aynen benim eşimde böyle ama biz ayrı odalarda oturamıyoruz.hemen hissediyoruz birbirimizin yokluğunu.ben eşim maç izlerken sırnaşırım çok oda kızar ama birşey demez.o maçı ağız tadıyla izletmem adama.ama yinede bensiz seyredemiyor tadı çıkmıyor sanırım
belki de başarısız olduğunu düşünüyor bilmiyorum, çünkü dediğim gibi o kadar kuralcı ki, işin doğası bozuluyor, çoğu zaman ben tatmin olmadan kalkıyorum, yine de tatmin olamasam da kendisini suçlu hissetmesn diye çok güzeldi diyorum ama o asıyor suratını, mutsuz hissediyor. belki bu yüzden artık başarısız olacağı birşeye başlamak bile istemiyor.
ikimiz de evlilik terapistine gitmek istiyoruz, hatta o bayağı araştırmış ama fiyatları çok pahalı ne yazık ki((
ben önceden çok istekli biriydim ama cinsellik konusunda o kadar çok sınırları, kuralları var ki, bir zevk alamaz oldum. Beni iyice küstürdü cinselliğe. dekolteli, değişik gecelikler giysem bile yanına onu baştan çıkarmaya gitmyiorum. sen ne güzel olmuşsun öyle diyor, ben de evet böyle serin serin yatayım diye giydim diyorum, konu da orada kapanıyor, o gidiyor tv seyretmeye, ben yatağıma..
sanki babamla evli gibiyim
belki de başarısız olduğunu düşünüyor bilmiyorum, çünkü dediğim gibi o kadar kuralcı ki, işin doğası bozuluyor, çoğu zaman ben tatmin olmadan kalkıyorum, yine de tatmin olamasam da kendisini suçlu hissetmesn diye çok güzeldi diyorum ama o asıyor suratını, mutsuz hissediyor. belki bu yüzden artık başarısız olacağı birşeye başlamak bile istemiyor.
ikimiz de evlilik terapistine gitmek istiyoruz, hatta o bayağı araştırmış ama fiyatları çok pahalı ne yazık ki((
Bak bu çok iyi birşey. Çoğu erkek bu tür yapıcı çözümlere yanaşmaz. Cinsellik konusunda yardım mutlaka alın. İlla özel evlilik terapisi olması gerekmez. Devlet hastanelerinde de terapistler var, onlara gidin birlikte anlatın. Size ayrı zyrı ve birlikte terapi önereceklerdir.
Bir de zevkler konusu, her evlilikte eşler aynı olacka diye birşey yok. Biraz birbirinize yaklaşmakla çözülebilir bu konu. Sen birgün onunla birlikte sabahtan akşama kadar Çiçek Taksi seret bakalım. Ama suratını asarak, gönülsüz ya da bir iyilik yapar gibi değil. Gerçekten zevk almaya çalış. Bak bakalım tepkisi ne olacak. İyi ve sana değer veren bir insan diyorsun, eminim o da bir adım atacaktır.
Evlilik terapistine gitmek iyi fikir.Eşin de razı olduğuna göre,zaman geçirmeden gitseniz iyi olur.
Evlilikte cinselliğin önemi büyük.Dünyanın en iyi anlaşan çifti bile olsanız,cinsel mutluluğu yakalayamazsanız mutlu olamazsınız.
Eşinin kuralları olduğunu söylemişsin,tam olarak anlayamadım.Ama belki gün içinde biraz flört ederseniz,ikiniz de ruhsal olarak daha hazır olursunuz.
Kışkırtıcı mesajlar olabilir,imalı sözler veya bakışlar olabilir...
"Geceliği giydim,oralı olmadı,gittim yattım."Tamam da...
Senin için giyindim.Yatakta seni bekliyorum.Çok bekletme beni...Diyebilirdin.
Veya en seksi halinle eşinin gözünün içine baka baka tv yi kapatıp,elinden tutup yatağa götürebilirdin.
Gecelikle iş bitmiyor ki.Otomatik değil bu işler,geceliği görsün,havaya girsin olmuyor :)
bence biraz oyun oynayin onunla:) cok ciddi bi imaj verdiniz bana.. hem okey oynuyomus birlikte oynayin:) izlediginiz filmleri birlikte izleyin:) cay yapin kahve yapin dondurma alin yiyin birlikte :))) hatta sapli seker bile.. boylece cinsel hayatinizda yoluna girer..:)
aynen benim eşimde böyle ama biz ayrı odalarda oturamıyoruz.hemen hissediyoruz birbirimizin yokluğunu.ben eşim maç izlerken sırnaşırım çok oda kızar ama birşey demez.o maçı ağız tadıyla izletmem adama.ama yinede bensiz seyredemiyor tadı çıkmıyor sanırım
tam tersi elimden geldiğince neşe katmaya çalışıyorum evimize. o anahtarı çevirip kapıyı açar açmaz koşarak gider boynuna sarılırım. eve gelince tüm yorgunluğum gidiyor sayende der. ben de okey oynuyorum ama onun ki abartı.evde geçirdiği vakit sadece çiçek taksi ve okeyden ibaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?