evliliğim ve eşim başıma gelen en güzel şey ! ve şimdide bebeğim geliyorr

bluewihte1801

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
21
2
16
İstanbul
hayatta keşkelerim çok olmuştur belki ama iyi ki diyebildiğim tek gerçek eşimle evliliğim. 3 yıl oldu cicim aylarımız hiç bitmedi masal gibi ve aşkımızın meyvesini taşıyorum iki gündür tuhaf bir hiss birşey var içimde benimle beraber öyle güzel bir duygu ki doktorum gözümü korkutmuştu halbuki çocuğun olmayabilir diye ve ben hiçbir tıbbi müdahaleye başvurmadan hamile kaldım ve istediğim zamanda öyle mutluyum ki :) darısı tüm isteyenlerin başına :)

Ne kadar da güzel. Rabbim mutluluğunuzu hiç eksik etmesin,yavrunuzuda sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallaah :)

çok seviniyorum mutlu evlilikler görünce bende senin gibiyim bir kızım var 3 yaşında bir tane daha olucak hamileyim bende 5 senelik evliyim eşimi çok seviyorum inşallah çok daha mutlu oluruz sizde bizde hiçbir şey ev içindeki huzura benzemiyor harika bir şey sevincini çok iyi anlıyorum rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin daha da mutlu günlerinize sebeb olsun..

ayy ne güzel cnm..bu konuda ben de sıkıntıdayım....32 yasındayım eşimle iş nedenilye ayrıyız...mayısta birleşcez inş...bizim de evliliğimiz çok şükür yolunda...ama yasım gecer de ya bebek olmazsa diye cok korkuyorum...doktorlar gene tutturamadı desene...allah bebeğini kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…