Evliliğim sanki 4 kişilik

Zaten söylenecek lafı söyledim gayet sakin bir şekilde, anlarsa anlar. Daha ilk ayda ikinci defa kavga edersem bu işin sonu gelmez. Biliyorum sorun bende olarak görüyor çoğu yorum yapan. Bir insana bin defa söylediğimde anlamıyorsa bir şeyi artık çabalamak gelmiyor içimden. Ki kavga etsem geçimsiz olan ben olacağım.
Kavga etmene gerek yokki. Öğle arası eşini arayıp gelip beni alacaktın seni bekliyorum diyebilirdin. Vaktim yok derse hayatım vaktin yoksa arayıp haber versene, neden beni bekletiyorsun derdin. Tepki vermezsen böyle devam eder. Ama tepki demek kavga demek değil. Normal bir şekilde de konuşabilirsin.

Zaten söylenecek lafı söyledim gayet sakin bir şekilde, anlarsa anlar. Daha ilk ayda ikinci defa kavga edersem bu işin sonu gelmez. Biliyorum sorun bende olarak görüyor çoğu yorum yapan. Bir insana bin defa söylediğimde anlamıyorsa bir şeyi artık çabalamak gelmiyor içimden. Ki kavga etsem geçimsiz olan ben olacağım.
Bazı kavgaların edilmesi gerekiyorsa o kavga edilmelidir.Sesi çıkmıyor diye iyice abartır.Sonra ses çıkarmadığına yanarsın öylece.

Evleneli daha bir ay oldu olmadı, kocamı gerçekten seviyorum. Bana değer veriyor bunu da biliyorum. Ama annesi ve kızkardeşi ile arasında garip bir bağ var. Ne zaman onlarla ilgili bir şey olsa ben geri plana düşüyorum. Misal bugün onun öğle arasında beraber yemeğe gidecektik dışarı. Gelip alacaktı evden beni, dedim ki git gel yapma. Yok ne olacak eve getiririm seni tekrar dert etme sen dedi. Öğlen oldu ne gelen var ne giden ne de haber veren. Sonra mesaj yazıyor bana kardeşi spora gitmeye başlayacakmış sen de gitsene diyor. Öğle arasında ailesinin evine gitmiş belli. Abartıyorsun diyeceksiniz eminim ama buraya yazamadığım daha bir sürü durum da var. Her zaman dediğim eşime bana söz verme yapmayacaksan, sevmiyorum. Ama o bunu duysa da ciddiye almıyor pek. Bir başka olay, biz düğünden sonra tatile gidecektik. Söz verdi bana, bir hafta tatil yapar dinleniriz dedi. Sevindim. Gideceğimiz yeri bile konuştuk. Düğünden sonra onun memleketine geldik, evimize yerleştik. Bu tatil fikri uçtu gitti, maddi olarak sıkıntı olacakmış vs. Yine verilen bir söz ve ben yine hayal kırıklığı yaşadım. Konuşuyorum yine devam ediyor buna. Ne yapacağım bilmiyorum artık, daha bu kadar yeniyken böyle katlanamıyorum bu huyuna. Yıllarca ne yapacağım ya da yıllar sürecek mi evliliğimiz diye düşünüyorum.
Benim de bu tarz bir ilişkim olmuştu.adam sürekli tatil zamanları şunu bunu yapalım, yok önce şuraya gideriz, sonra buraya uğrarız ondan sonra bilmem nereye uğrarız diye diye bir hâl oluyordu.sonra kardeşi bulunduğu şehre geliyordu yok annesi bilmem ne oluyordu bütün planlarım anda iptal.dediğin gibi bu senaryo kaç defa yaşandı.aşırı sinir bozucu bir durum.annem bile sinir olmuştu artık anlattığım kadarıyla.o yüzden abarttınızi düşünmüyorum.çocuk yoksa düşün bence.

Evleneli daha bir ay oldu olmadı, kocamı gerçekten seviyorum. Bana değer veriyor bunu da biliyorum. Ama annesi ve kızkardeşi ile arasında garip bir bağ var. Ne zaman onlarla ilgili bir şey olsa ben geri plana düşüyorum. Misal bugün onun öğle arasında beraber yemeğe gidecektik dışarı. Gelip alacaktı evden beni, dedim ki git gel yapma. Yok ne olacak eve getiririm seni tekrar dert etme sen dedi. Öğlen oldu ne gelen var ne giden ne de haber veren. Sonra mesaj yazıyor bana kardeşi spora gitmeye başlayacakmış sen de gitsene diyor. Öğle arasında ailesinin evine gitmiş belli. Abartıyorsun diyeceksiniz eminim ama buraya yazamadığım daha bir sürü durum da var. Her zaman dediğim eşime bana söz verme yapmayacaksan, sevmiyorum. Ama o bunu duysa da ciddiye almıyor pek. Bir başka olay, biz düğünden sonra tatile gidecektik. Söz verdi bana, bir hafta tatil yapar dinleniriz dedi. Sevindim. Gideceğimiz yeri bile konuştuk. Düğünden sonra onun memleketine geldik, evimize yerleştik. Bu tatil fikri uçtu gitti, maddi olarak sıkıntı olacakmış vs. Yine verilen bir söz ve ben yine hayal kırıklığı yaşadım. Konuşuyorum yine devam ediyor buna. Ne yapacağım bilmiyorum artık, daha bu kadar yeniyken böyle katlanamıyorum bu huyuna. Yıllarca ne yapacağım ya da yıllar sürecek mi evliliğimiz diye düşünüyorum.
Sana gerçekten değer verse sözünde dururdu. Sözünde duramayacaksa fikrinin değiştiğini önceden söylerdi. Nasıl değer vermekse adam bazı şeyleri poposuna bile takmıyor ama değer veriyor. Eminim öyledir (!).

