• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim yolunda gitmiyor dertleşmek istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hll95
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sadece ilgisiz mi sohbet anında biranda kavga çıkıyor mu size küfür ediyor mu. Bir kaç aydır böyleyse geçici olduğunu düşünüyorum siz biraz zaman geçsin konuyu açın sorun ne oldugunu sorun

Sadece ilgisiz mi sohbet anında biranda kavga çıkıyor mu size küfür ediyor mu. Bir kaç aydır böyleyse geçici olduğunu düşünüyorum siz biraz zaman geçsin konuyu açın sorun ne oldugunu sorun
Kaç kere konuşmaya çalıştım inanın. 1 yıldan fazla böyle. İşte yoruluyor evet. Zaten hafta içi bişey beklemiyorum ama hafta sonu dışarı çıkalım demiyor iki kelime etmiyor eline alıyor telefonu bütün gün oyun oynuyor. Kaç defa konuşmayı denedim sadece susuyor duvara konusuyor gibi oluyorum.

Ne zamandır böyle?

Kaç kere konuşmaya çalıştım inanın. 1 yıldan fazla böyle. İşte yoruluyor evet. Zaten hafta içi bişey beklemiyorum ama hafta sonu dışarı çıkalım demiyor iki kelime etmiyor eline alıyor telefonu bütün gün oyun oynuyor. Kaç defa konuşmayı denedim sadece susuyor duvara konusuyor ci

Cinsellikte pek yok demişsiniz ereksiyon sorunu var mı oda etkiliyor olabilir ekonomik durumuda aldatacak olsa bahane bulup çıkar haftasonu bu oyun oynuyormuş

Cinsellikte pek yok demişsiniz ereksiyon sorunu var mı oda etkiliyor olabilir ekonomik durumuda aldatacak olsa bahane bulup çıkar haftasonu bu oyun oynuyormuş
Evet öyle bir sorunu var. Doktora gitti ilaç kullanmaya başladı ekonomik olarak baya kötüydük hep ben topladim arkasını şimdi benim yüzüme bakmıyor. Düzlüğe çıkarttım şuan ekonomik olarak kendi yagimizda kavruluyoruz. Ama bu cinsellik problemi iki kelime etme sarilma öpmeye engel mi ? Bilmiyorum kafam çok karışık. Sadece işini anlatıyor işini konuşuyor işine takıntılı. Sen nasılsın diye soran yok

Ben çok çocuk istedim ayda yılda bir oluyor zaten umutlandim ama olmuyor zaten hem evlilik hem cocuk
Kanka kusura bakma da deli misin sen hiçbir noktada asla bir araya gelmediğin biriyle çocuk gibi ömürlük bi bağa gerek yok

Bu konu hakkında konuştunuz mu? Böyle davranması için bir sebebi var mıymış?

Evlendikten sonra ne kadar süre öpüp sarıldı?

Aile küslüğünden evliliğin hangi ayında senesinde gerçekleşti?

Aile küslüğünden ne kadar süre sonra sarılmayı bıraktı?

Birde cinsel olarak aktifken haftada kaç oluyordu?

Evet öyle bir sorunu var. Doktora gitti ilaç kullanmaya başladı ekonomik olarak baya kötüydük hep ben topladim arkasını şimdi benim yüzüme bakmıyor. Düzlüğe çıkarttım şuan ekonomik olarak kendi yagimizda kavruluyoruz. Ama bu cinsellik problemi iki kelime etme sarilma öpmeye engel mi ? Bilmiyorum kafam çok karışık. Sadece işini anlatıyor işini konuşuyor işine takıntılı. Sen nasılsın diye soran yok
Erkekler bence bunu epey büyük bir sorun olarak görüyor. Eşim birkaç yıl önce, korona olduktan sonra, bir süre sorun yaşadı. Benim eşim duygularını paylaşmayı seven bir adam olduğu için, bu durumun ona neler hissettirdiğini sürekli paylaşıyordu. Mesela ilişki denemelerinde korku yaşıyordu. Ereksiyon kaybı strese sebep oluyordu. Sonra bir sorun olacak mı diye sürekli kafaya takmak uzun süreli strese dönüştü. Bir kısır döngü başladı. Neyse ki benim bu konuda ki rahat ve hatta biraz da 'önemli bir sorun değil' seklindeki yaklaşımımla geçti gitti. Ama işte o dönem yaşanan bu sorun ilişkiden kaçınır hale getirmişti. Bir nevi başarısız olma korkusu denilebilir. Sizin eşiniz de bu tarz duygularla uzaklaşmış olabilir. Sarılıp öpmekte ona tehlikeli sulara girmek gibi geliyordur belki. Sarılıp öperken iş yatağa giderse başarısız olacağını düşünüyordur.
Bilemiyorum ben hemen farklı birşey düşünmek istedim. Tabi ki ilişki dinamiğinizi siz daha iyi biliyorsunuz. Bence emin olmadan kesinlikle çocuk yapmayın.

