• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim yolunda gitmiyor dertleşmek istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hll95
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hll95

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
43
Puanlar
13
Arkadaşlar merhaba. Biz 5 yıl önce severek evlendik hatta ben ilk başta istemedim. Çok peşinden koştu sonra ben de sevdim evlendik. Ailesi sonra çok sorun çıkardı. Bir sürü tantana işte ve hiçbir sebep yokken. Sonra eşim ailesiyle irtibatı kesti çünkü gerçekten onlar sucluydu. İyi anlasiyorduk sonra bişey oldu yani eşime bişey oldu. Ne ilgi var ne sevgi var çok affedersiniz cinsel ilişki bile yok. Yakın durayım dedim olmadı uzak durayim dedim olmadı. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum. İlk başta tanıdığım adamla şimdiki adam arasinda dağlar kadar fark var. Ne yapmalıyım gerçekten bunalıma girdim. Yani sabrimin son evresindeyim. Bavulu alip gidicem az kaldı.

Çok peşinden koştu sonra ben de sevdim evlendik.
Böyle insanların hevesleri gel geçtir
Çok uğraştı sizi hiç olmadığınız kadar ulaşılmaz sandı
Size vardı elde etti hevesler heyecanlar bitti
Bu kadar
Altında derin anlam yok bence
Ve böyle insanlar içlerindeki o heyecana adrenaline arabeske aşıktır
Başka bir heves için bile birilerinin peşinde olabilir
Umarım çocuk yoktur

Başkası olabilir mi ?
Bilmiyorum ki ama yani işten eve evden işe. Şüphe ettim bende telefonunu karıştırdım tabi etik bişey değil ama mecbur kaldım. Öyle bişey de görmedim ne yapaym sasirdim

Bu kadar
Evet olabilir ama hevesi geçti diye beyefendinin yuva mi yıkayım bilmiyorum

Bu kadar
Ve böyle insanlar içlerindeki o heyecana adrenaline arabeske aşıktır
Başka bir heves için bile birilerinin peşinde olabilir
Umarım çocuk yoktur
Çocuk yok belki de aldatıyor bilemiyorum ki

Arkadaşlar merhaba. Biz 5 yıl önce severek evlendik hatta ben ilk başta istemedim. Çok peşinden koştu sonra ben de sevdim evlendik. Ailesi sonra çok sorun çıkardı. Bir sürü tantana işte ve hiçbir sebep yokken. Sonra eşim ailesiyle irtibatı kesti çünkü gerçekten onlar sucluydu. İyi anlasiyorduk sonra bişey oldu yani eşime bişey oldu. Ne ilgi var ne sevgi var çok affedersiniz cinsel ilişki bile yok. Yakın durayım dedim olmadı uzak durayim dedim olmadı. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum. İlk başta tanıdığım adamla şimdiki adam arasinda dağlar kadar fark var. Ne yapmalıyım gerçekten bunalıma girdim. Yani sabrimin son evresindeyim. Bavulu alip gidicem az kaldı.
Evet gitmen gerekiyor. Peşinden şimdi koşsun çok istiyorsa. Kaybetme korkusu varsa zaten çözüm üretecektir. Böyle seni hasta eder.

Günlerdir hatta aylardır süren hamilelik konularınız var bunlar ne mana ?

Evet gitmen gerekiyor. Peşinden şimdi koşsun çok istiyorsa. Kaybetme korkusu varsa zaten çözüm üretecektir. Böyle seni hasta eder.
Oldum zaten ruhsal olarak bitik durumdayim

Oldum zaten ruhsal olarak bitik durumdayim
Git canım bavulunu da karşısında topla hatta. Durumum ciddiyetine bir varsın. Kendini hasta etme ve stratejilerle hayatını geçirme( yakınlaşsam,uzaklaşsam bir dert demişsin) Bırak biraz o zora girsin. İstiyorsa tabi.

Ben çok çocuk istedim ayda yılda bir oluyor zaten umutlandim ama olmuyor zaten hem evlilik hem cocuk
Çocuk olsaydı degısecek miydi aylardır bu tavırda olan kişiden nie çocuk istiyorsunuz ki
Şimdi bavul toplayıp gidicem diyebiliyorsunuz ya çocuk olsaydı ?

Git canım bavulunu da karşısında topla hatta. Durumum ciddiyetine bir varsın. Kendini hasta etme ve stratejilerle hayatını geçirme( yakınlaşsam,uzaklaşsam bir dert demişsin) Bırak biraz o zora girsin. İstiyorsa tabi.
Çok umrunda olacağını sanmam. Olmazsa da olmasın sürekli yalnız hissetmekten çok sıkıldım. Teşekkür ederim desteğin için

Çocuk olsaydı degısecek miydi aylardır bu tavırda olan kişiden nie çocuk istiyorsunuz ki
Şimdi bavul toplayıp gidicem diyebiliyorsunuz ya çocuk olsaydı ?
Haklısınız tabi. Onunla ilgisi yok aslinda. Ben çocuk istediğim için. Daha önce bir kere düşük yaşadım o psikolojiyi de çok atlatamadim yani tamamen çocuk özlemiyle bir istekti. Ama zaten dediğiniz gibi böyle bir evlilikten de çocuk olmamali

Çok umrunda olacağını sanmam. Olmazsa da olmasın sürekli yalnız hissetmekten çok sıkıldım. Teşekkür ederim desteğin için
Umrunda olmaz diyorsan üzgünüm beklenti içine girme. Önemli olan kendinsin💕 Yolun açık olsun.

Arkadaşlar merhaba. Biz 5 yıl önce severek evlendik hatta ben ilk başta istemedim. Çok peşinden koştu sonra ben de sevdim evlendik. Ailesi sonra çok sorun çıkardı. Bir sürü tantana işte ve hiçbir sebep yokken. Sonra eşim ailesiyle irtibatı kesti çünkü gerçekten onlar sucluydu. İyi anlasiyorduk sonra bişey oldu yani eşime bişey oldu. Ne ilgi var ne sevgi var çok affedersiniz cinsel ilişki bile yok. Yakın durayım dedim olmadı uzak durayim dedim olmadı. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum. İlk başta tanıdığım adamla şimdiki adam arasinda dağlar kadar fark var. Ne yapmalıyım gerçekten bunalıma girdim. Yani sabrimin son evresindeyim. Bavulu alip gidicem az

Hemen kötü düşünmeyin belki işle alakalı sorunları vardır. Ya da sizin ona tavrınız değişmiştir oda değişmiş olabilir

Back
X