Bana bir arkadaşım böyle davransa önce yaptığının yanlış olduğunu söylerim, sonra yine aynı şekilde davranıyorsa iletişimi keserim.

Bu konuda kv, görümcenin en ufak problemi yok. Problem olan kocanın kendi kafasına göre hareket edip verdiği sözleri tutmaması.

Erkekler öyle guzlece söylemekten anlamaz açık açık mala anlatır gibi iletişim kurmanız gerekir öyle güzelce beni almadin derseniz bir dahakine siddetlisiyle karşılaşırsınız bu durumun.Hemen o dakika ben hazırım nerdesn demediniz mi ? İletişim problemi var gibi.

Maddi sıkıntımız normal şartlarda yok ama kendisi araba sevdasına düştü, borca gireceğiz o yüzden maalesef tatil falan yalan oldu tabi
İnşallah araba için altınlarınızı vermeyi düşünmüyorsunuzdur. Bir aylık evlilikte tatil yalan oldu diye hemen kabullenirseniz bundan sonra hiçbir beklentiniz gerçekleşmez. Ayrıca eve geldiğinde öğle yemeğiyle alakalı hiçbir şey demediyse siz bir iki laf etseydiniz. Umarım akşam yemeği hazırlamazsınız. Hatta geldiğinde sizi evde bulamasaydı daha iyi olurdu. Kendinize bir öğle ve akşam yemeği ısmarlayıp eve de o geldikten sonra gelebilirdiniz mesela.
Size yapılan saygısızlığı asla alttan almayın. Bırakın evin huzuru kaçsın. Eğer bir kadın evimin huzuru kaçmasın diye hakkını savunmaktan korkarsa, işte o zaman o evlilikten hayır gelmez.

bence abartmiyorsun ne demek balayina gitmemek ve bunun üstünü hemen örtmek falan ne kadar ayip daha cicegi burnunda geline yaptigina bak, zaten memleketine tasinarak buyuk fedakarlik yapmissin. oglen yemegine soz veriyor ama gelmeyip kardesinin spora gidecegini mi bilgilendiriyor sen de git ne demek ayrica bastan asagi sacma bi insan gibi geldi ama duzelir belki ilk zamanlarin heyecanina mi versek napsak

Boyle adami sevmek bana garip geliyor. Insanin icine sogukluk duser. Ayrica uzgunumde size deger falan vermiyor. Once bunu kabul ederek baslayin. Onceligi siz degilseniz, deger verdigi de siz olmuyorsunuz.
Tatil isini evlenmeden once rezervasyon yaparak kesinlestirebilirdiniz. Ucu acik kalmis. Artik garantiye almak icin bundan sonra rezervasyonsuz is yapmayin.
Ogle arasinda gelmeyince hesap sormadiniz mi? Yani bu benim icin kavga sebebi siz sustunuz mu?
En sevmedigim erkek tipi anasiyla gobek bagi henuz ayrilmamis olan bu tipler.

Cogu erkek boyle degil siİnde masallah hic sesini cikmiyor bana soz verip gelmemek haver vermemek ne demek kiyameti koparmaniz lazimdi adam sizin gibi saf sesi cikmayan kizi bulmus kullaniyor tatilde tatil diye tutturacaksiniz agir tepkiler vereceksiniz yalanci oldugunu bu sekilde ona saygi duymadignizi guvenmedignizi soyleyeceksiniz siz cok pasifsiniz

Çoğu erkek maalesef böyle ki, karpuz değil secebileyim bunu. Ben de evlilik meraklısı değildim ama işte o yola düşüyor insan illaki bir yaştan sonra. Bir yere kadar gider ogrenmezse de kendisi bilir artık ne diyeyim
Cogu erkek boyle degil, bu sekilde kendinizi sakinlestirip durumu normallestirmeyin.
Esim ihtimal degil ama hadi benle plan yapmisken olum kalim saglik sorunu yokken birakip annesine gidecek aksam o evde cinnet yasanacagini bilir.
Siz gecimsiz diye yaftalanmaya cekiniyorsunuz esiniz yalanciliga cekinmiyor.
CInnet isi cozerde siz yapamazsiniz.

Benim herifin ilk aylari da böyleydi

O da abisine yengesine düskündü birde yegenlerine

Basta a ne ilgili amca olmus benim kocam kesin iyi baba olur derken gözlemledigim kadariyla yengesinin almancasi yok diye doktorundan okuluna her seyi esime yikmislar

Bir defa hayir de dedim yengesi küstü abisi trip atti orda benimkinib jeton düstü 14 senedir kafam rahat Bastan mesafeyi koy

Çoğu erkek maalesef böyle ki, karpuz değil secebileyim bunu. Ben de evlilik meraklısı değildim ama işte o yola düşüyor insan illaki bir yaştan sonra. Bir yere kadar gider ogrenmezse de kendisi bilir artık ne diyeyim
Yooo çoğu erkek böyle değil. Sınır çizebilen karısını önde tutan sözünde duran yığınla koca var.

Back
X