Canım çalışıyor musun bilmiyorum ama bence eşin ben bütün gün çalışıyorum karım bütün gün evde yapması gereken bi çocoğuna bakmak ona bile bakamıyor diye düşünmüş olabilir.Gerçek öylemidir?Tabi öyle olduğunu düşünmüyorum ama erkekler bizim kadar ince düşünemiyor.Onlara göre bir bayan ev hanımıysa tüm gün evde bi yemek arada bir de temizlik yapar falan.Onlar dünyanın sorumluluğunu yüklenmiştir omuzlarına geçim dertleri vardır vs.Ne olursa olsun yaptığını hiçbir şey affettirmez ama arada çocuk varsa tavrını koy fakat küslüğün dozunu kaçırma derim.Çocuğuyla hiç ilgilenmediğine göre kafasına göre kadını görevleri erkeğin görevleri diye bir ayrım yapmış olmalı.Sıkıntılı bir durum ama kurtarmak istiyorsan bu durumu ve eşini seviyorsan,ona güzel bir yemek hazırla biraz kendine bakım yap güzel bir akşam yemeğinden sonra onunla konuşmayı dene ama hemen konuya girme sadece olanların seni çok üzdüğünü dile getir neden yaptın diye sorma.Çünkü bunu kendi de bilmiyordur ve verdiği cevap senin acını dindirmicektir.Sen sadece çok kırıldığını bir daha böyle bir olay olursa bunu alttan alamayacağını ve tamir edilemez boyutlara götürebileceğini evliliğinizi belirt bence.Sonra olayı büyütmeden tatlıya bağlamaya çalış.1 kaç gün suyuna git hoşlandığı şeyleri yap sonra hiç baş başa tatil yapamadığınızı falan dile getir ya da seni başka neler rahatsız ediyorsa ama bunları gergin ortamlarda söyleme onun en mutlu olduğu neşeli olduğu anlarda dile getir. onu suçlar gibi de değil sadece sohbet havasında şöyle yapsak daha iyi olmaz mı yıllardır bu şekilde yapıyoruz bir değişikliğe nedersin şeklinde...İnsan kaybetmek çok kolay kuzum ama kazanmak zor madem bir evladın var onun hatrına mutlu bir aile ortamında büyümesi adına biraz sen çaba göster.En azından elimden geleni kendi adıma yaptım demenin iç huzurunu yaşarsın bir şey kaybetmezsin inan.Mutluluklar dilerim sana umarım yaralarını çabuk sararsın
canım eşim öğretmen şuan tatilde zaten çalıştığı dönemlerde de haftada 1,5 gün çalışıyordu. ben memurum haftanın beş günü çalışıyorum yemeğimi yapıyorum temizlik yetiştirebildiğim kadar çocuğa annem bakıyor. eşim gece yarılarına kadar televizyon izler öğlene kadar yatar. yıpranan o mu ben mi