Siz yapabileceğinizi elinizden geldiğince yapın gerisini de boşverin karı koca bu tür şeyler için birbirinizi üzmeyin değmez.selamlar kızlar. Öncelikle uzuun zamandır üye olduğumu ancak buraya ilk kez konu açtığımı söylemek istiyorum. Benim derdim daha çok kendimle ilgili. Ben çok el bebel gül bebek büyümüş biriyim yani okuldu dersti pek bi işin ucundan tutmadım tutmamıda istemedi ailem. Şımarık asla değilim ama rahatıma düşkün bir insanım malesef. 2 senelik evliyim ama bu süreçtede ev işleri olsun misafir ağırlama olsun alışamıyorum bir türlü misafir gelcekse aşırı gergin oluyorum yanlış eksik bişey olcakmış gibi sonrasındada eşimle hep tartışıyoruz oda sağolsun hiç alttan almıyor olsu büyüyorda büyüyor. Bu durumu nasıl aşabilirim ne yapmam gerek kızlar bir akıl verin bana nolur
Bizde daha çocukta yok şimdi böyleyse olunca nasıl olacak düşünmesi bile korkutuyor :)Esinle konus istersen sen boyle yaptikca panikliyorum de. Bende de bebegimiz dogdugunda olmuştu boyle . o agladikca esim bana bagriodu ben ona bagriodum ikimizde mal mal bagrioduk panikten :))))
Bak misafir gelecegi zaman kendin plan yap once su sonra bu sonra bu diye.esin konusmaya baslayinca da ben planimi yaptim de karistidma isind.cok bikiosan kendin yap de sussun otursun kadin işine karışmasınBizde daha çocukta yok şimdi böyleyse olunca nasıl olacak düşünmesi bile korkutuyor :)
büyütülmemesi gereken bir konu onunda farkındayım ama aşamadık bir türlü misafir sorununu.
2 sene olmuş alışmanız lazım artık.. el yatkınlığınız tecrübeyle kazanılacak bir şey.. ilk yemeklerim fena değildi ama yaptıkça döktürmeye başladım.. eşim annemden güzel yapıyosun elin çok lezzetli çok şanslıyım der.. ama hergün bi şeyler yapardım denerdim.. emek verdiğiniz zaman her şeyi yaparsınız..selamlar kızlar. Öncelikle uzuun zamandır üye olduğumu ancak buraya ilk kez konu açtığımı söylemek istiyorum. Benim derdim daha çok kendimle ilgili. Ben çok el bebel gül bebek büyümüş biriyim yani okuldu dersti pek bi işin ucundan tutmadım tutmamıda istemedi ailem. Şımarık asla değilim ama rahatıma düşkün bir insanım malesef. 2 senelik evliyim ama bu süreçtede ev işleri olsun misafir ağırlama olsun alışamıyorum bir türlü misafir gelcekse aşırı gergin oluyorum yanlış eksik bişey olcakmış gibi sonrasındada eşimle hep tartışıyoruz oda sağolsun hiç alttan almıyor olsu büyüyorda büyüyor. Bu durumu nasıl aşabilirim ne yapmam gerek kızlar bir akıl verin bana nolur
selamlar kızlar. Öncelikle uzuun zamandır üye olduğumu ancak buraya ilk kez konu açtığımı söylemek istiyorum. Benim derdim daha çok kendimle ilgili. Ben çok el bebel gül bebek büyümüş biriyim yani okuldu dersti pek bi işin ucundan tutmadım tutmamıda istemedi ailem. Şımarık asla değilim ama rahatıma düşkün bir insanım malesef. 2 senelik evliyim ama bu süreçtede ev işleri olsun misafir ağırlama olsun alışamıyorum bir türlü misafir gelcekse aşırı gergin oluyorum yanlış eksik bişey olcakmış gibi sonrasındada eşimle hep tartışıyoruz oda sağolsun hiç alttan almıyor olsu büyüyorda büyüyor. Bu durumu nasıl aşabilirim ne yapmam gerek kızlar bir akıl verin bana nolur
Bende bekarken elimi ev isine surmedim desem yeridir. Evlenince yemek filan biraz biraz basladim. Bende 2senelik evliyim neredeyse.
Misafirin nesine panik oluyorsun ki? Yemek yapmak mi panik ediyor nedir mesela?
Ben umursamam acikcasi hersey mukemmel olcak diye bisey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?