Arkadaşlar merhaba. Biz 5 yıl önce severek evlendik hatta ben ilk başta istemedim. Çok peşinden koştu sonra ben de sevdim evlendik. Ailesi sonra çok sorun çıkardı. Bir sürü tantana işte ve hiçbir sebep yokken. Sonra eşim ailesiyle irtibatı kesti çünkü gerçekten onlar sucluydu. İyi anlasiyorduk sonra bişey oldu yani eşime bişey oldu. Ne ilgi var ne sevgi var çok affedersiniz cinsel ilişki bile yok. Yakın durayım dedim olmadı uzak durayim dedim olmadı. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum. İlk başta tanıdığım adamla şimdiki adam arasinda dağlar kadar fark var. Ne yapmalıyım gerçekten bunalıma girdim. Yani sabrimin son evresindeyim. Bavulu alip gidicem az kaldı.
Merhaba öncelikle sızın adınıza üzücü bır durum olmus , İnşallah bır an önce düzelir , sızi anlıyorum soru sorarak fıkır edınmek, dertleşmek istemişsiniz, ancak burada yapılan her yoruma takılmayın, çünkü genelde olumsuz bişey anlaşıldığında daha da negatif yorumlar yapılıyor.
Sizin bu meseleyi eşinizle konuşmanız gerekır , içinize attığınız her ne varsa eşinize sormalısınız, boşanmak tek başına çözüm değil, onunla konuşup ne problemi olduğunu anlamaya çalışın , belkide konu tamamen sizinle ilgili değildir, psikolojik bir bunalım içerisindedir, herkesin yapısı bir değil , kimi anlatır , kimi anlatmaz. Mesela benim eşiminde bazen negatifliği oluyor ama ben nedenini sorduğumda anlatıyor, hemde kafam rahatlamış oluyor.sanada tavsiyem esınle konus.

Arkadaşlar merhaba. Biz 5 yıl önce severek evlendik hatta ben ilk başta istemedim. Çok peşinden koştu sonra ben de sevdim evlendik. Ailesi sonra çok sorun çıkardı. Bir sürü tantana işte ve hiçbir sebep yokken. Sonra eşim ailesiyle irtibatı kesti çünkü gerçekten onlar sucluydu. İyi anlasiyorduk sonra bişey oldu yani eşime bişey oldu. Ne ilgi var ne sevgi var çok affedersiniz cinsel ilişki bile yok. Yakın durayım dedim olmadı uzak durayim dedim olmadı. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum. İlk başta tanıdığım adamla şimdiki adam arasinda dağlar kadar fark var. Ne yapmalıyım gerçekten bunalıma girdim. Yani sabrimin son evresindeyim. Bavulu alip gidicem az kaldı.
Eşinin iş yerinde bir sıkıntısı olabilir hayatının zor bir döneminden geçiyor olabilir birlikte tatile çıkmayı teklif edebilirsiniz tam termal tatili zamanı ortak zevk aldığınız ne varsa onları yapmaya davet edin havalar güzelleşiyor yürüyüşler piknikler farklı bir hobi edinebilirsiniz birlikte

Valla haklısın o konuda yani. Ama işte mevzu çocuk olunca mantıklı düşünemedim.
Mevzu cocuk olunca mantikli dusuneceksiniz. Dahasi cocuk omrunuz boyunca hep mantikli dusunmeniz gereken bir sey. Saglam olmayan bir kari koca iliskisine gozum döndü, cok istedim, dayanamadim, anne olma hayalim , susu busu deyip evliligi kurtarir, adami duzeltir, sizi ilgi odagi, yeniden prenses yapar diye cocuk yapmayin. Aldatilma hissine kapilan degersizlik hisseden kadinlarda da boyle oluyor. Pat diye bi cocuk. Sonra ne oluyor o cocuklara. Yazik oluyor.

Back
X