- 3 Nisan 2022
- 252
- 61
- 48
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
hiç birşeye yorum yapmayacağım kimseye karşı kendimi savunmayacağım bunu istiyor. ama kendi annesi kardeşi yapabilirne istiyor acaba tam olarak?
siz onun bir uzvu değilsiniz. bireysiniz. fikriniz var. duygularınız var. görüşleriniz var. kardeşi hastayken tef çalıp oynamadınız ya. ne düşüyor bu konuda size görev olarak. destek olmak. kardeşi ile ailesi ile bir kavganız, düşmanlığınız yoksa destek olursunuz zaten. bunun dışında kendinizi heba etmenin manasız olduğu apaçık. güçlü taraf olarak kalmanız iş bile görür.hiç birşeye yorum yapmayacağım kimseye karşı kendimi savunmayacağım bunu istiyor. ama kendi annesi kardeşi yapabilir
Adamın belli ki kendi içinde halletmesi sindirmesi gereken konular var biraz kendi haline bırakınkızlar selam,
eşimle tam arayı düzelttik diyoruz hep bişeyler çıkıyor. biz kv ile altlı üstlüyüz.
eşimn kız kardeşi rahatsızlndı küçük bebeği var hepimiz çok üzüldük. alt katta annesinde duruyor. eşimde üzülüyor tabi kardeşine ama son 3 gündür suratı beş karış bana yansıtıyor. Bende biraz trip yaptım. işte ben trip yapınca bizimki hemen alınıyor malesef. dedim çok moralsizsin tamam bende üzlüyorum ama elimiznden geleni yapıcaz dedim. işte sen anlayışsızsın vs demeye başladı.
ki çalışıyorum haftasonumu onlara ayırıyorum yardım etmeye çalışıyorum.
babamlara gittik orda zaten hep öyle . (inkar ediyor öyle olmadığna)
yok ben senin her dediğini alıyorum yapıyorum demeye başlıyor hemen zorun ne diyor.
(ben kendi paramı kazanıyorum alıyoruz beraber diyorum.) aşırı alıngan artık yoruldum. (kendi ailesine aşırı düşkün onlara yapamıyor laf söyleseler bile yarabbi şükür diyor)
hiç kendisiyle konuşmak içimden gelmiyor nedense
Bana bencil, aileci, kompleksli geldi eşin.birde mesela bişey anlatıyor o eşini dolduruyomuş bilmem ne diye hemen benimki atlıyor öyledir belki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?