Benim de oglum esimin ilk evliliginden ve bende bagiriyorum oz evladima da bagiriyorum ayyy cok ayip psikolojoojisi bozolooor diyen hanimefendilere de guluyorum zira cocuktur yapar siz sevin, ilgi gosterin, zaman taniyin diye bir sey yok pedagogumuza bunu acikca sordum uzmanimiz der ki; sinirlarini bilen cocuk kendini guvende hisseder, kendini guvende hisseden cocuk mutlu ve beraberinde huzurlu olur
hayir diyebilmek cok onemli benim oglum da tanistigimiz ilk yil herseyi isteyen, hic susmayan, sozunu kesen, koltuktan koltuga atlayan, ellerini yikamayan, dislerini asla fircalamayan bir cocuktu babaanneler cok daha yumusak oluyorlar malum annesiz kaldi diye bir dedigi iki edilmemis 3 tableti her renk kulakligi sacma sapan pahali arabalari ve hic giymeden kuculmus bir dunya kiyafeti vardi
Temizlik aliskanligi kazandirmakta cok zorlandim ozelliklede dis fircalama, el yikama hala bile soyluyorum hadi diye
Cocuk surekli sizinle yasamiyor kendini ait hissetmedigi bir evde kurallara uymasini ve koltuk minderi gibi sesizce durmasini beklemeyin ve terbiye etmekten vazgecin yok sayin o yokmus gibi davranin zira sevgi bazen her seyi cozmuyor 2 gun sabredin zamanla yaptiklari ise yaramadikca duzene girecektir.. sabirla anlat, konus, kosulsuz sev diye bir sey yok en guzeli yok saymak bir sure sonra kendisi gelecek
Babasiyla iliskine asla mudahil olmayin yeter