Evliligim bitti mi?

Bu arada konu sahıbı hanfendıcıgım, dislerim yapıldı gecen sene oyle böyle degıl. Dolgular kanallar, cekılenler, cekılenlerın yerine takılanlar, agzına sokulan les kokulu kalıplar uyusan agzım dudaklarım bazen gırtlagım. Uyusma gecınce cektıgım agrılar, bır ben bilirim bir allah. 5 ay surdu bu böyle.
Eve gelip sıcak su torbama sarılıp agladım cogu zaman.
Niye?
Cunku bir kocam bile yok 😥
Cok gecmis olsun..
Cok zor gercekten..

Cok sukur gectı, ınsallah Sızınde gecer.
Size is yapan yardım eden, doktora goturen Kocanıza tesekkur edin.. agrılar yuzunden alıngansınız boyle dusunun kendinizi dızgınleyın. Tartismayin bos yere.

az önce tesekkür ettim o an neler hissettigimide söyledim özürde diledim.
Sanirim ben suraya takildim onun herhangi biyeri agridiginda inanin ilk önce onun icin care ariyorum herseyi birakip onu bekledim.

Diş ağrısıyla eşinizin ailesinin-eski meselelerin ilgisini anlayamadım.
Basit bir tartışma-anlaşmazlık nedeniyle evliliğim bitiyor mu? Diye düşünmeyi de anlamadım.
Dişim ağrıyorsa eşimin aramasını beklemem.
Eşime kızıp o ağrıyla da oturmam.
Sanki ağrının verdiği sıkıntıyla fazla hassas ve beklentili yaklaşmışsınız.
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

Sanirim ben suraya takildim onun herhangi biyeri agridiginda inanin ilk önce onun icin care ariyorum herseyi birakip onu bekledim.

Buda iyi birsey degil ki. Grip, ölümcül bir hastalik degil. Arti sen onun esisin, annesi degil.

Yani karsinda yetiskin bir adam var, bebek yok.

Evet, bir çay, kahve, çorba yaparsin. Nasil oldun? diye sorarsin, fakat akan sular durarcasina hareket etmekte dogru degil bence. Kendini hiçbir zaman fazla kaptirtma ve kullandirtma.

Yoksa gördügün gibi bos yere fazla beklentiye giriyorsun.

Erkekler bizim gibi ince fikirli degıl. Biz kadınlar yaradılış olarak narınız zaten. Annelik kadına bosuna verilmemiş 😊 cok iyi yapmissın mutlu olun hep♥️

Hmm ben yanlis anlatiyorum o zaman kendimi...
Ben ona farkli davranirdim belki onu bekledim kocamdan. Ben isi gücü birakip biyeri agriyosa ilk ince ona derman bulmaya calisirim. Benim yerime oda arayabilirdi mesela... ama dediginizi dikkate aliyorum düsüncem uzun uzun

İyi de o, siz değilsiniz. Erkek sonuçta eşiniz, çözüm odaklı yaklaşıyor. size de gayet somut bi şekilde yardımcı olmuş. Siz de bi zahmet kendinizi önemseyip bi doktoru arasaydınız. Onu bile yapmak için çok fazla naz etmişsiniz. Bence eşiniz haksız da değil, eğer her konuda böyle davranıyorsanız eşinize de kolay gelsin.

Diş ağrısıyla eşinizin ailesinin-eski meselelerin ilgisini anlayamadım.
Basit bir tartışma-anlaşmazlık nedeniyle evliliğim bitiyor mu? Diye düşünmeyi de anlamadım.
Dişim ağrıyorsa eşimin aramasını beklemem.
Eşime kızıp o ağrıyla da oturmam.
Sanki ağrının verdiği sıkıntıyla fazla hassas ve beklentili yaklaşmışsınız.
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Evet belki sirf bu konuya bakinca baglanti yok haklisiniz.
Ben esimin genel ilgisiz ve özensiz olmasindan sikayetciyim.
Ama konu ailesi olunca ilgili ve özenli biri olabiliyor. Bize gelince daha dogrusu bana gelince olamiyor. Ben buraya cok takildigim icin evlilik bitti mi bitecek milere girdim.
Basit bir tarTisma nedeniyle degil ama durum hep bôyle veya benzer sekilde olunca insan düsünüyor.
Ama umuyorum ki sacmaliyorum ve öyle bisey yok

Bence esinizin doktoru aramasi gerekirdi.o agriyla,doktora telefonda bende laf anlatmaya ugrasamazdim.
Size defalarca ara diyecegine kendisi arasaymis

Fazla naz aşık usandirir derler. Adam yan gelip yatmamış size yardımcı olmak için yemek yapmış siz çocuğu alın diye bağırıyorsunuz hangisini yapsın? Ilgisiz değil size arayın gidelim demiş kaç kere tekrar etmiş. Çabasız da değil.

