Evet 26 kontrolum var bakicaklar.Doktora gitmedin mi? İnşallah yaşıyorsa diyorsun
Ben kalp hastasiyim ve doktorlar benim dogumum son ayina kadar beklemezler sanmiyorum. Onun icinde erken olmasi lazim benim esimde beni dogum yaparken yanliz birakmasini istemiyorum! Hassaslikla alakssi yok sonucta onunda cocugu canimBiraz hassassiniz yalniz,dugune dogumda gitmiyor neticede...
Evet tehlikeli ama doktorumu aradim ve beklememi söyledi.. aynen öyle bir hataya dustum 2012 beri taniyordum daha dogru taniyorum sanmissimÖncelikle kanama diyorsun çok tehlikeli değil mi :// adamı fazla tanımadan evlenmişsiniz ://
Gittin de o bile bile gitmek istiyor oraya belirtmeye unutmussum kalp hastasiyim ve benim dogumum icin doktorlar son aya kadar beklemezler. ! Buda ne zaman olur ne zaman olmaz bilinmiyor. Ve ailesi degil cocugu önce gelmesi lazim onun icin ben bile degil evladi !!Herşeyi ağladım da kardeşinin düğününe bırak da gitsin adam 7 aylık olsun sanki kaç gün kalacak 1 hafta da döner. Kocası göreve giden eşler var yıllarca tek başına üstesinden geliyor. İşleri zora koşmayın empati yapın
Ben de kalp hastasıyım ,bebişlerim erken geldi ..bir sıkıntı oluşmadı ,kontrollerimi hiç aksatmadim ama .. sen kanamadan bahsediyorsun. Bu çok tehlikeli ..eşinle göbek bağınız bir değil , gidip baktirman gerek ..Ben kalp hastasiyim ve doktorlar benim dogumum son ayina kadar beklemezler sanmiyorum. Onun icinde erken olmasi lazim benim esimde beni dogum yaparken yanliz birakmasini istemiyorum! Hassaslikla alakssi yok sonucta onunda cocugu canim
Gitsin tabikide sorun onun gidip gitmemesi degil. Ailesine duskun bir insan degildi hamile oldumu duyunca degisti ve birden ailesine daha duskun olduKardeşinin düğününe tabi ki gidecek.Bu ailesine düşkünlük demek değil ki.
Evet tehlikeli doktorumu aradim bekle dedi. Bekliyorum. Cok yiprandim gercekten 6 aylik evli olmama ragmen esim beni cok yipratti... ay gercektenmi kalp hastasimisin ben surekli endiseleniyorum kalbim dayanamazsa diye. Surekli bende gidiyorum kalp kontrollume ama inshallah iyi gider herseyBen de kalp hastasıyım ,bebişlerim erken geldi ..bir sıkıntı oluşmadı ,kontrollerimi hiç aksatmadim ama .. sen kanamadan bahsediyorsun. Bu çok tehlikeli ..eşinle göbek bağınız bir değil , gidip baktirman gerek ..
Ben kalp hastasiyim ve doktorlar benim dogumum son ayina kadar beklemezler sanmiyorum. Onun icinde erken olmasi lazim benim esimde beni dogum yaparken yanliz birakmasini istemiyorum! Hassaslikla alakssi yok sonucta onunda cocugu canim
Umarim herşey güzel olur senin ve bebisin için ..Evet tehlikeli doktorumu aradim bekle dedi. Bekliyorum. Cok yiprandim gercekten 6 aylik evli olmama ragmen esim beni cok yipratti... ay gercektenmi kalp hastasimisin ben surekli endiseleniyorum kalbim dayanamazsa diye. Surekli bende gidiyorum kalp kontrollume ama inshallah iyi gider hersey
Evliliginiz henuz cok yeni her ikinizinde birbirine alisma sureci var ve bu surec icinde hamilelik iliskinizi daha da zorlastirir.Siz oldugundan fazla hassas ve alingan bir hal alirsiniz karsi tarafda bu hassasiyeti algilayamaz ve simariklik olarak gorurse bu tip sorunlar yasarsiniz.Fazla beklentiye girmeden, empati kurarak ,rahatsizliginizi dramatize etmeden konusup uzlasabilirsiniz.Evlenince erkek ailesi bir anda kiymetli olur bunun nedenini emin olun hicbirimiz anlamiyoruz size esinizle ilimli sekilde hissettiklerinizi paylasmanizi onerebilirim.Sunu unutmayin siz farkli esiniz farkli bakis acilarina sahip olabilir, saygi duyarak birbirinizi anlamaya calismalisiniz.Ben kalp hastasiyim ve doktorlar benim dogumum son ayina kadar beklemezler sanmiyorum. Onun icinde erken olmasi lazim benim esimde beni dogum yaparken yanliz birakmasini istemiyorum! Hassaslikla alakssi yok sonucta onunda cocugu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?