ve dediğim gibi cinsellik de yok denecek kadar az hayatımızda... bu açıdan da bir soğukluk var onda. çok konuştuk ama çözemiyoruz bir türlücinselliğin olmayışı evlilikte cidden eksilikliğini hissettiriyor
izlediği diziden gına geldiği için beş dakika bile izlemeye tahamül edemiyorum artıkyanında oturduğumda sıkıntıdan patlıyorum. çalışıyorum, evdeki vaktim kısıtlı, nefret ettiğim tv programları izleyip başımı şişirmektense sevdiğim şeyleri yaparak dinlendirmeyi tercih ediyorum kendimi... günde dört bölüm çiçek taksi seyreder mi bir insan :S önceden severdim artık ne yazıkki nefrer ederek haztırlayacaım o diziyi.
biz de her pazar sabahı çıkar yürüyüş yaparız, 1 saatten fazla... ama eve gelince birbirinden kopuk yaşayan iki insana bürünüyoruzben onunla uzun uzun kitap tartışayım derdinde değilim, sadece ilgi alanlarımızın farklı olduğunu bu şekilde anlatmak istedim...
imkan olmadığı için birlikte sosyalleşememekten bahsettim. yani arkadaşlarımızla buluşup ortak birşeyler yapmaktan, ama arkadaşlarla buluştuğunda bir çay içip kalkamıyorsun.
yürüyüş dışında birşeyler yapmak istesek bile asla ikimizin birden istediği şeyi yapamıyoruz. o bi yere gidip mangal yakalım ister ben istiklalde dolaşmak.. benimle istiklale geldiğinde mutsuz yüz ifadesi beni de o an dışarıda olmaktan soğutur, bir an önce eve gitmek isterim. bu nedenle o erkek arkadaşlarıyla buluşur daha çok ben kız arkadaşlarımla..
Haklısınız..
Bunun İçin Bence Konuşmak Değil de, Sanki Biraz Fanteziye İhtiyaç Var..
Yani Fantezı Derken, Yanlış Anlaşılmasın Giysi Olarak..
Değişik Gecelikler, Dekolteli, Transparan Falan..
Bu Yoldan Deneseniz Bir de..
ben önceden çok istekli biriydim ama cinsellik konusunda o kadar çok sınırları, kuralları var ki, bir zevk alamaz oldum. Beni iyice küstürdü cinselliğe. dekolteli, değişik gecelikler giysem bile yanına onu baştan çıkarmaya gitmyiorum. sen ne güzel olmuşsun öyle diyor, ben de evet böyle serin serin yatayım diye giydim diyorum, konu da orada kapanıyor, o gidiyor tv seyretmeye, ben yatağıma..
sanki babamla evli gibiyim
Valla canım benim eşimde sabah akşam bıraksan siyaset programı ve futbol programları izler..bana da gına geliyo bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?