• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim iyi gitmiyor

lütfen bana yardım edin çok kötüyüm bunalımdayım içim daralıyor konuşacak dertleşecek kimsem yok 1 yıl 6 ay oldu evleneli şu son 3 aydır evliliğim kabusa döndü eşim beni çok seviyor üzerime titriyor bensiz hiç bir şey yapmıyordu şimdi tam tersi benden kaçıyo birlikte vakit geçirmek istemiyo 5 vakit arardı işteyken şimdi aramıyor hepsinini suçlusu benim çenemi tutamıyorum çok ağlıyorum ufak tefek şeylere kırılıyorum bu huyumu sevmiyorum ama eşim böyle davrandıkça beni yok saydıkça dahada hırçınlaşıyorum.

bu huy erkeklerin en nefret ettiği huy, kendimden biliyorum melek de olsanız bu hareketlerden sonra adamlar kaçıyorlar resmen. maalesef ben de öyleyim ve artık onun o halini görmemek ve gururumu incitmemek için, muhattap olmuyorum öyle zamanlarda, kırılsam da dile getirmiyorum, mevzuları uzatmıyorum, yada mesela dün akşam benimle tek kelime etmedi, eskiden olsa kavga ederdim ağlardım dün hiç sesimi çıkarmadım, bu tür durumları normal karşılamaya başladım. size tavsiyem siz de öyle yapın, her hareketini kendinize yormayın, sürekli ilgi beklemeyin, alıngan olmayın artık o szin eşiniz ve kendinize ait bir alan yaratın, gidin ayrı takılın ondan, cool olun biraz, ona muhtaç gibi davranmayın, ve en önemlisi lütfen onunla kavga etmeyin. şimdiden harekete geçersneiz eminim düzelecektir.

bu huy erkeklerin en nefret ettiği huy, kendimden biliyorum melek de olsanız bu hareketlerden sonra adamlar kaçıyorlar resmen. maalesef ben de öyleyim ve artık onun o halini görmemek ve gururumu incitmemek için, muhattap olmuyorum öyle zamanlarda, kırılsam da dile getirmiyorum, mevzuları uzatmıyorum, yada mesela dün akşam benimle tek kelime etmedi, eskiden olsa kavga ederdim ağlardım dün hiç sesimi çıkarmadım, bu tür durumları normal karşılamaya başladım. size tavsiyem siz de öyle yapın, her hareketini kendinize yormayın, sürekli ilgi beklemeyin, alıngan olmayın artık o szin eşiniz ve kendinize ait bir alan yaratın, gidin ayrı takılın ondan, cool olun biraz, ona muhtaç gibi davranmayın, ve en önemlisi lütfen onunla kavga etmeyin. şimdiden harekete geçersneiz eminim düzelecektir.
Dün akşam tavsiyelere göre hareket etmeye çalıştım ilk defa ağlamadım eşimde farketti ne güzel hep böyle olsan dedi. Her şey bende bitiyo biliyorum o yüzden arayışa koyuldum. Ben tek kaldıkça kendi kendimi dolduruyorum çok çabuk duygu değiştiriyorum kendimin böyle oduğumun bende yeni farkına vardım.

Dün akşam tavsiyelere göre hareket etmeye çalıştım ilk defa ağlamadım eşimde farketti ne güzel hep böyle olsan dedi. Her şey bende bitiyo biliyorum o yüzden arayışa koyuldum. Ben tek kaldıkça kendi kendimi dolduruyorum çok çabuk duygu değiştiriyorum kendimin böyle oduğumun bende yeni farkına vardım.

çok benziyorsunuz bana ama dediğim gibi tecrübe ile sabit aşkınızdan ölen adam sizden nefret etmeye başlıyor, sanırım onlara bu özellik çocukca geliyor, zayıf bir özellik gibi. karşılarında yetişkin bir kadın istiyorlar. her şeye küsen alınan, bıdı bıdı yapan kadın değil ve maalesef haklı da olsak bu özellik yüzünden hep haksısız.

kendinizi hiç doldurmayın, o sizin eşiniz, 2 günde sizden soğuyacak hali yok. biz daha 7 aylık evliyiz, bazı günlerimiz çok güzel geçiyor bazen hiç birbirimizle konuşmuyoruz bile. siz de böyle düşünün önünüzde koca bir ömür var, elbette ilk zamnlardaki kadar ilgili davrammayacak bunu beklemeyin.

kendinizi de fazla bunaltmayın, suçlamayın, bu da bizim yapımız ne yapalım elimizden geldiğince törpüleyeceğiz. en azından sorunun kaynağını biliyoruz.

Back
X