- Konu Sahibi ekscaliburx
lütfen bana yardım edin çok kötüyüm bunalımdayım içim daralıyor konuşacak dertleşecek kimsem yok 1 yıl 6 ay oldu evleneli şu son 3 aydır evliliğim kabusa döndü eşim beni çok seviyor üzerime titriyor bensiz hiç bir şey yapmıyordu şimdi tam tersi benden kaçıyo birlikte vakit geçirmek istemiyo 5 vakit arardı işteyken şimdi aramıyor hepsinini suçlusu benim çenemi tutamıyorum çok ağlıyorum ufak tefek şeylere kırılıyorum bu huyumu sevmiyorum ama eşim böyle davrandıkça beni yok saydıkça dahada hırçınlaşıyorum.
bu huy erkeklerin en nefret ettiği huy, kendimden biliyorum melek de olsanız bu hareketlerden sonra adamlar kaçıyorlar resmen. maalesef ben de öyleyim ve artık onun o halini görmemek ve gururumu incitmemek için, muhattap olmuyorum öyle zamanlarda, kırılsam da dile getirmiyorum, mevzuları uzatmıyorum, yada mesela dün akşam benimle tek kelime etmedi, eskiden olsa kavga ederdim ağlardım dün hiç sesimi çıkarmadım, bu tür durumları normal karşılamaya başladım. size tavsiyem siz de öyle yapın, her hareketini kendinize yormayın, sürekli ilgi beklemeyin, alıngan olmayın artık o szin eşiniz ve kendinize ait bir alan yaratın, gidin ayrı takılın ondan, cool olun biraz, ona muhtaç gibi davranmayın, ve en önemlisi lütfen onunla kavga etmeyin. şimdiden harekete geçersneiz eminim düzelecektir.