Arkadaslar iyi degilim.
Kocamla hep aileler yüzünden tartistik bugüne kadar....
Seviyoruz sayiyoruz birbirimizi, hep toparlanmayi basardik!
Artik 1 yasinda bir kizimiz var...herseyimiz.
Sorun su kocami ailesi hep kullanmis Bütün gel git islerinde. Ablasinin eli ayagi annesinin eli ayagi olmus. Evlendikten sonra hala onlar sankI ilk sirada ben onlardan kalan siralar yerlerde...
Bunu defalarca söyledim anlattim önce hep sert tepkiler verdi sonra anladi...
Suan kötü hissediyorum sanirim o taraf yine agir basmaya basladi beni azarliyor, hep uyumak istiyor. Sohbet etmiyor.
Disim agriyo benim 2-3 haftadir dün malesef cektiler...ve bugün cok asiri bir agri tekrar basladi.
Ben iyi olmadigim icin yemek yapmak istedi sagolsun... bense agridan kivraniyorum... nöbetci doktoru ara diyor bir yandan bir yandan is yapiyor kizimda agliyor. Yanima gelip kizi sakinlestirmiyor bense Telefonda agrilar icinde ugrasioyrum askim bi al cocugu askim derken bagirdim bi almadin diye.
Oda sanki bi is yapiyosun nazinda hic biseyinee cekilmiyo cekemicem seni dedi. Bende cocugumu aldim sinirle aramadimda odaya gectim agliyorum hem agridam hem zoruma gitti.
Defalarca ara dedi aramadim.
Sonra dayanamayip aradim
Gittik doktora ama ikimizin agzinida bicak acmiyo...
Ilgilenmiyor benimle bu laflar benim zoruma gidiyo. Evet doktora götürdü ama ne konusma ne sohbet nede bir iyi gelecek söz anltabiliyormuyum.
Kocam degilde komsunun akrabasi iyilik yapiyo sanki...
Anlatabildim mi bilmiyorum ama iyi seyler hissetmiyorum...
Bana yardim edin ne yapmam lazim bunun üzerine nasil davranmam lazim
sinir haliylr olmustr sakinlesince birinz altan alin konusun ortada bir sorun yok. bak canim digelim esin senin ailenle gorusmeni istemesin rahatsiz olsun gitme gelme desin tepkin ne olur bir taraftanda onu da dusun tamam esin o senin ama ailside var onun tioko senin ki gibi

Ikiniz de yoktan yere germissiniz birbirinizi. Evdeki negatif elektrik cocuga da yansimis olmali ki aglamis durmadan. Bunun icin bosanilmaz. Ortada cozumsuz bir durum yok. Konusarak, tatli dille tekrar eskisi gibi olabilirsiniz. Hayat kisa. Birbirinize zehir etmeyin, tadini cikarin.

Diş ağrısı çok zordur, acı içinde kıvranan birini görürken diğer tarafın yemek derdine düşmesi garip bence. Sizin için nöbetçi doktor araması gereken kişi eşiniz olmalı o esnada, hiç kapris göremedim bu olayda.

bizim ailemizde annemin abimin her isine elimden geldigimce ben kostum hala bir islerinin halledilmesi gerektiginde beni ararlar ben kendimi hic kullanilmiş gibi hissetmiyorum insan kardesini oglunu kizini yardima ihtiyac duydugunda aramayacaksa kimi arayacak ??
sizin hataniz esimi kullaniyolar bakisi esim boyle dusunse bende bunalirim zamanla esime karsi tepkim degisir
dis konusunda esiniz nobetci dr u en azindan kendisi arayabilirdi yada sizi alip hastaneye aramadan goturebilirdi bunu yapmak yerine size buyurmayi tercih etmis ailesine kosmus ama sizin icin kilini kipirdatmamis gibi olmus sizde buna takilmissiniz sanirim herseye kosan bana neden kosamadi diye burda hatali olan esinizin ailesi degil kendisi maalesef

Niye doktoru ara ara diyip duruyor da kendisi aramiyor?
telefonu mu yok eli mi yok yoksa dili mi yok?
ben sizi naz yapiyor falan gormedim valla, adam elinin ucuyla iyilik yapiyor o da kendi karnini doyurmak icin
Karin hasta arasana doktoru kadina kirk kere ara diyecegine

Back
X