlarida gec bu kadar agrimasi normal mi desin veya ne bilim bi yorum yapsin gececek desin veya gecmez doktora gitmeden desin. Konussun yani

Eşiniz size yardımcı olmaya çalışmış zaten.Kusura bakmayın ama adam yemek yaparken "çocuğu al" diye bağırmanız çok sinir bozucu. Arayıp altı üstü bir randevu alacaksınız. Eşinizi haklı buldum fazla nazlısınız.Ayrıca konu başlığı da çok alakasız olmuş.

Bu arada konu sahıbı hanfendıcıgım, dislerim yapıldı gecen sene oyle böyle degıl. Dolgular kanallar, cekılenler, cekılenlerın yerine takılanlar, agzına sokulan les kokulu kalıplar uyusan agzım dudaklarım bazen gırtlagım. Uyusma gecınce cektıgım agrılar, bır ben bilirim bir allah. 5 ay surdu bu böyle.
Eve gelip sıcak su torbama sarılıp agladım cogu zaman.
Niye?
Cunku bir kocam bile yok 😥

E adam bir yandan iş yapıyormuş, hani tv izliyor, oyun oynuyor desen haklisin da,
Bir telefonda konuşmak ne kadar zor?
Alın kızı kucağınıza konuşun, oldu bitti.
Yada koyun önüne oyuncak, olmadi goturun banyoya acin muslugu oynasın suyla, konuşun. Neyi seviyorsa işte.
Neyse yada siz bana bakmayın, genelde kimseye minnet etmedigim için böyle beklentilerim de olmuyor.
Ne yapsam durmadi gercekten resmen yapisti yavrum bana o an :(

Ee adam neye kostursun, yemegemi, çoçugami, doktor randevusunami? Yani evet agri içinde olmak zor fakat abartmamak gerek.

Iletisim sorununuz var. Ve olaylari çok fazla uzatiyorsun. Bu sekilde ikinizde birbirinizden uzaklasirsiniz.

Ve bu konuda esin, ailesine düskün olmasini niye anlattin onu anlamdim. Yasanan olay ile, ana kuzusu olmasi arasinda hiçbir bag yok.

Back
X